SWGoH GameChangers: To Sith Favoritter, der skal forbedres

SWGoH

Med rygter hvirvlende, nogle faste til nogle helt latterlige, Star Wars Galaxy of Heroes fans over hele verden håber at forudsige de næste opdateringer til spillet. Med devs tilføje brændstof til ilden i fora og tips bliver droppet, har vi endelig et glimt af, hvad der meget vel kan være måneden for Sith. Mens det ikke er mere end spekulationer på dette tidspunkt, fortsætter rygerne med at virvle.

Så hvem er de to Sith, der vil få en omarbejdning i de kommende dage? Takket være EA / CGs SWGoH GameChangers-program er Gaming-fans.com glad for at kunne rapportere, at kejser Palpatine og Darth Vader er de valgte to. Lad os se på de ændringer, der er kommende, og sørg for at tjekke de faktiske gameplay-optagelser i videoerne fra vores SWGoH GameChangers venner.

Kejser Palpatine detaljerDarth Vader detaljerGameChanger videoer

Kejser palpatine vil begynde med præcisering af hvad hans Shock debuff gøres med teksten "Shock: Kan ikke få Health, Buffs, eller bonus Turn Meter" tilføjes. Hans Lad hatstrømmen Special vil nu læse "Alle andre enheder mister 5% Helse og Palptine genopretter Sundhed svarende til 150% Det samlede beløb tabt. Kejser Palpatine - SWGoHPalpatine vinder 50% Turn Meter for hver chokeret fjende. Alle allierede får sundhed til at stige op for 1 turn. "Tilsætningen er den nye buff - Health Steal Up.

Palpatines nye Zeta på Crackling Doom vil læse "Mens Palpatine er aktiv, begynder de i starten af ​​hver fjendes tur at tage skade svarende til 20% af deres Max Health for hvert af følgende: de er chokerede; de er en Jedi; de er en oprør. Denne skade kan ikke besejre fjender. Palpatine har + 50% Max Protection, og når han smitter Shock, vinder han 5% Max Protection indtil slutningen af ​​mødet. "Det er overflødigt at sige, at den ekstra overlevelse er nøglen her.

Endelig vil kejser Palpatines nye Zeta-ledelse nu læse "Empire og Sith-allierede har + 35% Potency og 35% Max Health. Jedi og Rebel fjender har -35% Potency og -35% Unddragelse. Når et imperium allieret medfører en debuff under deres tur, får de 20% Turn Meter. Når en Sith-allieret medfører en debuff under deres tur, genopretter de 20% Health. Når en debut på en fjende udløber, får Empire og Sith allierede 5% Turn Meter. "De nye ændringer med Zeta er øget Potency og Max Health for Empire og Sith allierede, plus 5% TM gevinsten, når en debuff på en fjende udløber .
Mens Darth Vader er blevet omarbejdet en gang før, da hans Zeta lederskabsevne blev tilføjet, vil denne nye omarbejdning tage sine anti-Jedi evner og anvende dem på Rebels også på Skræmmende swing. I lyset af overflod af oprørere i SWGoH vil det være gode nyheder for mange. En meget flot tilføjelse til Force Crush vil være, at dette angreb ikke længere vil blive imødegået.

Darth Vader - SWGoH

Tilsætningen af ​​en ny unik evne, Ingen flugt, er den store forandring med tekst, der læser, med en Zeta: "I starten af ​​hvert møde vinder Darth Vader 8 Speed ​​til slutningen af ​​mødet for hvert af følgende: Empire allieret, Sith allieret, Jedi fjende, Rebel fjende. Darth Vader er immun for Turn Meter Reduction og genopretter 5% Health, når en skade over tid effekt på en fjende udløber. "Således er holdet, du sætter dig omkring Darth Vader, lige så vigtigt som nogensinde, og de fjender, du står overfor, kan gøre ham hurtigere som godt.

Hurtige tanker: Dette vil helt sikkert forbedre begge tegn, men indtil vi bruger dem med deres nyfundne evner, er det svært at sige, hvor meget det vil hjælpe. Under en Palpatine-ledelse vil Sith og Empire-toons få større synergi og 5% TM gevinsten, når en debuff på en fjende udløber, vil være mere værdifuld, end det ser ud, når de bruges sammen med holdkammerater, der lægger mange debuffer på fjenderne. Fjendernes manglende evne til at modvirke Vaderens Force Crush er en meget flot tilføjelse - dette vil vise sig værdifuldt mod CLS-hold og i Territory Battles. Selvom jeg er usikker på, om Palpatine og Vader vil blive en del af den seneste SWGoH META i Squad Arena eller ej, er det helt sikkert en god forbedring af begge karakterer.

SWGoH GameChanger Videoer til kejser Palpatine & Darth Vader

1 Kommentar på "SWGoH GameChangers: To Sith favoritter, der skal forbedres"

  1. Enhver omtale af Vader eller Palpatine? Enhver Jedi?

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.