TFEW: Bedste Bots til Quintus Prime Core

TFEW - Transformers Earth Wars

Quintus Prime Core

TFEW - Micronus Prime CoreQuintus Prime Core er en af ​​12 Prime Cores i Transformers Earth Wars som tilbyder Power of the Primes for at forbedre den udstyrede bots evner. Hver bot er i stand til at udstyre en enkelt Power Core for at forbedre deres evner, idet de 12 Prime Cores kvalificerer sig som bedste af Power Cores i spillet. TFEW giver spillerne mulighed for at åbne en Prime Core fra at samle 5,000 Prime Core Chips, som er optjent fra en række weekendbegivenheder.

Fra niveau 1 lyder det "Opret et sharkticon med 10.5% af dit helbred og skader, der varer i 7 sekunder", hvor sundhedsstatussen stiger baseret på niveauet for Prime Core.

Niveau 1 - Opret et sharkticon med 10.5% af dit helbred og din skade, der varer i 7 sekunder
Niveau 5 - Opret et sharkticon med 12.5% af dit helbred og din skade, der varer i 7 sekunder
Niveau 10 - Opret et sharkticon med 15% af dit helbred og din skade, der varer i 7 sekunder
Niveau 15 - Opret et sharkticon med 17.5% af dit helbred og din skade, der varer i 7 sekunder
Niveau 20 - Opret et sharkticon med 20% af dit helbred og din skade, der varer i 7 sekunder

 

Bedste Bots til Quintus Prime Core

Quintus Prime Core er en kerne, der hører til bothold, der ødelægger en masse bygninger, som en, der gør en "gennemsøgning" tilgang til basen. Jo flere bygninger bliver ødelagt, jo flere minioner får du, som har en procent af statistikken for den kerneudstyrede bot og vises ved siden af ​​den bot. DPS over HP er favoriseret på grund af sharkticons korte levetid. Gunners og fliers, der ikke nyder godt af deres bedre klasse kerner, er mere ønskelige på grund af deres høje DPS. For eksempel er Thundercracker / Silverbolt, Tracks / Cutthroat, Skullsmasher / Warpath gode valg. Gnaw synes at være en stærk bot, da han har både høj HP og DPS, men pas på at bruge sin specielle evne med disse robotter rundt, da de vil blive ødelagt! Som vist i hans YouTube-video, Alpha Prime of Prime Union foreslår at overveje Kup for Quintus Prime Core i betragtning af hans standardbrug i TFEW. Rae of Primes Gone Wild, forfatter af regnearkslisten, der konsekvent foretager runden på Discord and Line, har også foreslået Kup sammen med Drift, Goldfire, Huffer, Hot Rod, Blaster og Windblade.

 

Af LastRaven, Gaming-fans.com Staff Writer med noter fra Rae fra Primes Gone Wild

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "TFEW: Bedste Bots til Quintus Prime Core"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*