TFEW: Bedste strømkerner til Sentius Magnus & Sentius Malus

TFEW - Transformers Earth Wars

Velkommen til det seneste i vores serie artikler om Transformers Earth Wars mobile spil, hvor vi kigger på Bedste Power Cores for hver Transformers Earth Wars bot. Mens vores medarbejdere aldrig vil hævde at have alle svarene på TFEW, gør vi vores hjemmearbejde og tester hver bot for at sikre, at vi kun laver de bedste anbefalinger.

I dag ser vi på Sentius Magnus & Sentius Malus, de sjældneste bots i spillet. Bevidst vanskeligt at anskaffe og kun tilgængelig i 3-stjernede og 4-stjernede versioner indledende Sentius Twins begivenhed udløb en masse kontroverser. Dog forventes begivenheden at vende tilbage, og ligesom Gnaw forventer jeg, at faldet forbedres, når det også vender tilbage. Så hvilke Power Cores fungerer bedst for Sentius Twins?

 

Bedste Power Core til Sentius Magnus & Sentius Malus:

Bedste kerne: Forynge kerne - Sentius Twins har statistikker, der er lidt bedre end dem for Star Saber, en af ​​de stærkeste bots i Transformers Earth Wars, hvilket gør Sentius Magnus & Sentius Malus til komplette dyr på både lovovertrædelse og forsvar. Mens Rejuvenate Core sandsynligvis er din bedste mulighed, er Attack og Vitality Cores også solide for Sentius Twins. Hvis du ønsker at bruge en af ​​TFEWs elite Prime Cores, skal du kigge til Amalgamous Prime Core, Alchemist Prime Core eller Only Prime Core for at forbedre deres evner.

Andre Power Core-indstillinger: Attack Core, Vitality Core

 

Af Rae fra Primes Gone Wild Alliance
Gaming-fans.com Personaleforfatter

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "TFEW: Bedste kraftkerner til Sentius Magnus & Sentius Malus"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*