TFEW: Bedste magtkerner til næsehorn og tandstener

TFEW - Transformers Earth Wars

Velkommen til det seneste i vores serie artikler om Transformers Earth Wars mobile spil, hvor vi kigger på bedste Power Cores for hver TFEW bot. Mens vores medarbejdere aldrig vil hævde at have alle svarene på TFEW, gør vi vores hjemmearbejde og tester hver bot for at sikre, at vi kun laver de bedste anbefalinger.

Specielle klassebots Rhinox & Tartantulas blev føjet til spillet i juli 2019 TFEW Alliance Leaderboard-begivenhed og har en unik speciel evne, der bremser og beskadiger forsvar, når de oplades til kamp. specifikt Livet stjæler afgift læser ”Skynd dig i kamp, ​​der fængsler bygninger på din vej i 7 sekunder. Vinstokken / nettet behandler 11.7 skader pr. Sekund, bremser forsvaret med 70% og helbreder dine nærliggende allierede med 25% af forsvarets skadesværdi pr. Sekund. ” Så hvilke kraftkerner er bedst for Rhinox & Tartantulas og sikrer, at denne specielle evne forbedres?

 

Bedste Power Core til Rhinox & Tartantulas:

Amalgamous Prime Core - Den Amalgamous Prime Core er en af ​​de 2-3 bedste kerner i hele spillet og passer perfekt til en håndfuld bots, og Rhinox & Tartantulas passer på denne liste efter min mening. Det Livet stjæler afgift evnens skade ville blive forbedret med 6-15.5%, mens bot genvinder sundhed. I betragtning af at Rhinox & Tartantulas er designet til at lade op i kamp, ​​vil denne ekstra skade og overlevelsesevne gøre dem utroligt vanskelige at håndtere. Andre solide muligheder ville omfatte Liege Maximo, Megatronus eller Alchemist Prime Cores, men hvis en Prime Core er en rute, du kan tage, er den Amalgamous Prime Core en fantastisk pasform. For dem, der ikke er i stand til at begå en primær kerne til Rhinox / Tartantulas, er ekstra overlevelsesevne fra Vitality eller Rejuvenate Cores eller bedøvelseseffekten af ​​Death Pulse solide valg.

Andre kerner: Vitalitet kerne, forynge kerne, død puls

 

 

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "TFEW: Bedste kraftkerner til næsehorn og tartantler"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*