SWGoH: En nærmere kig på RJTs modstandsteam for fase 1 af Sith Triumvirate Raid

SWGoH - RJT i STR Phase 1

Siden dag et af Sith Triumvirate Raid har teams ledet af Rey (Jedi Training) vist sig at være nogle af de mest effektive og mest magtfulde på resultattavlen. faktisk i vores Sith Triumvirate Raid guide her på gaming-fans.com, vi lister rjt hold i hele faser som muligheder for nogen ikke kæmper den heroiske version af raid. Men oftest findes de mest effektive og bedste hold i et raid på det heroiske niveau, som bedre forbereder spillere, der kæmper for alle niveauer i raidet.

I dag tager vi et dybere kig på RJT ledet Resistance-team, der er slated for Phase 1 i næsten alle heroiske STR Guild. Nedenfor er mekanikerne i dette hold og hvordan man bruger det effektivt samt et link til SWGoH GameChanger SmithieDs video på teamet og referencestrategien. Særlig tak til DiegoG fra Efterkommere af imperiet for at bringe denne detaljerede opskrivning til min opmærksomhed og især til NvR24 fra Inglorious Blasters for at gøre den tunge løft på at skrive dette op.

RJT Heroic STR Phase 1 Battle Setup

Dine første 5-bevægelser er vigtige! Ideelt set vil du spore fremsynet hurtigt før Darth Nihilus 'første afløbskraft, og du kan få 4-toons til at have fremsyn før sin første afløbskraft ved at følge disse trin:
1) R2-D2s første træk bør være et grundlæggende angreb på en minion
2) Scavenger Reys første skridt skal være Udnyttelse (hvis hun får hemmelig intel, før hun tager genstart)
3) RJTs første skridt skal være sindet på Darth Nihilus for at fjerne Turn Meter og for at forsøge forsøge at lande Speed ​​Down (typisk genstart hvis ikke land denne første Speed ​​Down)
4) Modstand Trooper skal bruge sin specielle på minion, hvis RJT ikke har prøvet sindtricks.

Det perfekte scenario slutter med RJT, R2, BB-8 og Scav Rey, som alle har fremsyn, før DN tager en tur.
Generel gameplay

Smoke Screen og Defiant Slash: Du vil altid give fremsyn til R2 på røgskærmen. Brug røgskærm så snart den er tilgængelig. For Defiant Slash kalder du altid BB-8 for at hjælpe, som vil holde fremsyn på BB-8. Hvis BB-8 og R2 allerede har fremsyn, spred din fremsyn rundt gennem R2s røgskærm og RJT's Defiant Slash. Husk, at både RT (ved gear 12) og Scav Rey generelt har høj sundhedstest, så de kan tage flere hits, så det er ikke nødvendigt at få fremsynet så meget. Tillad aldrig Darth Nihilus at ramme mere end 2 tegn med Drænkraft.

Micromanage DN Cooldowns: Når DN stjæler buffs reducerer han nedkøling af BÅDE afløbskraft og udslett, hvis enten nedkøling er ved 1, og han tager en tur og strimler en buff, vil han straks bruge denne færdighed. Hvis nedkøling er en, og han rammer fremsynthed, vil han bruge sin basale anden gang.

Ubrydelig vilje: Hvis din første buff går til r2 og så når dræbte første minion går til bb8, genstart, foretrækker du at bruge ubrydelig vilje på Scav rey og JTR som første valgmuligheder, så RT i tredje r2 er 4th og aldrig på bb8.

Mind Tricks: Mind Tricks skal udnyttes på det rigtige tidspunkt. Du bruger det ikke altid, selvom det ikke er cooldown. DN's fasthed er lavest umiddelbart efter at han tager en tur, så umiddelbart efter DN's tur, og inden han tager skade, er det den ideelle tid til at bruge Mind Tricks på DN. Hvis det ikke er JTRs tur på det tidspunkt, målretter du side minions, indtil det er JTRs tur og derefter bruger tankegang på DN

Mål: Du bør stræbe efter mere end 7% pr. Runde, hvilket gør det ikke så udfordrende, hvis du kan få alle 5-toons til at give udtryk.

Mods for RJT-modstandsteamet i den heroiske STR:

1. RJT, Scav, RT alle med CD CC sæt. Hastighed og CC sætter på R2 og BB8.
2. Hurtigste hastighed på BB-8, derefter R2-D2, derefter Rey (Scavenger), næste på Rey (Jedi Training). Hastighed er ikke et problem for RT, og han kan være ved nul hastighed.
3. Alle toons har sundhedskredse.
4. Scav, RT og JTR skal krænke kryds og CD-trekanter. BB-8 og R2 har brug for sundhedskryds og ideelt CC eller sundhedstrekant.
4. RT, du vil have al lovovertrædelse inklusive lovovertrædelse pil.
5. Sekundærer for Scav, RT og JTR bør fokusere på Offense og CC.
6. Alle hastigheder på BB-8 og R2. Du skal ikke bekymre dig om noget andet. Hvis du kan tilføje heath, great.

Smithie D SWGoH - Heroisk STRMere om Phase 1 Rey (Jedi Training) holdet findes i mange forskellige kilder, men vores langvarige ven Smithie D har sammensat en fantastisk video, som også hjælper dig med at forbedre dine score. Klik på billedet til højre for at tjekke det ud.

Vær den første til at kommentere på "SWGoH: En nærmere kig på RJTs modstandsteam for fase 1 af Sith Triumvirate Raid"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.