SWGoH Nyt tegnforslag: Shaak Ti

SHAAK TI

Følgende er fra Starwars.com/Databank: "En klog og tålmodig Jedi Master, Togruta (som Ahsoka Tano) Shaak Ti kæmpede ved Geonosis-slaget og overvåget træning af klonkadetter på Kamino. Der kæmpede hun for at afbalancere nødvendigheden af ​​at producere dyktige tropper med medfølelse for klonerne som levende væsener. Ti hjalp med at forsvare Kamino mod Separatistiske angreb, mens hun afbalancerede sine opgaver på banen med sine opgaver på Jedi-rådet. "

Shaak Ti

Light Side, Jedi, Support, Healer, Tank

Strøm: 9000 Helse: 32,340 Hastighed: 112 Maksimal skade: 3100

Grundlæggende: Master of Makashi

Deal fysisk skade på målet fjende og påføre Evner Block for 1 tur med en 55% chance for også at påføre Offense Down for 2 svinger. Hvis målfjenderen er buffet, vinder Shaak Ti 45% Turn Meter.

Særlig: Telekinetisk Throw

Cooldown - 3

Deal specielle skader på målfjender med en 50% chance for at påføre Daze for 1 tur. Derudover kaldes den allierede med den laveste sundhed til at hjælpe og genvinde Sundhed svarende til den skader, der blev behandlet. Hvis ingen sundhed genvindes, bliver beskyttelsen genoprettet i stedet. Hvis et kritisk hit er scoret, vender både Shaak Ti og assisterende allieret Critical Hit Immunity for 3.

Special: Restaurering

Cooldown - 4

Dispell alle debuffer fra alle Galactic Republic-allierede og genindvind 50% af Shaak Ti's Max Health. Hvis nogen Jedi eller Clone-allierede allerede havde fuld sundhed, får de 50% Turn Meter, og deres nedkøling reduceres med 1. Denne effekt kan ikke modstå.

Leader: Kraftens grundlæggende natur

Alle Jedi og Clone-allierede har 75% Health Steal. Hvis ingen sundhed genvindes, genopretter de 10% af deres beskyttelse i stedet for kun på et Basic-angreb. Hertil kommer, når de falder under 100% Health, får de Evasion Up og Speed ​​Up, indtil deres helbred er maxed eller de bliver besejret.

(Zeta: Tilføj, Hvis en Jedi-allieret falder under 50% Helse, får de 2 Foresight til 2-sving og genvinder 25% Protection.)

Unikt: Tryk på Offensiv

Så længe Shaak Ti er i live, får Clone Allies + 10% Offense for hver allieret og + 20% Max Health for hver Jedi-allieret. Derudover får Jedi-allierede + 10% Defense for hver allieret og + 20% beskyttelse for hver klonalier. Hvis en klon og jedi allieret hjælper hinanden, får begge dem helbred over tid til 2-sving.

Vær den første til at kommentere på "SWGoH New Character Proposal: Shaak Ti"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.