TFEW: Bedste Bots til Alchemist Prime Core

TFEW - Transformers Earth Wars

Alchemist Prime Core

TFEW - Alchemist Prime CoreAlchemist Prime Core er en af ​​12 Prime Cores i Transformers Earth Wars som tilbyder Power of the Primes for at forbedre den udstyrede bots evner. Hver bot er i stand til at udstyre en enkelt Power Core for at forbedre deres evner, idet de 12 Prime Cores kvalificerer sig som bedste af Power Cores i spillet. TFEW giver spillerne mulighed for at åbne en Prime Core fra at samle 5,000 Prime Core Chips, som er optjent fra en række weekendbegivenheder.

Fra niveau 1 står der "Alle dine angreb helbreder dig for 5.5% af skaden udført."

Niveau 1 - 5.5%

Niveau 5 - 7.5%

Niveau 10 - 10%

Niveau 15 - 12.5%

Niveau 20 - 15%

 

Forståelse af Alchemist Prime Core

i modsætning til den Amalgamous Prime Core som gendanner en procentdel af helbredet, mens boten er i alternativ tilstand, gendanner Alchemist Prime Core helbredet til både regelmæssige angreb og alternativ tilstand. Jo højere niveauet i kernen er, desto større er sundhedsprocenten genoprettet. Ved krenkelser er Alchemist, ligesom Megatronus, en stor kerne til at nivellere individuelle bots. Efterhånden som en bot fortsætter ud over L50, bliver det vanskeligere at nå det næste niveau ud fra et krævet XP-perspektiv. På et tidspunkt er den eneste rimelige måde at gøre fremskridt ved at spille det færreste antal bots i den højest mulige zone. Hvad Alchemist (og Megatronus) tillader dig at gøre, er potentielt solo eller duo (to bots) i kampzone 11 / 12 ved at knytte denne Prime Core til Deathsaurus / Star Saber / Lugnut / Elita-1 og skynde HQ. På grund af den konstante gendannelse af Alchemist-sundheden, kan en L55 Deathsaurus / Star Saber / Lugnut / Elita-1 med kapacitetsniveau 8 + let solo-zone 11. I en normal tredobbelt XP-weekendbegivenhed ville dette give omtrent 28k (56k med XP-kerne) af XP pr. Kamp for Deathsaurus / Star Saber. Hvis du løb to bots i zone 11, i dette scenarie, ville begge bots modtage 14k i XP (forudsat triple XP; ingen XP-kerne på anden bot). Dette giver dig mulighed for hurtigt at erhverve XP med henblik på bot nivellering.

Alchemist Prime Core on Offense

Alchemist Prime Core er beregnet til at give spilleren selektiv / konstant (når angribe) strøm af sundhed via forskellige angreb (Basic og Special). Dette er meget nyttigt, når du selv udjævner en bot. For eksempel med Deathsaurus / Star Saber / Lugnut / Elita-1, kan spilleren forhaste HQ med at ignorere alle forsvar. Da Lugnut / Elita-1 løber dårligt for helbredet, kan en rettidig brug af deres særlige evne hurtigt gendanne en betydelig mængde af sundhed. I forbindelse med grundlæggende og specielle angreb kan Alchemist Prime Core give mere sundhed gendannet inden for en kortere tidsramme end en standard Foryngelse af Power Core. Mens en standard Foryngelse af Power Core potentielt giver mere sundhed gendannet i løbet af en tre minutters kamp, ​​hvis du er magtplanerende to bots i en høj zone, vil slaget sandsynligvis ikke vare den maksimale varighed. I det foregående eksempel vil Alchemist give mere sundhed gendannet inden for den kortere tidsramme. Alchemist kan også være nyttig på krigshold. Som et eksempel kan vedhæftning af Alchemist til en skytter muligvis give en Medic, der ændrer fokus for deres helbredelse til bot med den laveste procentdel af helbred, at fokusere på at helbrede frontliniebots vs Gunner med Alchemist vedhæftet. Offensivt set er bots, der er bedst egnet til Alchemist Prime Core, dem med høj DPS og dem med en særlig evne, der gør en stor mængde skade. Jo flere skader der er påført, jo mere sundhed er genoprettet.

Alchemist Prime Core on Defense

Selvom denne Prime Core vil arbejde på forsvar, der er knyttet til bots i outposts, er den ikke altid ideel og afhænger af outpost bot. Standardadfærd for outpost-bots er at bruge deres særlige evne til at invadere bots i nærheden af ​​forposterne, inden de udfører grundlæggende angreb. I teorien modtager udpostbot med tilknyttet Alchemist øjeblikkeligt helbred for grundlæggende og specielle evner. Det suboptimale scenario er som følger: Outpost-botten kommer ud fra forposten med fuld helbred og målretter bots i nærheden med dets specielle evne. Den modtager dog ingen helbred tilbage fra dets Special Ability-angreb, da udpostboten sandsynligvis ikke har taget nogen skade. Det er muligt at beskadige udpostbot, ligesom udpostbot kommer, men timingen er vanskelig (Røgskærm / knækhals er undtagelsen fra reglen). Hvis alkymist er knyttet til en forpostbot, er det bedst at bruge en bot med en tidsbaseret evne (Deathsarus / Star Saber, Lugnut / Elita-1, Hun-Grrr / Snarl, Sentius Malus / Magnus, Waspinator / Tiger Hawk, Scourge / Swoop) hvis du vil modtage helbred i forsvaret med særlig evne.

 

Bedste Bots til Alchemist Prime Core

Deathsaurus / Star Saber, Lugnut / Elita-1, Onslaught / Skyburst, Sentius Malus / Magnus, Waspinator / Tiger Hawk, Scourge / Swoop, Blackaracnia / Cheetor, Blitzwing / Sky Lynx, Rippersnapper / Slash, Octone / Sandstorm, Hun-grrr / Snarl, Razorclaw / Grimlock og Divebomb / Windblade.

 

Af b0dhi74 af familien Scorched Earth

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "TFEW: Best Bots for Alchemist Prime Core"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*