SWGoH: Rey's Hero's Journey Live Blog

Rey's Hero's Journey er sat til december 15th, 2017 - dagen for premieren af Den sidste Jedi i teatre - og vores direktør for indhold vil live blogge hans indsats. Meget som hans live blog fra Grand Admiral Thrawn og BB-8 begivenheder, LJ vil detaljere karakterniveauer, gearniveauer, mods, modtyper og modniveauer for hver af de fem toons, der bruges til at (forhåbentlig) låse Rey (Jedi Training) op.

Den oprindelige Rey's Hero's Journey Event-tid er TBA, men LJ planlægger at få sine resultater sendt hurtigst muligt på fredag. Fortsæt med at tjekke tilbage og hit "opdater" i din browser for opdateringer til denne side med alle detaljer nedenfor og vær sikker på at tilføje dine kommentarer nedenfor på dine oplevelser også. Alt dette er bragt til dig køb TeeMinus24.com - beslutningstagere af Star Wars & film inspireret tees & apparel.

TeeMinus24.com Star Wars Tees

Rey's Hero's Journey - Forsøg #1

Dette er hvad jeg planlagde at starte begivenheden med, men jeg kan fjerne nogle mod fra Finn og BB-8 for at se, hvordan de stabler op og giver fans en bedre ide om forskellige niveauer på tegnene. Hvis det er nødvendigt, har jeg evnen til at køre begge Veteran Smugglere op til mindst Gear 9, og både Rey og BB-8 op til Gear 12, hvis det er nødvendigt efter to uger gearskydning. Derudover har jeg 35 Omega materialer og to fulde Zetas jeg kan anvende om nødvendigt, at jeg sparer til Rey Jedi Training.

tegn:

  • Finn - GP 19,299 - Gear 12 m / 0 stykker - 6 Potency mods med 5-prikker - Speed ​​177 - CD 186% - alle evner niveau 8
  • BB-8 - GP 16,465 - Gear 11 m / 2 stykker - 4 Speed ​​& 2 Health mods med 5-prikker - Speed ​​259 - Arc svejser & Illuminated Destiny niveau 8, andre evner niveau 7
  • Rey (Scavenger) - GP 14,625 - Gear 11 m / 0 stykker - Ingen MODS - Speed ​​164 - angreb evner niveau 8, unikt niveau 7
  • Veteran Smuggler Chewbacca - GP 11,835 - Gear 8 m / 4 stykker - INGEN MODER - Hastighed 96 - CD 150% - Alle evner niveau 7
  • Veteran Smuggler Han Solo - GP 11,835 - Gear 8 m / 4 stykker - INGEN MODER - Hastighed 139 - CD 150% - Alle evner niveau 7

resultater:

6: 52 er ET

Tier 1 har du kamp med tre toons - Finn, BB-8 og Rey (Scavenger). FOSTs og FO Riot Control Stormtroopers (FORCST) er ret nemme og bør være døde i 1-2 hits. Jeg har gennemført denne uden nogen skade, selvom FORCST'erne ser ud som om de kan være irriterende i højere niveauer ...

Tier II har fire tegn brugt - alt andet end Rey denne gang. Væsentlig højere sundhed og beskyttelse for fjenderne, da jeg konfronterede en enkelt FORCST, tre FOST'er og to FO Officers. Fjenderne var meget sværere, men der var kun en bølge af dem. Ingen døde, men det sætter tingene op for meget mere udfordrende tiers fremad.

Tier III er Finn og Veteran Smugglerne - BB-8 skal få et oliebad? Jeg ser, det ser ud til, at de er i Starkiller Base, og der er fire bølger af fjender. Den anden bølge er to FOO'er, og de er svage, men den tredje bølge er fire FORCST'er. Disse FORCST'er er super irriterende, da de giver et ton af bonusbeskyttelse - den røde slags, der kan fjernes. Den kendsgerning, at VS Chewie kan dumpe med sine specielle angreb er ret værdifuldt med disse fyre. Den endelige bølge (4 of 4) så mig at tage en TON af hits, men de ramte med pillow launchers tilsyneladende som VS Chewie kom næppe til den gule efter sandsynligvis 50 hits og Finn blev bedøvet næsten 10 gange. Endelig tog Chewie FORCST'en, som var nøglen til at undgå flere stuns, og jeg regerede. "Hvem har ansvaret nu, Phasma !?"

