TFEW: COMBAT Bot-evner og -bots, der kan udstyre dem

KOMBAT Bots i TFEW

The Battle Masters COMBAT bots i Transformere: Jordkrig er individuelle bots, der forbedrer den udstyrede bot, meget ligesom Power Cores. Mens gårdag var den første dag, vi fik at se disse nye forbedringer, er i dag begyndelsen på vores første weekendbegivenhed, hvor vi kan gøre noget med dem. Bemærk, at vi også begynder et afsnit om Bedste COMBAT-bots på siden for at hjælpe vores læsere med at parre COMBAT-bots med standardboterne i TFEW.

Her er et kig på evnerne til disse COMBAT-bots og deres 2-stjernede statistikker:

  • Pteraxadon / Terror-Daxtyl - Forårsager et jordskælv, der håndterer 10% af botens DPS-værdi som skade på fjender omkring dit mål. Alle dine angreb helbreder dig for _% af skaden udført (Helbredelsen skaleres, når du nivellerer COMBAT-bot)
  • Nightstalker / Ravage - Nightstalker / Ravage har 2,772 helbred og kan forårsage 69 skader i sekundet. Han forsvinder også regelmæssigt fra fjendernes syn.
  • Firedrive / blowpipe - Skyd plasma, der håndterer 3 gange mere skade på vægge og spræng regelmæssigt i flammer, der forårsager skade over tid i et område (75% af botens DPS). Samlet botskade steg med 2%.
  • Flak / Cratermaker - Optager 5 raketter, der hver især håndterer 15% af botens DPS-værdi.

Nedenfor er en liste på højt niveau af COMBAT Battle Master Bots og standardbots (efter botklasse) i TFEW, som de kan sprænges på. Den komplette liste over COMBAT-bots til autobots og COMBAT-bots til Decepticons de kan udstyres på tilføjes i dag.

  • Pteraxadon / Terror-Daxtyl - Special og Warrior Class-robotter
  • Nightstalker / Ravage - De fleste robotter
  • Firedrive / blowpipe - Special, Air og Gunner Class bots
  • Flak / Cratermaker - Special, Air og Gunner Class bots

 

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "TFEW: COMBAT Bot-evner og bots, der kan udstyre dem"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*