SWGoH: Geonosis Separatist Might - Fase 1 Geonosian Combat Mission Walkthrough

SWGoH - Geonosis Territory Battles

Geonosian Territory Battles blev lanceret i juni 2019 startende med Dark Side-kampene, der officielt hedder Geonosis: Separatist Might. Det første rigtige slutspil PVE (Player Versus Environment) indhold frigivet af Capital Games siden Sith Triumvirate Raid i februar 2018, Geonosis: Separatist Might Territory Battle er utroligt vanskeligt og kræver tegn på 6-stjerner eller højere, ofte med 16,500-magt eller mere i bekæmpelse og særlige missioner.

Geonosen: Separatist Might Territory Battle har fire faser, som i det mindste i starten varer 36 timer hver. Der kan opnås op til 33 stjerner med betydelige belønningstærskler på 22, 29 og 33 stjerner. Efter den første fases 2 territorier til at kæmpe ind på jorden, har fase 2, 3 og 4 alle 3 territorier hver med 2 terræn og et skibsområde.

Det følgende er en gennemgang af mine oplevelser i fase 1, der muligvis opdateres over tid. Fase 1's Combat Mission, der kræver 3 specifikke Geonosians, har op til 792 point mulige.

 

Fase 1 Combat Mission Krav:

 • Minimum 6-stjernetegn
 • Poggle the Lesser, Sun Fac, Geonosian Soldier
 • Intet minimum strømforbrug for tegn

 

Min liste over geonosianer:

 • Poggle The Lesser - 18,282 power - 7-stars - Gear 12 +3 - 6 guld, 5-dot mods (Speed ​​& Potency sets) - alle evner maksimeret, 249 speed
 • Sun Fac - 18,537 power - 7-stars - Gear 12 +4 - 1 6-dot mod, 5 guld, 5-dot mods (2 Health sets & 1 Defense set) - alle evner maksimeret, 183 hastighed
 • Geonosian Soldier - 17,752 power - 7-stars - Gear 12 +4 - 1 6-dot mod, 5 guld, 5-dot mods (Speed ​​& CC sets) - alle evner maksimeret, 259 speed
 • Geonosian Brood Alpha - 24,963 power - Gear 13 - 7-stjerner - 2 6-dot mods, 4 guld, 5-dot mods (3 sundhedssæt) - alle evner maksimeret, 268 hastighed
 • Geonosian Spy - 18,072 power - 7-stjerner - Gear 12 +2 - 6 guld, 5-punkts mods (CC & CD-sæt) - alle evner maksimeret, 207 hastigheder

 

Fase 1 Combat Mission Battle Notes:

08.12.19 - 4 kampe er i denne Combat Mission, og 5 fjender er i den første kamp. Jeg prøver altid at fjerne Clone Trooper Medic (CTM) først i disse kampe for at forhindre dem i at tage for lang tid, da det er min største klage over denne spiltilstand - hvor lang tid det tager at kæmpe kampene.

CTM er nede efter to angreb, og efter en evne-blokering på klonetropperen er klonskarpen næste på min dræbsliste efterfulgt af klonekaptajnen, klonetropperen og endelig Jedi Guardian. Denne kamp er let og 187,500-point bankes ret hurtigt.

Den anden kamp ser 4 fjender, og igen er CTM mit vigtigste mål, denne gang tager jeg 4 angreb fra Geonosians sværme. Clone Trooper er næste og derefter Jedi Consular og Jedi Guardian, da disse kampe viser sig at være et stykke kage for mit holds styrke. 297,500 point i bøgerne.

Den tredje kamp ser 5 fjender og ingen medic, så Clone Sharpshooter er først på min liste, men først efter at Poggle lander og Ability Block på Clone Trooper. Efter skarpskytteren er klone-Sergeant og Trooper næste til at forlade Fives og Jedi, som jeg dræbte med Geonosian Spy så hurtigt, at jeg ikke kunne notere hans navn.

