Læger uden Grænser: Legendarisk begivenhed for at låse den usynlige kvinde op, der kræves Sinister Six-tegn

Læger uden Grænser - Fantastic Four & Namor

MARVEL Strike Force og FoxNext Envoy-programmet er glade for at meddele, at den næste legendariske begivenhed i spillet er blevet bestemt, da vi frigiver denne info til samfundet for første gang. Nedenfor er blogindlægget, der vil blive frigivet senere i dag af udviklingsholdet.

 

Usynlig kvinde legendarisk begivenhed

The Fantastic Four's Legendary light bender er på vej, og hvis du er fortrolig med Fantastic Four og Sue Storm, ved du, at hendes legendariske titel er velfortjent. Hun er det mest integrerede medlem af holdet, og det samme gælder i MARVEL Strike Force.

Invisible Woman er en beskytter, der skjuler sine allierede mod fjendens angreb ved at fjerne deres negative virkninger, samtidig med at de anvender Stealth, Barrier og Deflect på dem. For en encore fjerner hun også fjendens Stealth, forbedrer Health of Namor og Fantastic Four allierede og leverer beskyttende rekylangreb, når de har Barrier.

Mister Fantastic, Human Torch, Invisible Woman og Thing udgør kernen Fantastic Four-medlemmer og er sammen et alsidigt kraftcenter. Når du tilføjer Namors offensive evner til teamet, bliver disse fem karakterer herskerne over krigen.

Her er dit første kig på Invisible Woman's evner:

Grundlæggende
Angreb det primære mål for 290% skade og derefter Barrier self for 10% af denne tegns Max Health.

Særlig
Ryd 2 negative effekter fra selv og allierede.
Anvend Stealth på sig selv og alle allierede.
Anvend Defense Up for 2 vender sig til selv og alle allierede.
Ryd stealth fra den højeste sundhedsallierede, anvend derefter 3-afbøjning og immunitet for 2-vendinger til den højeste sundhedsallierede.
Ryd stealth fra alle fjender.

Ultimate
Anvend offensiv ned for 2 vendinger til alle fjender.
Barriere alle allierede for 40% af denne karakter Max Health.

Passiv
Når en fjende angriber en Fantastic Four allieret med Barrier, angreb denne fjende for 250% skade.

Gevinst + 20% Maks sundhed.
Fantastisk Fire og Namor allierede vinder + 20% Max Health

 

Invisible Woman er en 5-stjernet oplåsning, og du har brug for et 5-stjernet team af byens nyeste skurke - Sinister Six - for en chance for at erhverve keystone Fantastic Four-medlem. Green Goblin er allerede tilgængelig i Nexus 5-6, og vi gør de andre medlemmer tilgængelige i næste uge. Shocker er på vej til sin egen kampagneknude, Grib flyver ind i Arena-butikken, og Mysterio vises i Raid Store.

 

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere om "MSF: Legendarisk begivenhed for at låse Usynlig kvinde kommer, kræver Sinister Six-tegn"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*