SWGoH: Geonosis Separatist Might - Fase 3 Geonosian Special Mission Walkthrough

SWGoH - TB Geonosis fase 3

Geonosen: Separatistisk mulig Territory Battle i SWGoH har fire faser, der varer 36 timer hver. Fase 3 indeholder 3-territorier, som spillere kæmper med skibe og jordtropper. I Mellemområdet i fase 3 er der en særlig mission, hvor spillere kan tjene Wat Tambor skår ved hjælp af deres geonosiske karakterer såvel som en Combat Mission, der kræver Separatistisk Droids. For at kæmpe i fase 3 Special Mission skal du have 7-stjernet Separatist Droids, og der er ikke noget strømbehov.

Det følgende er en gennemgang af mine oplevelser i fase 3-specialmissionen, der kan opdateres over tid.

 

Fase 3 særlige missionskrav:

 • 7-stjernede geonosianer
 • 16,500 mindste effekt krævet
 • Geonosian Brood Alpha kræves

 

Min liste over geonosianer:

Her er et kig på min liste over geonosianer brugt til denne specielle mission ved hjælp af Geonosian Brood Alpha som leder.

 • Geonosian Brood Alpha - 24,963 power - Gear 13 - 7-stjerner - 2 6-dot mods, 4 guld, 5-dot mods (3 sundhedssæt) - alle evner maksimeret, 261 hastighed
 • Poggle The Lesser - 18,282 power - 7-stars - Gear 12 +3 - 6 guld, 5-dot mods (Speed ​​& Potency sets) - alle evner maksimeret, 249 speed
 • Sun Fac - 18,537 power - 7-stars - Gear 12 +4 - 1 6-dot mod, 5 guld, 5-dot mods (2 Health sets & 1 Defense set) - alle evner maksimeret, 183 hastighed
 • Geonosian Soldier - 17,752 power - 7-stars - Gear 12 +4 - 1 6-dot mod, 5 guld, 5-dot mods (Speed ​​& CC sets) - alle evner maksimeret, 253 speed
 • Geonosian Spy - 18,072 power - 7-stjerner - Gear 12 +2 - 6 guld, 5-punkts mods (CC & CD-sæt) - alle evner maksimeret, 207 hastigheder

 

Fase 3 Special Mission Battle Notes:

08.15.19 - Tp start den første kamp, ​​jeg begik den fejl at starte kampen lige efter at have lagt mine børn i seng og selvfølgelig blev jeg distraheret af de små. Slaget var ikke meget vanskeligt med en CTM og klonesergent og 5-6 fjender i alt at besejre. Jeg vil se på at opdatere kampens noter næste gang Geonosis: Separatist Might-begivenheden kommer rundt.

Det andet slag havde 5 fjender, og jeg går straks efter klone-sergenten for at fjerne noget af deres overtrædelse. Efter at have besejret ham er Barriss Offee og Clone Sharpshooter mine vigtigste mål, og da Barriss allerede er uden beskyttelse, fokuserer jeg på hende. Når jeg fjerner dem begge ved hjælp af Hailfire-tanken i fuld styrke og efterfølgende med en spærring af angreb, tager jeg klon-løjtnanten ud og afslutter kampen ved at besejre Jedi Sentinel.

Den tredje kamp havde 5 fjender, alle kloner og 3 med den forankrede buff, inklusive Elite Clone ARC Trooper. Igen tager jeg CTM ud og følger derefter med Clone Trooper, som er den ensomme ikke-forankrede fjende tilbage, og brug derefter Geonosian Spy's special til hurtigt at tage den stærkt polstrede Clone Sharpshooter ud. På dette tidspunkt med to ARC Troopers forlader jeg Elite til sidst, da denne kamp ikke er meget af en udfordring.

Den fjerde og sidste kamp får mig til at se ud med 4 kloner og 2 Jedi. Efter det indledende angreb på Clone Trooper for at lande en Ability Block og forhindre hans hån begynder jeg at sprænge væk på CTM og tage et stort hit fra "Damme". Min Geonosian Brute tager flere hits for at fjerne sin beskyttelse, men jeg bruger Goenosian Brood Alpha's dispel til at fjerne fjendens buffs. Efter at have fjernet CTM fra skærmen bruger min geonosiske soldat Hailfire-tanken igen til at afvæbne fjenden, og jeg begynder at chippe væk fra klonesergenten. Når han er nede, er damme mit næste mål, da jeg mister Geo Brute og har flere debuffs, der bremser mit hold. Jeg bruger Alpha til at fjerne debuffs og bringe en ny Brute til kampen, og momentum swing er en stor. Min spion skød klonetroppen, som jeg forlod alene, og et par angreb senere er damme ligeledes nede og efterlader de to Elite Jedi, Mace Windu og Ki-Adi-Mundi. Jeg fokuserer først på Ki-Adi-Mundi, og efter flere hits tager han ham ud og følger derefter op med Mace Windu for sejren. Min belønning er en Wat Tambor-skår for hele min orden.

