SWGoH: Geonosis Separatist Might - Fase 3 Separatist Droids Combat Mission Walkthrough

SWGoH - Geonose TB-fase 3

Geonosen: Separatistisk mulig Territory Battle i SWGoH har fire faser, der varer 36 timer hver. Fase 3 indeholder 3-territorier, som spillere kæmper med skibe og jordtropper. I Mellemterritoriet i fase 3 er der en bekæmpelsesmission, der kræver anvendelse af Separatistiske droider såvel som Geonosians Special Mission, der kæmper for Wat Tambor-skærme. For at kæmpe i fase 3 Combat Mission skal du have 7-stjernet Separatist Droids, og der er ikke noget strømbehov.

Det følgende er et gennemgang af mine oplevelser i Phase 3 Combat Mission, der muligvis kan opdateres over tid.

 

Fase 3 Combat Mission Krav:

 • Separatistiske Droids
 • Intet minimum strømforbrug for tegn

 

Min liste over Separatistiske droider:

Min samlede separation af droids til denne kamp er 107,365 med General Grievous som min (åbenlyse) leder.

 • General Grievous - 24,358 power - 7-stjerner - Gear 13 - 6 6-dot mods (3 Health sets) - alle evner maksimeret, 218 speed
 • B1 Battle Droid - 20,454 power - 7-stjerner - Gear 12 +3 - 6 guld, 5-dot mods (Speed ​​set +2 random med high Speed ​​sekundaries) - alle evner maksimeret, 250 speed
 • B2 Super Battle Droid - 21,153 power - 7-stjerner - Gear 13 +4 - 1 6-dot mod, 5 guld, 5-dot mods (Health, Potency & Tenacity sæt) - alle evner maksimeret, 148 hastighed
 • Droideka - 20,478 power - Gear 12 +3 - 7-stars - 6 guld, 5-dot mods (Offense & Health sets) - alle evner maksimeret, 109 hastigheder
 • IG-100 MagnaGuard - 20,898 power - 7 stjerner - Gear 12 + 5-6 guld, 5-dot mods (3 Health sets) - alle evner maksimeret, 167 hastigheder

 

Fase 3 Combat Mission Battle Notes:

08.16.19 - I det første slag ser 5 fjendtlige kloner, en med indlæst TM, der straks rammer min MagnaGuard og får en assist. B2 er først for mig og bruger Hailfire Tank, som er i fuld styrke, så de næste to angreb ramte de forskudte fjender for at fjerne deres TM. Grievous får en AoE, jeg indkalder B2 Rocket Trooper og her går vi. På hans oprindelige AoE Grievous landede flere Target Lock-debuffs, hvilket er fantastisk til Turn Meter, og jeg tid det, hvor han dræber tre af klonerne for at få 3 stakke af Separatisttilknytning og jeg går videre.

Den anden kamp ser mig nyde at bruge dette hold lidt, og jeg glemte at bemærke, hvor mange fjender, men jeg tror, ​​der var 4 eller 5. Én Jedi-konsulær og flere kloner stemmer ikke overens med dette hold, da jeg tager en klone-sergent og medic, og jeg tror, ​​en Sharshooter forlader en klon-trooper og den svage Jedi-konsulat til sidst og udsletter dem med lethed. Når jeg er færdig med denne kamp, ​​har jeg 69 stakke af Droid bataljon og 5 stakke af Separatisttilknytning på vej ind i den næste kamp.

Den tredje kamp har to Jedi, Vanguard og Eeth Koth, sammen med to Clone Sharpshooters og en Clone Trooper. Jeg får et tidligt Hailfire Tank-angreb og AoE fra Grievous for at få betydelig fart. Denne tidlige start betyder, at denne kamp er en leg, da jeg ikke har problemer med at komme videre.

Den fjerde og sidste kamp ser min B1 med 48 stakke af Droid bataljon og holdet med 6 stakke af Separatisttilknytning når jeg står over for 6 fjender. Jedi Vanguard ledsages af 5-kloner, hvoraf 2 allerede er Elite og 3 allerede er forskanset. JV er mit fokus for at starte, og efter 4-5 angreb er jeg overrasket over, hvor godt det går. Min B2 kaldet Hailfire Tank og Grievous er op med en AoE, der lander en mållås på alle fjender. RNG smiler til mig i dag ... Jeg begynder at spamme dem med AoE-angreb, når det er muligt, og fjern hurtigt JV og Clone Trooper Medic, så jeg kan skifte fokus til deres angribere. De resterende 4 er alle forskanset så jeg går efter klon-sergenten og skarpskytteren først og får flere dræbte for Grievous og opgraderer min buff til det ganske værdifulde Separatistisk loyalitet. På dette tidspunkt med kun damme og Elite ARC Trooper tilbage, tager jeg først damme ud og kan fokusere 6 versus 1 på ARC Trooper for den overraskende behagelige sejr og 1,352,000 territoriepoint.

