SWGoH Relic Review: Resistance Hero Finn

SWGoH - Resistance Hero Finn

Gaming-fans.com har været en hovedbestand i Star Wars Galaxy of Heroes-samfundet siden begyndelsen. Fra vores karakter Mod Guides og nyheder som EA GameChanger til vores Sith Raid Guide og mere, søger vores site at hjælpe med at uddanne spillere om dette meget komplekse mobilspil. Med Relic Forstærkere en stor del af slutspillet har Gaming-fans.com du dækket, da vi forsøger at fortsætte med at gøre samfundet smartere, når det gælder hvordan man får mest muligt ud af Star Wars Galaxy of Heroes.

Fortsætter Relic Review-serien, denne artikel vil se på Resistance Hero Finn og hans relikvie, Glie-44 Blaster Pistol. Som altid sammenligner disse anmeldelser en karakter på Relik-niveau 0 med Relic-niveau 7, og der er ikke taget højde for tilstande.

Start modstandshelt Finn vinder et gennemsnit Sundhed stigning på 19,422. Han vinder også solide 8.71% Modstand boost og en meget imponerende 14.01% Rustning stigning for i høj grad at forbedre hans overlevelsesevne.

På den offensive side vinder RHF en ekstremt høj 3,805 Særlig skade øge. Han vinder også en stigning på 2,725 i fysisk skade, men fordi han kun beskæftiger sig med særlige skader, spildes denne statsvinst. Derudover hans Taktik Attacker mestring ser ham få 13.5% boost til begge Særlig nøjagtighed og Særlig kritisk chance samt yderligere skader, der er anført ovenfor.

Resistance Hero Finn har et stærkt kit, der synergiserer meget godt med ethvert Resistance-team, men forventes at arbejde specielt godt med Galaktisk legende Rey såvel som Resistance Hero Poe. Han får fremragende statstigninger fra sin relikvie, og han er forpligtet til at låse Galactic Legend Rey op på relikvieniveau 5. Som et resultat af alle disse faktorer fortjener Finn at være i det midterste område af Høj prioritet niveau hvis ikke højere.

Af Zalandas Gosular
Personaleforfatter, Gaming-fans.com

Billedkredit: EA Capital Games

Vær den første til at kommentere om "SWGoH Relic Review: Resistance Hero Finn"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.