TFEW: Bedste Bots til Megatronus Prime Core

TFEW - Transformers Earth Wars

Megatronus Prime Core

TFEW - Megatronus Prime CoreMegatronus Prime Core er en af ​​12 Prime Cores i Transformers Earth Wars som giver Primes magt til at forbedre den udstyrede bots evner. Hver bot er i stand til at udstyre en enkelt Power Core for at forbedre deres evner, med 12 Prime Cores kvalificerende som bedste af Power Cores i spillet. TFEW giver spillerne mulighed for at åbne en Prime Core fra at samle 5,000 Prime Core Chips, som er optjent fra en række weekendbegivenheder.

Begyndende på niveau 1 lyder det "Flames omgiver dig, der behandler _% af din skade hvert sekund til mål i nærkammerområde" med den procentdel af skaden, der stiger på hvert niveau op.

Niveau 5 - 30%

Niveau 10 - 35%

Niveau 15 - 40%

Niveau 20 - 45%

Forståelse af Megatronus Prime Core

Så hvem er de bedste bots til Megatronus Prime Core? Denne Prime Core producerer en elementær flamme, der omgiver boten, der hver procentdel af din DPS omhandler mål i nærheden. Eksponeringsområdet for denne kerne er lidt større end nærområdet. Jo højere niveauet i kernen er, jo større skadesprocent påføres fjendens forsvar i nærheden. Ved krænkelse er Megatronus, ligesom Alchemist, en stor kerne til at udjævne individuelle bots. Efterhånden som en bot går videre end L50, bliver det stadig vanskeligere at nå hvert næste niveau ud fra et krævet XP-perspektiv. På et tidspunkt er den eneste rimelige måde at gøre fremskridt ved at spille det færreste antal bots i den højest mulige zone. Hvad Megatronus (og Alchemist) tillader dig at gøre er potentielt solo eller duo (to bots) i kampzone 11 / 12 ved at knytte denne Prime Core til Deathsaurus / Star Saber / Lugnut / Elita-1 og skynde HQ. På grund af den ekstra skade, Megatronus leverer, kan en L55 Deathsaurus / Star Saber / Lugnut / Elita-1 med kapacitetsniveau 8 + let solozone 11. I en normal triple XP-weekendbegivenhed ville dette give omtrent 28k (56k med guld XP-kerne) af XP pr. Kamp for Deathsaurus / Star Saber. Hvis du løb to bots i zone 11, i dette scenarie, ville begge bots modtage 14k i XP (forudsat triple XP; ingen XP-kerne på anden bot). Dette giver dig mulighed for hurtigt at erhverve XP med henblik på bot nivellering.

Megatronus er dog ikke effektiv på alle bots. Det er optimalt at tilslutte Megatronus på melee-rækkebots. Bots med korte (de fleste antenner), mellemstore (Galvatron / Ultra Magnus) og lange (kanoner) vil normalt kun påføre næsten ingen skade i betragtning af den nærhed, de er fra de fleste mål.

Indtil videre har jeg beskrevet Megatronus-kerneevnen med hensyn til individuelle bots eller nivellering. Afhængig af strategien er Megatronus meget nyttig og muligvis kritisk for bagdørangreb. Mange bagdørangreb er afhængige af Deathsaurus / Star Saber / Lugnut / Elita-1 for at rydde forsvar i et specifikt område omkring HQ, så Dead End / Kup / Astrotrain / Springer har få resterende forsvar at kæmpe med. Megatronus giver den ekstra skade for at give Deathsaurus / Star Saber / Lugnut / Elita-1 mulighed for at ødelægge disse forsvar.

Derudover kører mange spillere et Rippersnapper / Slash-rush / klart hold, hvor 7-bots bruges til at rydde forsvar for at skabe et bot-pathing-scenarie, hvor Rippersnapper / Slash naturligt stier mod HQ. Når Megatronus er knyttet, bruger spilleren Rippersnapper / Slash's særlige evne til at gøre ham usynlig for forsvar og direkte angribe hovedkvarteret. Den ekstra skade, Megatronus giver, tillader det Rippersnapper / Slash at let ødelægge hovedkvarteret.

Megatronus er også nyttig til forsvar, når den er knyttet til en forpostbot, da den giver et større skadepotentiale. Det er meget almindeligt at se Rippersnapper / Slash med Megatronus fastgjort i forposterne. Hidtil er Rippersnapper / Slash uden tvivl den dødeligste forpostbot.

Bedste Bots til Megatronus Prime Core:

Melee-bots som Deathsaurus / Star Saber, Lugnut / Elita-1, Barricade / Drift, Razorclaw / Grimlock, Divebomb / Windblade, Rippersnapper / Slash og Gnaw.

Af b0dhi74 af familien Scorched Earth

Vær den første til at kommentere på "TFEW: Bedste Bots til Megatronus Prime Core"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.