Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til redning

MSF - Redning

Velkommen til Iso-8 guide til redning, den seneste i vores serie om det populære spil Marvel Strike Force. I denne serie ser vi på bedste Iso-8-forbedringer til MSF-tegn. Mens nogle måske refererer til Iso-8 som simpelthen “mods” som i andre mobilspil, ser vi ud til at forblive tro mod navnekonventionen af ​​Marvel-universet og udviklerne over hos FoxNext. Vi på Gaming-fans.com hævder bestemt ikke, at vi har alle svarene i dette spil, men vi gør vores research og ser ud til at bruge enhver helt og skurk, vi skriver meget om. Dette er Iso-8 anbefalinger baseret på karakterens kit og faktiske gameplay for at hjælpe dig i din søgen efter at dominere i Marvel Strike Force.

Forfatterens note: Dette skrives oprindeligt FØR frigivelsen af ​​Iso-8-ændringer i Marvel Strike Force. Efter at have skrevet over 110 af disse til et andet populært mobilspil med en IP ejet af Disney, og med en omfattende viden om, hvordan disse spil fungerer, føler jeg mig sikker på, at nedenstående oplysninger vil hjælpe dig med at vide, hvilke områder du skal fokusere på, når MSF faktisk tilføjer Iso-8-funktionen.

Dagens karakter at gennemgå er Rescue. En karakter, der ikke ses i Marvel Cinematic Universe (MCU) før Avengers: Endgame, Rescue var en stærk tilføjelse til Power Armor fraktionen i Marvel Strike Force og har også Hero, Global, Tech og Support tags. Lad os se på de statistikker, vi ønsker at fokusere på at forbedre, når Iso-8-ændringer føjes til spillet.

Primære fokus: Sundhed. Rescue er den klassiske karakter, der gør en anstændig fraktion meget bedre takket være et fantastisk sæt. Specifikt forbedringer af Rescue's overlevelsesevne er forskellen i, at Power Armour-teamet er i orden med at være et avanceret hold, især i Alliance Wars. Iso-8 mods til Rescue skal fokusere på at hæve hendes sundhedsstat så meget som muligt som hende Tech Shield og Skarp opgradering evner både giver Barriere baseret på hendes Max Health.

Yderligere områder at fokusere på: Styrke, vedholdenhed og forsvar. Selvom meget afhænger af de statistikker, du kan forbedre gennem Iso-8-ændringer, ser det ud til, at disse tre faktisk vil være forbedringsstatistikker. Tilføjet styrke vil hjælpe Rescue lande den langsomme debuff, når hun bruger sin basale, selvom lad os være ægte, Rescue er ikke en karakter, du vil angribe. Holdbarhed eller forbedring af hendes evne til at modstå debuffs / negative statuseffekter vil kun hjælpe med at sikre, at hun ikke får evnen til at blokere eller andre krøllende røde ikoner over sit hoved. Endelig tilføjet overlevelsesevne i ikke-sundhedsstatistikker er klogt at holde hende i live længere, men Sundhed bør altid være # 1-fokus over alt andet.

Ideel Iso-8 opsætning til redning i Marvel Strike Force:

I det mindste på dette tidspunkt, før frigivelsen af ​​Iso-8, ved vi ikke, hvordan disse vil passe ind i Marvel Strike Force. Star Wars Galaxy of Heroes og Dragon Champions har begge 6 pletter til mod eller rune kan placeres, hvor hver påvirker specifikke statistikker baseret på den type modifikator. Så når tiden er inde, og detaljerne er tilgængelige, vil mine anbefalinger til den bedste Iso-8 til redning blive lagt ud nedenfor.

Vær den første til at kommentere om "MSF: Bedste Iso-8 til redning"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.