TFEW: Bedste Power Cores til Powerglide & Cyclonus

TFEW - Transformers Earth Wars

Velkommen til det seneste i vores serie artikler om Transformers Earth Wars mobile spil, hvor vi kigger på bedste Power Cores for hver TFEW bot. Mens vores medarbejdere aldrig vil hævde at have alle svarene på TFEW, gør vi vores hjemmearbejde og tester hver bot for at sikre, at vi kun laver de bedste anbefalinger.

Powerglide og Cyclonus er to af de mest kriminelt undervurderede bots i spillet. Deres særlige evner forekommer ofte inkonsekvente, men de gør en masse skader, når de rammer en god forsvarslinje. Som sådan vil du bruge disse robotter meget ofte, når du har dem på slagmarken. Der er mange kerner en flyer kunne bruge, så hvad med disse robotter?
Bedste Power Core for Powerglide & Cyclonus:

Bedste kerne: Reflekterende belægning - Powerglide og Cyclonus er kendt for at have en billig, line skade evne. Som sådan vil du bruge disse bots 4 eller flere gange pr. Implementering, når deres evne er virkelig nøglen til at ramme forsvar placeret langs en linje, som mange ofte er. På grund af populariteten af ​​de styrede missiler og anti-luftforsvarskerner, kan dine bots ikke engang gøre det tilbage for at bidrage til kampen på jorden! Dette gør det muligt for dine robotter at overleve de mange hurtige ture bag fjendens linjer, så de kan komme sig tilbage takket være dine healere.

Af LastRaven
Gaming-fans.com Personaleforfatter

Vær den første til at kommentere på "TFEW: Bedste Power Cores for Powerglide & Cyclonus"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.