TFEW: Bedste Bots til Prima Prime Core

TFEW - Transformers Earth Wars

Prima Prime Core

Prima Prime Core er en af ​​12 Prime Cores i Transformers Earth Wars som giver Primes magt til at forbedre den udstyrede bots evner. Hver bot er i stand til at udstyre en enkelt Power Core for at forbedre deres evner, med 12 Prime Cores kvalificerende som bedste af Power Cores i spillet. TFEW giver spillerne mulighed for at åbne en Prime Core fra at samle 5,000 Prime Core Chips, som er optjent fra en række weekendbegivenheder.

Prima Prime CoreBegyndende på niveau 1 lyder det: "Fjender ramt af dine basale angreb tager ekstra skade fra alle kilder i 5 sekunder", hvor% skade-statussen stiger baseret på niveauet for Prime Core.

Niveau 1 - Fjender ramt af dine basale angreb tager 6% ekstra skade fra alle kilder i 5 sekunder
Niveau 5 - Fjender ramt af dine basale angreb tager 10% ekstra skade fra alle kilder i 5 sekunder
Niveau 10 - Fjender ramt af dine basale angreb tager 15% ekstra skade fra alle kilder i 5 sekunder
Niveau 15 - Fjender ramt af dine basale angreb tager 20% ekstra skade fra alle kilder i 5 sekunder
Niveau 20 - Fjender ramt af dine basale angreb tager 25% ekstra skade fra alle kilder i 5 sekunder

Forståelse af Prima Prime Core

Så hvem er de bedste bots til Prima Prime Core? Uanset hvilken fjende (forsvarsstruktur eller outpost-bot), Prima-tilknyttede bot-mål med grundlæggende angreb arver en procentvis stigning i skade, der er modtaget fra alle kilder i 5 sekunder. Der er mindre objektiv sandhed og mere subjektiv fortolkning, hvilken magtkerne der er bedst på hvilken bot. Meget af det er filosofisk på grund af antallet af bots, stjerneversionen af ​​bot, antallet af magtkerner, evneniveauet, holdkomposition, hvilket er noget, jeg ikke taler for at høre. Når det er sagt, er der lidt fortolkning eller diskussion til, hvilke (n) bot (er) Prima er mest effektiv. Det kommer kun til to bots: Onslaught / Sky Burst og Octopunch / Seaspray. Sådan er det. Ja, du kan køre Prima på enhver bot og finde det effektivt. Hvis du imidlertid ønsker at maksimere Prima-effekten til fordel for hele holdet, er Onslaught / Sky Burst og Octopunch / Seaspray svaret. For at fremhæve ... enhver defensiv struktur eller forpost-bot arver Prima-tilknyttede bot-mål med basale angreb en procentvis stigning i skader, der modtages fra alle kilder.

Så hvorfor Onslaught / Skyburst og Octopunch / Seaspray? Deres grundlæggende angreb er uden tvivl de bedste i spillet på grund af det brede AOE (eksponeringsområde). I skærmbilledet ovenfor kan du visuelt se Onslaughts (på grund af Prima-symbolet over de forskellige forsvar) grundlæggende angreb AOE. Alle disse mål er nu kan modtage øget skade fra alle kilder, inklusive dit team med Prima knyttet. Med Onslaught / Skyburst blødgøring (skaber større skadepotentiale) forsvaret, giver det teamet mulighed for at ødelægge disse forsvar hurtigere og gå videre gennem slaget. Octopunch / Seaspray har en lignende, men mindre AOE-basale angreb, men kan producere lignende Prima-forbedring. Mens du kan knytte Prima til enhver og finde fordelene, inden for et teamscenarie, maksimerer Prima on Onslaught / Sky Burst og Octopunch / Seaspray Prima's potentiale.

Det skal bemærkes, at det ikke anbefales at knytte Prima til en forpostbot på grund af muligheden for en angribende bot, der hackinger den Prima-tilknyttede bot med Liege Maximo, hvilket kan være katastrofalt for basen. Derudover fungerer Prima-effekten ikke på HQ.

Bedste bots til Prima Prime Core

Onslaught / Skyburst er gode muligheder, fordi deres basale angreb rammer flere mål, og andre kanoner som Octopunch / Seaspray er også velegnede, men med tilføjelsen af COMBAT-bots til Transformers: Earth Wars har ændret denne strategi, og hvordan vi ser på Prima Prime Core. Tracks & Cutthroat er værdifulde og unikke bots, der har lignende DPS som kanoner på højt niveau med markant bedre sundhedsstatistikker.

Af b0dhi74 af familien Scorched Earth
Opdateret 05.20 af LJ, direktør for indhold

Vær den første til at kommentere på "TFEW: Bedste Bots til Prima Prime Core"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.