Star Wars Boganmeldelse: Heir til Jedi

Arving til Jedi

Arving til JediTitel: Arving til Jedi
Canon Tidslinje Placering: Efter episode IV
Længde: 24 kapitler, 287 sider

Velkommen til vores anmeldelse af Star Wars canon romaner og mere. Selvom dette ikke er beregnet til at være en fuldstændig, grundig boganmeldelse, håber vi at give dig nok information - men ikke for meget - om hver canon Star Wars-udgivelse. Igen vil vi forsøge at undgå spoilere, men læse på egen risiko ...


Gratis fragt hos Booksamillion.com.
Arving til Jedi blev udgivet i marts 2015 og blev skrevet af Kevin Hearne. Historien begynder kort tid efter ødelæggelsen af ​​Death Star.

Luke Skywalkers spilændrende ødelæggelse af Death Star har gjort ham ikke kun til en helt fra Rebel Alliance, men til et værdifuldt aktiv i den igangværende kamp mod imperiet. Selvom han er langt fra at beherske styrken i styrken, kan man ikke benægte hans fænomenale færdigheder som pilot - og i øjnene på oprørslederne prinsesse Leia Organa og admiral Ackbar er der ingen bedre kvalificerede til at udføre en dristig redningsmission, der er afgørende til Alliancen.

En strålende fremmed kryptograf, der er kendt for sin evne til at bryde selv de mest avancerede kommunikationssystemer, tilbageholdes af kejserlige agenter, der er fast besluttet på at udnytte hendes enestående talenter til imperiets formål. Men den potentielle spions sympati ligger hos oprørerne, og hun er villig til at deltage i deres indsats til gengæld for at blive genforenet med sin familie. Det er en mulighed for at få en kritisk fordel mod imperiet, der er for dyrebar til at give op. Det er også et job, der kræver overraskelseselementet. Så Luke og den stadigt ressourcestærke droid R2-D2 bytter deres trofaste X-wing-fighter mod en slank rumbåd, der er piloteret af den skarpe rekrutterer Nakari Kelen, datter af en bioteknologisk mogul, der har en egen score for at bosætte sig med imperiet.
Udfordret af hensynsløse kejserlige livvagter, dødshandlende fjendtlige slagskibe, nådesløse bountyjægere og uhyrlige hjernespisende parasitter, springer Luke hovedet ind i en spionageoperation med høje stakes, der vil skubbe hans evner som en rebelskæmper og ville være Jedi til grænsen. Hvis han nogensinde havde brug for visdommen fra Obi-Wan Kenobi for at hyrde ham gennem fare, er det nu. Men Luke bliver nødt til at stole på sig selv, sine venner og sit eget spirende forhold til styrken for at overleve.

Min overordnede opfattelse af Arving til Jedi er positiv, men det var ikke en af ​​mine favoritter. Efter nu at have læst adskillige af de kanonromaner, der i øjeblikket offentliggøres, var dette en interessant læsning, men jeg synes, det efterlod lidt at finde ud af med hensyn til slutresultatet. Bogen centrerede omkring en mission for Luke Skywalker og R2-D2 og redning af en Givin ved navn Drusil. Skywalkers ledsager på turen er Nakari Kelen, også en kærlighedsinteresse for Luke i bogen, som, hvis du følger filmene, ikke passer ind. Det var således rimeligt at antage, hvem der gør og hvem ikke overlever historiens ende. Når det er sagt, var det en solid bog og værd at den lille pris. Det var en gennemsnitlig læst samlet, så jeg vil give den en vurdering på 5 ud af 10.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "Star Wars Book Review: arving til Jedi"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*