Dragon Champions: Bedste runer for Alyria

Dragon Champions - Alyria

Velkommen til den seneste artikel i vores serie om Runes in Dragon Champions. Som vi har med andre mobilspil, vil vores medarbejdere gennemgå bedste runer til DC-tegn, disse evner, der forbedrer materialer, der styrker dine figurer og giver dig den konkurrencefordel i PVE- og PVP-tilstande. Selvom vi ikke hævder at have alle svarene i dette spil, udfører vi vores research og har brugt enhver karakter, vi skriver om, i et forsøg på at bedst forstå hvilke runer der er bedst egnet til deres evner.

Alyria

tags: Bestil, Elf Healer

Lad ikke mærket af healer narre dig. Alyria er en af ​​disse healere, der ikke har en helingsevne, der påvirkes af hendes samlede helbred.

SKADE… ja skader. Du ønsker så meget skade på hende som muligt og af en meget god grund hendes helbredelsesevne. Læs det nøje:

Masseheling
Beskrivelse: helbreder alle allierede for 350% af Alyiras magiske skade. Ja, det er rigtigt, 350% af hendes magi skader. Så øg hendes skade, og alle allierede heles i mere. Naturligvis er hurtighed og sundhed også nyttigt.

Yderligere info til Alyria

Hendes passive evne Naturens magt vinder hende og ekstra 25% Magic Damage og en ekstra 5% for hver levende alve. Nu ser ud til at jeg stadig er i begyndelsen af ​​spillet, jeg har ikke et alvehold, så jeg prøver at give hende så meget skade som muligt. For dem senere i spillet, der bruger hende på et alvehold, ser det ud til at være logisk, at du kan fjerne nogle af skaderne og bruge lægge ekstra sundhed på Alyria.

Magisk pil, hendes grundlæggende, handler 190% af magisk skade OG påfører et fald i styrken for 3-sving, hvilket er grunden til, at jeg også gerne have en smule styrke sammen med hende. Dette giver hende en bedre chance for at lande denne debuff. Star Orb, hendes særlige angreb, handler 350% af magiske skader OG helbreder den laveste sundhedsallierede med 50% af den beskadigede skade. Dette kan være meget effektivt, hvis du har en masse skader på Alyria som nævnt ovenfor.

Ideel Rune Setup til Alyria:

Den "ideelle rune-opsætning" kan fortolkes på nogle forskellige måder. Hvis du målretter mod skade, vil det forbedre hendes helbredelsesevner. Så her er mine anbefalinger til de bedste runer til Alyria alven:

  • North Rune - Health Runes med primært fokus på DAMAGE%, Sekundært fokus på sundhed, skader, hastighed
  • Southeast Rune - Health Rune med primært fokus på ARMOR%, Sekundært fokus på sundhed, skader, hastighed
  • Southwest Rune - Damage Rune med Primært fokus på HELSE%, Sekundært fokus på skader, hastighed
  • Northwest Rune - Skadesløb med primært fokus på POTENCY%, Sekundært fokus på sundhed, skader, hastighed
  • South Rune - Skade Rune med primært fokus på HELSE%, Sekundært fokus på sundhed, skader, hastighed
  • Northeast Rune - Damage Rune med primær på HASTIGHED, Sekundært fokus på sundhed, skader

Af Estilo, Gaming-fans.com gæsteskriver

Vær den første til at kommentere på "Dragon Champions: Bedste runer for Alyria"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.