TFEW: Bedste Power Cores til Grimlock & Razorclaw

TFEW - Transformers Earth Wars

Velkommen til det seneste i vores serie artikler om Transformers Earth Wars mobile spil, hvor vi kigger på bedste Power Cores for hver TFEW bot. Mens vores medarbejdere aldrig vil hævde at have alle svarene på TFEW, gør vi vores hjemmearbejde og tester hver bot for at sikre, at vi kun laver de bedste anbefalinger.

Grimlock og Razorclaw er nogle af de dårlige bots i Earth Wars. De har høje bevægelseshastigheder, hvilket gør dem vanskelige at bruge korrekt, men ramte forsvar som et ton mursten. De har relativt høj HP, et angreb, der kan sammenlignes med en gunner, og en billig, høj skade evne med Sword Rush. Disse bots har den unikke forskel på deres egne specielle kerner, der hjælper med at øge deres evner.
Bedste Power Core for Grimlock & Razorclaw:

Bedste kerne: Grimlock's Crown / Razorclaw's Gun - Det bør ikke være overraskende, at deres unikke kerner er de bedste for disse bots! De unikke kerner ender med at øge skaden på deres særlige evner, hvilket er uvurderligt for en sådan billig evne i første omgang. At tage den specielle evne fra næsten at ødelægge et mål for at afslutte det helt er ideelt, da Grimlock og Razorclaw ofte er de første bots at ramme et mål som en bivirkning af deres evne er, at de er i stand til at tage vægge ud på vejen til mål. Pas på, da de løber hurtigere foran en skare på grund af deres øgede ganghastighed!

Af LastRaven
Gaming-fans.com Personaleforfatter

Vær den første til at kommentere på "TFEW: Bedste Power Cores for Grimlock & Razorclaw"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.