SWGoH GameChangers: The Month of the Sith? Ny Sith Karakter, der skal tilføjes

Sith Marauder - SWGoH

I 2017 var februar månedens Sith i Star Wars Galaxy of Heroes tilføjelsen af ​​Darth Nihilus, Sith Assassin og Sith Trooper til spilletog mere. Tidligere i ugen udgav EA / CG SWGoH GameChangers detaljer om reworks af to Sith favoritter - kejser palpatine og darth vader. Sith Månedets Måned fortsætter, da et nyt tegn er indstillet til at slutte sig til SWGoH-universet - Sith Marauder. En "Destructive Sith Attacker, der udnytter alle buffs og debuffs i kamp,"Sith Marauder fortsætter temaet for måneden og har et spændende kit. Lad os se på det nye Sith Marauder-kit og sørg for at tjekke de faktiske gameplay-optagelser i videoerne fra vores SWGoH GameChangers venner.

SithMarauder detaljer - GameChanger videoer

Sith Marauder

Hans grundlæggende, Styrke gennem lidenskab, læser "Deal fysisk skade på målet fjende og påføre Offense Down for 2 svinger", montering af debuffs anvendt af Sith tegn tema. Sith Marauder's ensomme specielle angreb, Sejr gennem magt, ser sådan ud:

Deal Fysisk skade på målet fjende og giv alle allierede tilskud til 2 svinger.

  • Tegn: Hvis dette angreb scorer et kritisk hit, reducer målets Max Health ved 15% til slutningen af ​​mødet.

  • Raid Bosses: Dette angreb ignorerer Armor.

Sith Marauder - SWGoH

Endelig har Sith Marauder en unik kaldet Kraften skal fri mig som lyder "Sith Marauder har + 5% Defense, + 5% Health Steal og + 5% Tenacity for hver buff på alle tegn. Sith Marauder har + 2% Critical Chance, + 2% Offense og + 2% Potency for hver debuff på alle tegn. Når en fjende bruger en evne uden for deres tur, vinder Sith Marauder 20% Turn Meter. "

Ser du kittet over, som Vader, Boba Fett, Geonosian Spy og meget mere, når de rigtige stykker falder på plads, kan denne karakter være dødbringende. For kampe med flere buffs og / eller debuffs involveret, synes Sith Marauder at være perfekt til enten en Vader eller Nihilus bly, der tillader øget skade fra angreb og øget Health Steal på hvert angreb. For dem, der er kloge nok til at bonde Wampa hårdt, parrer ham med a Zeta Darth Vader bly og Sith Marauder kunne være en "game changer" for dit hold.

SWGoH GameChanger Videoer til Sith Marauder

3 Kommentarer på "SWGoH GameChangers: The Month of the Sith? Ny Sith Character, der skal tilføjes"

  1. Fantastisk! Værdsætter anmeldelsen!

  2. Quand aura t på le marauder sith?

    Tak

    • Le personnage et été libéré cette nuit af qu'ils ont 'jugé' udile de le rajouter dans Hoth Impériale. "Alt for en buck"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.