SWFA: Direktør Krennic Gameplay Video

Star Wars Force Arena

Den vigtigste antagonist i Rogue One: En Star Wars Story, Direktør Orson Callan Krennic, er en række tegn inkluderet som en legendarisk kortleder i Star Wars Force Arena. Direktøren for Advanced Weapons Research division for Empire, Krennic var ansvarlig for udviklingen og konstruktionen af ​​den oprindelige Death Star. Krennic's legendariske kort parres i Star Wars Force Arena med Death Squad Leader, der indkalder Deathtroopers til at hjælpe i kamp.

Force Arena spillere og fans kan følg @GamingFansDFN på Twitter eller abonner på Gaming Fans YouTube-kanal til stor Star Wars Force Arena og Galaxy of Heroes indhold.

 

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "SWFA: Director Krennic Gameplay Video"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*