SWGoH Relic Review: Ezra Bridger

Ezra Bridger - SWGoH

Gaming-fans.com har været en hovedbestand i Star Wars Galaxy of Heroes-samfundet siden begyndelsen. Fra vores karakter Mod Guides og nyheder som EA GameChanger til vores Sith Raid Guide og mere, søger vores site at hjælpe med at uddanne spillere om dette meget komplekse mobilspil. Med Relic Forstærkere en stor del af slutspillet har Gaming-fans.com du dækket, da vi forsøger at fortsætte med at gøre samfundet smartere, når det gælder hvordan man får mest muligt ud af Star Wars Galaxy of Heroes.

I en anden tilføjelse til Relic Review-serien, denne artikel vil fokusere på Ezra Bridger og hans relikvie, en lyssabel. Som altid sammenligner disse anmeldelser en karakter fra Relik-niveau 0 til Relic-niveau 7, og der er ikke taget højde for tilstande.

First off får Ezra et gennemsnit Sundhed stigning på 17,892. Han modtager også yderligere 10.43% Rustning og 6.87% Modstand, begge respektable tal for at tilføje hans overlevelsesevne.

På den offensive side får Ezra store 2,884 Fysisk skade øge. Han ser også 13.5% Kritisk skade bul og en ekstremt stor Fysisk kritisk chance boost på 33.92%. Bemærk, at denne CC-stigning sætter ham på 79.25% Fysisk CC før mods, så vær opmærksom på dette, når du mod Ezra Bridger i SWGoH.

Ezra Bridger er en ret god angriber, der drager stor fordel af sin relikvie. Derudover har han stor alsidighed, da han både har Jedi- og Rebel-mærket. Selvom han ikke er et øverste valg for nogen fraktion, er han en af ​​de første sikkerhedskopier, man skulle tænke på. På grund af disse faktorer sætter jeg ham i det midterste område af Medium prioritet tier.

Af Zalandas Gosular
Personaleforfatter, Gaming-fans.com

Vær den første til at kommentere på "SWGoH Relic Review: Ezra Bridger"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.