Den fjerde og sidste kamp har 6 fjender og er meget vanskeligere. Jeg tager CTM først ud efter flere sværmende angreb, derefter arbejder jeg på klone-sergenten og skarpskytteren. Klonkaptajnen har ikke den låste forskanset buff, så jeg går ud af orden og fjerner ham, så tilbage til Sharpshooter og Clone ARC Trooper, som begge er forskanset. Sharpshooter og ARC Trooper går ned med en kamp efter jeg først Ability Block Kit Fisto, derefter Jedi Master, der lignede en Youngling op mod Palpatine i afsnit 3, så fjerner jeg ham fra skærmen for 792k-point i det nordlige territorium.

 

Fase 1 Combat Mission Battle Notes (Tag 2):

Med bemærkningerne ovenfor har jeg besluttet at udvide dette indhold, efterhånden som min liste bliver stærkere. Her er ændringerne i min liste siden sidste gang:

 • Geo Brood Alpha - ingen ændringer
 • Geo Soldier - ingen ændringer
 • Geo Spy - nu Gear 13, 18,912 strøm, 227 hastighed
 • Poggle - ingen ændringer
 • Sun Fac - ingen ændringer

08.27.19 - Den første kamp er en brise, da jeg tror, ​​jeg kun blev angrebet 3 gange i alt. Geo Spy rammer endnu hårdere end nogensinde - takket være Operation Metaverse for tip til at tage ham til Gear 13! Den anden kamp bruger jeg næsten udelukkende grundlæggende angreb og går over fjenderne. Med ingen Clone Trooper Medic tilgængelig til at ramme først i kamp nr. 3 går jeg først efter Clone Sharpshooter, og efter ham er jeg irriteret over Fives, så han går væk. På disse gearniveauer er dette ikke rigtig en udfordring, da jeg er virkelig glad for, at jeg brugte så meget tid og energi på at styrke denne geonosiske fraktion.

For at starte den fjerde og sidste kamp går jeg efter CTM for at starte, og efter at have taget ham ud påtager jeg mig en alvorlig fjendebrand. Efter at have overlevet og husket Geo Brute starter jeg på klonekaptajnen, da han er den ensomme klon, der ikke er forskanset. Efter at han er død, starter jeg på Kit Fisto, da han ikke er den eneste anden fjende forskanset, men jeg mister mig Geo Soldier. Jeg er i stand til at fjerne klone-sergenten næste uden nogen skade og har nu en 5 v 2 FTW. ARC Trooper er mine eneste muligheder med Sharpshooter i Stealth, og G13 Geonosian Spy betaler sig meget. Et stort hit sparer mig masser af tid og sandsynligvis skade, da min beskyttelse næsten er forsvundet på hele mit hold, og jeg har nu en 5 v 1. GBA sletter debuffs og assisterende angreb er tilbage, da jeg får 792k til sejren.

 

Fase 1 Combat Mission - Yderligere kampnotater:

Nu med Relics i spillet er disse kampe endnu nemmere end før. Fordi mit oprindelige mål var at hjælpe spillerne med at se, hvor de skulle være for at slå hver af disse Combat & Special Mission, vil jeg ikke fortsætte med den detaljerede gennemgangsstil og i stedet, når det er relevant, vil jeg tilføje yderligere noter om denne Combat Mission nedenfor . Bemærk, at Gaming-fans.com har startet en komplet serie af SWGoH Relic anmeldelser for nøgletegn i spillet, så hvis du leder efter råd om, hvilke figurer der skal opgraderes først, eller hvor god Relic-statens stigning er, så tjek disse artikler!

 • Opgradering af Poggle og Geo Soldier til Gear 12 +5 & Geo Spy til nu Gear 13 gjorde denne kamp endnu lettere, så tilføjelsen af ​​Relics har virkelig ændret denne første CM.
 • Mine første Relic-opgraderinger var Geo Brood Alpha og Geonosian Spy

 

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "SWGoH: Geonosis Separatist Might - Phase 1 Geonosian Combat Mission Walkthrough"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*