Dragon Champions: Bedste runer til Tromgar

Dragon Champions

Velkommen til den seneste artikel i vores serie om Runer i DC. Som vi har med andre mobilspil, gennemgår vores personale bedste Runer til Dragon Champions tegn, disse evner, der forbedrer materialer, der styrker dine figurer og giver dig den konkurrencefordel i PVE- og PVP-tilstande. Selvom vi ikke hævder at have alle svarene i dette spil, udfører vi vores research og har brugt enhver karakter, vi skriver om, i et forsøg på at bedst forstå hvilke runer der er bedst egnet til deres evner.

Dragon Champions - TromgarTromgar

tags: Clans, Orc, Defender

Tromgar er en Orc Tank, der er tilgængelig relativt hurtigt ved at gøre resultaterne. Han er også en meget populær karakter i næsten alle aspekter af spillet. Tromgar er i stand til at bedøve sin basale, hvilket er godt med karakterer, der giver ham modangreb og styrke. Han har også en lederevne, som er pæn, men der er bedre dem at bruge i spillet. Efter min mening er Tromgar meget en tank værd at investere og bruge.

Yderligere info til Tromgar

Grundlæggende: knusende slag - giver 210% fysisk skade på en fjende. En 35% chance for at bedøve målet for 1-sving.

Særlig 1: Shield of the People - Tromgar antager en defensiv holdning. En anden brug af evnen skifter til en stødende holdning. Denne effekt kan ikke forhindres eller fjernes. Ændring af holdning anvender Taunt og Counterattack for 2-sving.

Passiv: Veterantaktiker - Når du er i defensiv holdning, øges den fysiske rustning med 30%. Når du er i stødende holdning, øges den fysiske skade med 30%. Jeg satte målrettet disse to for at vise, at disse fungerer hånd i hånd. Da han vil blive spottet hver gang, er han nødt til at blive overlevelig, og vinder med det en del af rustningen.

Speciel 2: Anden vind - Tromgar vinder 2 regenereringsstakke til 2 drejninger. Fjerner alle debuffs. Tromgar gendanner 10% helbred. Dette er også meget rart med så meget sundhed som muligt.

Ideel Rune Setup til Tromgar:

Den "ideelle rune-opsætning" kan fortolkes på nogle forskellige måder. Hvis du målretter overlevelsesstatistikker, vil det forbedre hans evner til at forbedre dit hold i kamp. Så her er mine anbefalinger til de bedste runer til Tromgar the Orc Defender:

 • North Rune; Health Rune med et primært fokus på DAMAGE%
  Sekundær fokus på sundhed, rustning, skjold / sejhed
 • Nordøstlige Rune; Health Rune med et primært fokus på HELSE%
  Sekundær fokus på skjold, rustning, sundhed / sejhed
 • Southeast Rune; Health Rune med et primært fokus på ARMOR%
  Sekundær fokus på sundhed, skjold, sejhed
 • South Rune; Health Rune med primært fokus på HELSE%
  Sekundær fokus på skjold, rustning, sundhed / sejhed
 • Southwest Rune; Tenacity Rune med primært fokus på HELSE%
  Sekundær fokus på skjold, rustning, sundhed / sejhed
 • Northwest Rune; Tenacity Rune, med primært fokus på TENACITY%
  Sekundær fokus på sundhed, rustning, skjold

Af Estilo, Gaming-fans.com Staff Writer

Vær den første til at kommentere på "Dragon Champions: Bedste runer til Tromgar"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.