TFEW: Alliance Raid Battles er Live!

TFEW Raid Battles

Den efterlængte nye Alliance Raid spil mode i Transformers hver krig er nu live. Mens vi alle havde mulighed for at teste spilletilstanden i slutningen af ​​november som en weekendbegivenhed, beskrives de nye raidbattles som "en ny allianceskrigstilstand, hvor en hel alliance arbejder sammen for at overvinde flere stærke raidbaser for at indsamle Raid Points og låse belønninger op. "Gaming-fans.com udgav vores Hvad du behøver at vide om Raid Battles plus Tips & Strategi-artikel i løbet af weekenden begivenhedskørsel og vil fortsætte med at evaluere og udvikle indhold for at hjælpe Transformers: Earth Wars spillere går fremad.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "TFEW: Alliance Raid Battles er Live!"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*