7: 10 er ET

Tier IV ser ud til at Han ikke længere er hos os, da Finn, Rey og Chewie fortsætter frem mod fiverbølger af fjender. De første fire bølger er super nemme, før de vender mod en FOST, en FORCST, en FOO og tre FOTP'er i den endelige bølge - hver med betydeligt mere sundhed end før. Jeg forsøger at målrette FORCST'erne først, men FOSTs tøven medfører problemer i denne bølge. Forbrydelsen fra denne gruppe var endnu engang svag trods flere hits, men vinderen var ret let.

7: 16 er ET

Tier V har samme tre som sidste tier - Finn, Rey og Chewie - og tre bølger af væsentligt stærkere fjender. Disse fyre må have indset Finns betydning i min gruppe, da de alle syntes at tåle på ham og sætte Finn i den gule ved udgangen af ​​andenbølgen. Den tredje og sidste bølge så mine toons alle dø uden at lægge en bule i dem.

Med det vil jeg tilføje mods til Rey og Veteran Smugglers og Fortsæt nedenfor.

Rey's Hero's Journey - Forsøg #2 (hvis nødvendigt)

Dette er hvad jeg planlagde at starte begivenheden med, men jeg kan fjerne nogle mod fra Finn og BB-8 for at se, hvordan de stabler op og giver fans en bedre ide om forskellige niveauer på tegnene. Hvis det er nødvendigt, har jeg evnen til at køre begge Veteran Smugglere op til mindst Gear 9, og både Rey og BB-8 op til Gear 12, hvis det er nødvendigt efter to uger gearskydning. Derudover har jeg 35 Omega materialer og to fulde Zetas jeg kan anvende om nødvendigt, at jeg sparer til Rey Jedi Training.

tegn:

  • Finn - GP 19,299 - Gear 12 m / 0 stykker - 6 Potency mods med 5-prikker - Speed ​​177 - CD 186% - alle evner niveau 8
  • BB-8 - GP 16,465 - Gear 11 m / 2 stykker - 4 Speed ​​& 2 Health mods med 5-prikker - Speed ​​259 - Arc svejser, Oplyst skæbne og rulle med stansene niveau 8, andre evner niveau 7
  • Rey (Scavenger) - GP 14,344 - Gear 11 m / 0 stykker - 4 CD & 2 CC mods med 5-prikker - Speed ​​229 - angreb evner niveau 8, unikt niveau 7
  • Veteran Smuggler Chewbacca - GP 12,783 - Gear 8 med 4-stykker - 4 CD og 2 CC mods (2 @ 4-prik, 4 @ 5-prikker) - Hastighed 147 - CD 180% - Alle evner niveau 7
  • Veteran Smuggler Han Solo - GP 12,669 - Gear 8 med 4-stykker - 4 CD og 2 CC mods (1 @ 3-prikk, 2 @ 4-prik, 3 @ 5-prikker) - Hastighed 189 - CD 206.25% - Alle evner Niveau 7

resultater:

7: 27 er ET

Tier V starter over, denne gang med meget hurtigere toons. ENKEL forskel i RNG (spil for "held" i grunden), men den bedre støtte fra Rey og VS Chewie har hjulpet Finn enormt. Overskrift i den endelige bølge af fjender fin handler om 75% Beskyttelse tilbage som Rey, og Chewie har nogle Beskyttelse tilbage. Wave 3 of 3 så mig at skille FOST's taunt og tage ham ud først alligevel, så fokuserede jeg på FORCST. Finn landede flere Expose debuffs og jeg cruised til sejr. Hvilken forskel et par mods og nogle RNG gør ...

SWGoH - Rey Jedi TrainingTier VI er Finn og Rey versus Kylo Ren, unmasked, men ikke Kylo Ren Unmasked i en enkelt kamp. Kylo har en masse beskyttelse - strategien bliver at slå ham ihjel med Finn og tee off. Som en dummy det tog mig flere hits at finde ud af, hvordan man gennemfører denne tier ...

7: 36 er ET

Tier VII har Rey versus Kylo og dialog. Rey kæmper med en Lightsaber og bruger spydlignende angreb, og Kylo har en hastighed på omkring 42. En meget let kamp - og det er det!

Rey (Jedi Training) ulåst!

Tjek denne video (nedenfor) fra vores kompis Hagar, da han kæmper hele Rey's Hero's Journey All på YouTube!

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.