TFEW: Test af alle 4 kombinationsenheder med den nye Nexus Core - Bring HQ 17!

TFEW - Alpha Prime

Transformere Earth Wars YouTuber Alpha Prime of Prime Union er tilbage med sin nyeste video, og denne gang får vi se den nye Nexus Prime Core i aktion. Fås tilgængelig lige denne sidste weekend for første gang, Nexus Prime Core er designet til at forbedre forseelsen af ​​den kombinerer, der anvendes i kamp.

Alpha Prime tester Nexus Prime Core ved hjælp af alle fire kombinerere i spillet i dag - Victorion, Volcanicus, Optimus Maximus og Superion - for at se, hvordan den ekstra stødende ildkraft kan hjælpe hver af disse kombinationsbots.

Klik for at se videoen Test af alle 4 kombinatorer med den nye Nexus Core - Bring HQ 17!

 

 

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "TFEW: Test af alle 4 kombinationsenheder med den nye Nexus Core - Bring HQ 17!"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*