SWGoH Top 15 tegnundersøgelse - oktober 2017

Cubs Fan Han

Populære Star Wars Galaxy of Heroes YouTuber og Gaming-fans.com Media Partner Cubs Fan Han bringer os hans seneste rate af Top 15 SWGoH Character Rankings. Dette månedlige sæt af placeringer tager et kig på de øverste tegn i spillet i en College Football Rankings-stil.

2017 SWGoH Characters Top 15 poll er i videoen linket nedenfor - vi håber du nyder det! Vær også sikker på at tilføje dine kommentarer nedenfor og tjek mere af Cub Fan Han's YouTube-videoer på SWGoH. Som altid, hold tunet her på Gaming-fans.com for de nyeste SWGoH nyheder, tegn mod guider, Zeta anmeldelser og meget mere!

 

SWGoH - Top 15 List

Udvalgte tilbud

1 Kommentar på "SWGoH Top 15 Characters Poll - October 2017"

  1. Inquisitorerne, Kallus, Padme, Darth Sion

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*