 

Fase 3 Special Mission Battle Notes (Tag 2):

Med bemærkningerne ovenfor har jeg besluttet at udvide dette indhold, efterhånden som min liste bliver stærkere. Her er ændringerne i min liste siden sidste gang:

 • Geo Brood Alpha - ingen ændringer
 • Geosoldat-ingen ændringer
 • Geo Spy - nu Gear 13, 18,912 strøm, 227 hastighed
 • Poggle - en mod ændring, nu 251 hastighed
 • Sun Fac - ingen ændringer

08.30.19 - Med et hold, der nu har mere stødende slag, føler jeg mig overbevist om, at jeg skulle slå denne særlige mission uden for mange problemer. Nu hvor vi har været igennem denne nye Territory Battle et par gange, er presset i min orden for at forbedre vores Wat Tambor shard-tal endnu mere, men jeg har gjort min del de sidste to gange og planlægger at gøre det igen.

Hailfire Tank (fuld styrke) og wow, hvad en start! Geo Soldier kalder Geo Spy og 2 hits i CTM er død. Derefter falder de fedt, og jeg er på den anden kamp. Den anden kamp spiller omtrent som den første eneste Shaak Ti's ledelse giver Clones gengældelse, når jeg rammer dem, men det betyder ikke noget. Geo Spy er et udyr, og et absolut udyr, når jeg går over dette for at komme til den tredje kamp. Denne kamp er virkelig ikke anderledes end min Geo Brute tager meget mere skade og dør, men GBA indkalder en ny, og jeg svømmede fjenderne. Når det er nede på Mac Windu mod min 6, bruger jeg bare grundlæggende angreb for at rydde nedkøling lidt og komme videre.

Den fjerde og sidste kamp har 2 Elite og 3 Forankrede tegn at se, men jeg går først efter Jedi Vanguard. Når JV er nede, bruger jeg Geo Spy til at svække Elite, Entrenched ARC Trooper, hvilket viser sig at være et klogt træk, da fjenderne får et par hits ind, og jeg skal rydde flere debuffs. I slutningen er det bare Aayla og Luminara versus mine 6 geonosianere, og de er ingen match for sværmen. Et skår tættere på Wat Tambor ...

 

Fase 3 Special Mission Battle Notes (Tag 2):

09.13.19 - Den første kamp er en leg, da min Brute tager et par hits, men heler tilbage til fuld beskyttelse. Den anden kamp får mig til at tage et par flere hits, men når jeg er i stand til at fjerne et par af klonerne fra kampen, kan mit momentum ikke stoppes. Den tredje kamp indeholder Hailfire Tank og Geo Spy, der ødelægger klonerne, da det ender med at blive en lettere sejr end den anden kamp var. Den fjerde kamp var et totalt wakeup call. Clonesergeant rammer mig med en AoE og dræber næsten Poggle, så ruller ARC Trooper sine bomber ind og sprænger halvdelen af ​​mit hold i luften. Kun GBA, Geo Soldier og Brute overlever, hvilket er skidt med lovovertrædelse, men gør nok. Jeg kigger væk på de resterende karakterer og tager Luminara ud for at fjerne helbredelsen, så ARC Trooper for at fjerne sine angreb og får næsten ikke sejren.

 

Fase 3 Special Mission - Yderligere kampnotater:

Nu med Relics i spillet er disse kampe endnu nemmere end før. Fordi mit oprindelige mål var at hjælpe spillerne med at se, hvor de skulle være for at slå hver af disse Combat & Special Mission, vil jeg ikke fortsætte med den detaljerede gennemgangsstil og i stedet, når det er relevant, vil jeg tilføje yderligere noter om denne Combat Mission nedenfor . Bemærk, at Gaming-fans.com har startet en komplet serie af SWGoH Relic anmeldelser for nøgletegn i spillet, så hvis du leder efter råd om, hvilke figurer der skal opgraderes først, eller hvor god Relic-statens stigning er, så tjek disse artikler!

 • Jeg har ikke foretaget nogen gearskift til mine Geonosians siden den sidste kamp, ​​men Geo Brood Alpha er nu Relic Level 2 og Geo Spy Relic Level 5.
 • I modsætning til min sidste kamp om denne SM, havde jeg ingen problemer denne gang og scorede en let sejr.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere om "SWGoH: Geonosis Separatist Might - Fase 3 Geonosian Special Mission Walkthrough"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*