SWGoH: Bedste Mods for Rose Tico

Modstand - SWGoG

Velkommen til en anden artikel i vores serie om Star Wars Galaxy of Heroes, hvor vi tager et kig på de bedste modsfor individuelle tegn. Selvom jeg ikke hævder at have alle svarene i dette spil, gør jeg min forskning, og jeg har brugt hver tone jeg skriver om i vid udstrækning.

SWGoH - Rose TicoDagens karakter anmeldelse er Den sidste Jedi stjerne og fan favorit Rose Tico. Takket være EA & CG's SWGoH GameChangers program Jeg har været i stand til at teste Rose Tico meget ud på Gear 11 og 12. Beskrevet i spillet som en "modig modstandsangreb, der kan stunke og tildele allierede buffs," Rose, som Vice admiral Holdo, har et interessant kit, der supplerer hendes modstands allierede ganske godt. Lad os tage et kig på vores anbefalinger til de bedste modsatser for Rose Tico.

Primære fokus: Hastighed, ligesom alle tegn i SWGoH, er et must med Rose Tico for at give hendes tur til at komme hurtigere, så du kan udnytte angrebene. Hastighed er din 1A med kritisk chance under et nært sekund, og hvis det bruges rigtigt, kan kombinationen af ​​de to få sin tur til at komme ganske ofte i kampe.

Yderligere områder at fokusere på: Kritisk chance og overlevelse. Kritisk chance bør være en 1B til hastighed givet Rose gevinster 10% Drej meter hver gang en Resistance Allies scorer et kritisk hit. Under a Rey (Jedi Training) bly Dette kan være yderst effektfuld i betragtning af 20% CC boost og 70% chance for at Expose og fjende for hver Crit, som derefter tildeler 10% TM til alle modstandsbevægelser. Således er brugen af ​​en CC primær trekant nøglen til maksimal effektivitet under RJT. Overlevelsesevne - Sundhed, Beskyttelse og Forsvar - er også vigtigt at holde Rose levende, men hvis du skal vælge et forsvar er det vigtigste siden hende Dauntless Bravery særlige tilskud Defence Up for alle modstandsallokere, som vil forbedre defensiv statistik.



Ideal Mod Setup til SWGoH Rose Tico:

Fordi Rose Tico's statistikker har hende startet ret hurtigt ved 141 base Speed, mener jeg, at det er vigtigt at forbedre dette med et sæt 4 Speed ​​mods. Lad os tage et kig på min foretrukne tilgang til Rose Tico's mods:

  • Transmitter (Square): Speed ​​mod med primært fokus på lovovertrædelse og sekundært fokus på hastighed, kritisk chance, beskyttelse og forsvar
  • Modtager (pil): Hastighed mod med + 30 hastighed - alle andre opnåede statistikker er en bonus, men CC foretrækkes
  • Processor (Diamond): Kritisk Chance mod med et primært fokus på forsvar og et sekundært fokus på hastighed, kritisk chance, sundhed og forsvar
  • Holo-Array (Triangle) - Kritisk Chance mod med et primært fokus på kritisk chance og et sekundært fokus på hastighed, beskyttelse, kritisk chance og forsvar
  • Data-Bus (Circle): Hastighed mod med primært fokus på sundhed eller beskyttelse og sekundært fokus på hastighed, kritisk chance, beskyttelse og forsvar
  • Multiplexer (Plus): Speed ​​mod med primært fokus på sundhed eller forsvar og et sekundært fokus på hastighed, kritisk chance, beskyttelse og forsvar

Bemærk: Transmitter, Processor og Data-Bus mods er meget mere almindelige. Hvis du kan maksimere statistikken fra disse ved hjælp af en MK V, Tier A mod, der er ideel.

Billeder med tilladelse til SWGOH.gg

Vær den første til at kommentere på "SWGoH: Bedste Mods for Rose Tico"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.