 

Fase 3 Combat Mission Battle Notes (Tag 2):

Med bemærkningerne ovenfor har jeg besluttet at udvide dette indhold, efterhånden som min liste bliver stærkere. Her er ændringerne i min liste siden sidste gang:

 • General Grievous - ingen ændringer
 • B1 Battle Droid - nu Gear 13, 21,108 power, 6 guld, 5-dot mods og 276 speed
 • B2 - ingen ændringer
 • Droideka - ingen ændringer
 • IG-100 MagnaGuard - ingen ændringer

08.30.19 - I de tidlige dage af Gear 13 var det klart, at General Grievous var en stor karakter at tage til g13 tidligt, og jeg er endnu ikke skuffet lidt. I en nylig video fra Operation Metaverse rådede de, at B1 var en fantastisk Gear 13-karakter for al den ekstra stødende ildkraft, så her tester jeg det igen (og indtil videre kan jeg lide det, jeg ser).

Hailfire Droid (Full Styrke) til at starte og debuffs overalt, derefter et par angreb senere B2 hits og AoE, der udløser alle de Stagger debuffs og jeg er i gang med en fantastisk start. Den første kamp er så let, at jeg næsten føler mig dårlig, og Grievous har allerede to stakke af Separatisttilknytning buff (klik for at lære mere om) Separatistisk tilknytning og separatist loyalitet).

På vej ind i det tredje slag er den eneste bekymring, jeg har, den Droid bataljon stakke på min B1 er nede på bare 63 (Droid Bataljon evne forklaret), men ved slutningen af ​​denne kamp taber jeg kun to, så jeg har 61 til at gå ind i det sidste slag sammen med 6 stakke af Separatisttilknytning. Jeg tager den svageste Jedi ud, Eeth Koth (gå figur) og går derefter videre til damme, da han har nogle skøre raketangreb AoE, der rammer hårdt. B2 Rocket Trooper kalder GG for at dræbe ham, GG dræber Aayla, og jeg er op til 9 stakke SA og rullende. Grievous fortsætter med at knuse den galaktiske republik, der dræber Clone Sharpshooter, og jeg er all-in med fuldstændig separatist loyalitet, en enorm buff, der er defineret i linkene ovenfor og en reel nøgle til succes i disse længere kampe. Dette viser sig at være et kæmpe boost, og denne Combat Mission er virkelig blevet ”let” på dette tidspunkt, så svært som det er for mig at sige det. Vinde. 1,352,000 territoriumpoint.

 

Fase 3 Combat Mission Battle Notes (Tag 3):

09.13.19 - Den eneste reelle forskel i min liste er, at jeg har tilføjet Relikforstærkere til General Grievous, B1 og B2. Der har ikke været nogen hvalaktivitet her endnu, men GG og B1 er relikvieniveau 2, og B2 er niveau 1.

Den første kamp går i overensstemmelse med planen, hvor Grievous får to dræbte til 2-stakke af Separatistisk tilknytning, og det andet slag spejler den første, der forlader mig ved 4-stakke. Den tredje kamp er også let på disse gearniveauer (og tilføjelsen af ​​et par Relic-forstærkere).

 

Fase 3 Combat Mission - Yderligere kampnotater:

Nu med Relics i spillet er disse kampe endnu nemmere end før. Fordi mit oprindelige mål var at hjælpe spillerne med at se, hvor de skulle være for at slå hver af disse Combat & Special Mission, vil jeg ikke fortsætte med den detaljerede gennemgangsstil og i stedet, når det er relevant, vil jeg tilføje yderligere noter om denne Combat Mission nedenfor . Bemærk, at Gaming-fans.com har startet en komplet serie af SWGoH Relic anmeldelser for nøgletegn i spillet, så hvis du leder efter råd om, hvilke figurer der skal opgraderes først, eller hvor god Relic-statens stigning er, så tjek disse artikler!

 • Ingen ændringer i gear til min Separatist Droids denne gang, men jeg har opgraderet General Grievous 'Relikvie til niveau 7, B1 til niveau 4 og B2 til niveau 2.
 • Min tredje gang, idet jeg tog lidt af en klodset ”Jeg fik denne tilgang”, dampede jeg gennem de første tre slag og mistede IG-100 MagnaGuard i 4. kamp, ​​men de 1,352,000 territoriumpoint var aldrig i tvivl, da den anden forblev i live i en let gevinst.

 

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "SWGoH: Geonosis Separatist Might - Phase 3 Separatist Droids Combat Mission Walkthrough"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*