SWGoH: Best Mods for Vice Admiral Amilyn Holdo

Vice admiral Holdo - SWGoH

Velkommen til en anden artikel i vores serie om Star Wars Galaxy of Heroes, hvor vi tager et kig på de bedste modsfor individuelle tegn. Selvom jeg ikke hævder at have alle svarene i dette spil, har jeg min forskning og jeg brugt hver tone jeg skriver om i vid udstrækning.

SWGoH HoldoDagens karakter review er vice admiral Amilyn Holdo. Takket være EA & CG's SWGoH GameChangers program Jeg har været i stand til at teste Holdo meget ud på Gear 11 og 12. Beskrevet i spillet som en "krydret modstandstank med kraftig allieret støtte og fjende debuffer", holdo har et interessant kit, der supplerer sine modstand allierede ret godt. Lad os se på vores anbefalinger til de bedste mods for Amilyn Holdo.

Primære fokus: Hastighed, som med alle tegn i SWGoH, er et must med Holdo for at give hende mulighed for at komme hurtigere, så du kan udnytte angrebene. Når Holdo ikke har Taunt har hun en + 50 Speed ​​(når maxed), men det er ingen grund til ikke at gøre hende så hurtigt som muligt, forudsat at du ikke drastisk ignorerer de sekundære fokuser nedenfor.

Yderligere områder at fokusere på:Kraft vil hjælpe hendes specielle angreb, som AOE hedder Bunker Buster, som kan påføre Daze debuff på alle fjender såvel som unddragelse og forsvar ned på det primære mål. Overlevelsesevne i form af Heath, Protection and Defense er nøglen til at maksimere Vice Admiral Amilyn Holdo s kit. Hun er en Tank, som pr. Definition er designet til at tage en masse hits. Fordi hun kan taunt er det nødvendigt endnu mere, og hende Stille tillid Enestående evne ser hende genoprette 10% Health, når hun får Taunt.Ideal Mod Setup til SWGoH Vice Admiral Amilyn Holdo:

Fordi Holdos statistik har hende højt i sundhed og meget langsomt, mener jeg, at det er vigtigt at styrke en svaghed og styrke en styrke. Lad os tage et kig på min foretrukne tilgang til Amilyn Holdos mods:

  • Transmitter (Square): Modstand mod med primært fokus på lovovertrædelse og sekundært fokus på hastighed, beskyttelse, styrke og forsvar
  • Modtager (pil): Sundhed mod med + 30 hastighed - alle andre opnåede statistikker er en bonus, men forsvar og styrke er foretrukne
  • Processor (Diamond): Sundhedsmod mod primært fokus på forsvar og et sekundært fokus på hastighed, beskyttelse, styrke og sundhed
  • Holo-Array (Triangle) - Modstand mod primært fokus på enten sundhed eller forsvar og et sekundært fokus på hastighed, beskyttelse, fasthed og styrke
  • Data-Bus (Circle): Sundhedsmod mod primært fokus på sundhed og et sekundært fokus på hastighed, beskyttelse, styrke og forsvar
  • Multiplexer (Plus): Sundhedsmod mod primært fokus på sundhed og et sekundært fokus på hastighed, beskyttelse, styrke og forsvar

Bemærk: Transmitter, Processor og Data-Bus mods er meget mere almindelige. Hvis du kan maksimere statistikken fra disse ved hjælp af en MK V, Tier A mod, der er ideel.

Billeder med tilladelse til SWGOH.gg

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.