SWGoH Nyt tegnforslag: Kapitalskib The Chimaera

SWGoH

The Chimaera - Complete Edition

Mørk side, Empire, Seventh Fleet, Captial Ship

KRÆVER: GRAND ADMIRAL THRAWN

Upåklagelige målretningssystemer (grundlæggende): Deal fysisk skade mod målfjender og alle mållåste fjender. Derefter fjern 10% turn meter fra alle buffede enheder og få 50% af turn meter bonus. Derudover får alle Seventh Fleet-allierede fart og styrke for 2-sving

Strike of the Seventh Fleet (nedkøling 3): Bevilge alle allierede Forsvar Up og kritisk ramt immunitet for 3 sving. Hertil kommer, at alle syvflådens allierede får gengældelse for 2-sving. Deal specielle skader på målfjender og fjern alle buffs og debuffs på dem. Ring derefter til alle allierede for at hjælpe med at håndtere 50% mindre skade. For hver statuseffekt, der er fjernet fra målet, reduceres denne skadebøde med 10%. Reducer nedkøbet af dette angreb af 1 for hver syvende flådeforbund kaldes for at hjælpe. Dette angreb begynder på nedkøling i begyndelsen af ​​hvert møde.

Dechiper og Decimate (Cooldown 6): Deal fysisk skade på målet fjende og straks besejre dem, hvis de havde over 1% beskyttelse eller havde mere end 1 positive status eller 3 negative statuseffekter aktive på dem. Dette angreb begynder på nedkøling i begyndelsen af ​​hvert møde. Reducer nedkøbet af dette angreb af 1, når en syvende flådeforbund er kritisk ramt, eller den første gang en allieret falder under 100% sundhed og 100% beskyttelse.

Kontemplativ Retailtion (nedkøling 3): Alle allierede får fremsyn, kritisk hitimmunitet og 35% forsvar (stabling), når de er beskadiget for 3-sving. Efter dette forsvar bonus udløber, alle allierede genvinde 25% af deres maksimale sundhed, få lovovertrædelse op, fordel og beskyttelse genoplade (40%) til 1 tur.

Forstærkning (nedkøling 3): Ring i en forstærkning.

Seventh Fleet Commander (unikke): Chimeraen angriber mållås på 2 tilfældige fjender ved starten af ​​hver sin tur, som ikke kan modstå. Ingen af ​​Chimaera's angreb kan undgås. Derudover får alle kejserlige allierede "Seventh Fleet" -mærket, mens chimaeraen er aktiv som flådechef. Alle Seventh Fleet-allierede får + 15% styrke og får + 5% styrke (stabling), når de er beskadiget eller påfører en debuff på fjenden, fordobles, hvis debuffen er mållås. I slutningen af ​​hver af Chimaera-svingene får den 5% -drejningsmåler for hver mållåst enhed. Mens chimaeraen er aktiv som flådeskibsfører, forstærker alle forstærkninger, at det bliver forvirrende, og fordel for 2 bliver ved at blive kaldt til kamp. Når en allieret lider eller modstår en negativ status effekt, genopretter de 5% max sundhed, får 10% turn meter og 5% max sundhed (stabling).

- Hilsen af ​​Encyclopedia Darth

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.