TFEW-guider: Opbygning af et krigsteam - Holdkomposition

TFEW - Optimus Prime

Vi starter vores nye TFEW-guider afsnit af webstedet med Opbygning af et krigshold række artikler. I dag vil vi specifikt begynde at se på Team Composition, da James “Emrakul Tat” Hogan fra Alpha Cartel guider os gennem de vigtigste fokusområder, som du har brug for at tage et kig på, når du bygger dit krigsteam i Transformers: Earth Wars.

Opbygning af et krigshold - holdkomposition

Dette er kød og kartofler i Building A War Team guide. Hvis ikke andet, bør dette være det afsnit, du er mest opmærksom på, da holdets sammensætning kan skabe eller ødelægge et krigshold på næsten ethvert styrkeniveau i spillet. Jeg har set mange gange et team af 5-stjernede bots på højt niveau forsøge at raidde min base og fuldstændigt falde fra hinanden på grund af en ineffektiv teamsammensætning, dårlig strategi og / eller udførelse af dårlig evne. Så meget som jeg gerne vil sige, at det er min mesterlige forsvarsplan - det er det ikke. Dit team skal have mange værktøjer inden for at lykkes, ligesom en håndværker. For at holde denne værktøjsanalogik i gang, ligesom der er værktøjer, du bruger mere end andre, men ingen dårlige værktøjer, der er ingen dårlige bots for et krigsteam. Du kan bringe det forkerte værktøj til jobbet, men det er ikke værktøjets skyld! For at opbygge et allround multi-purpose krigsteam, der kan nedtage et flertal af baser, skal du bruge for at finde en sund blanding af sundhed og skade. Lad os se nærmere på.

Når jeg gennemgår sundhed og skade, vil jeg hævde, at sundhed er vigtigere end DPS (Skade pr. Sekund). Du kan ikke håndtere skader, hvis du er død! For eksempel har min 4-stjernede Hot Spot på niveau 54 (et niveau højere end min 4-stjernede Silverbolt) omkring 200 DPS og omkring 19,000 sundhed uden en kerne. Min Silverbolt, 4-stjernet på 53, med en G1-kerne (6% stigning i DPS) og 3-stjernet, niveau 6 Firedrive (8% stigning til DPS) har omkring 480 DPS med omkring 8,000 helbred. Jeg har afrundet Hotspot og Silverbolt op med disse numre for at vise mit argument positivt, Silverbolt har cirka 2.5 gange skaden (2.33 for at være mere nøjagtig) og Hotspot har 2.5 gange så meget som sundheden (2.51 for at være nøjagtig). Du får mere ud af Hotspot, end du er ude af sølvbolt (ikke inklusive evner). Igen kan du ikke håndtere skader, hvis du er død!

TFEW - Cheetor - 5 stjernerNu er en blanding af helbred og skader vigtig, men du skal have en sund bias mod helbredet. Så hvad betyder det for holdets sammensætning? Ideelt set bør du have 3 bots med høj sundhed, 2 bots med moderat sundhed og 2-3 med lavt helbred. Når jeg siger moderat, tænker jeg på linje med Sky Lynx, Sandstorm, Drift, Arcee osv. Tidligere niveau 50 på et 4-stjernet niveau, skulle de være over 9k. Dine skyttere, dine flyers (undtagen spor, fordi uanset grund Space Ape besluttede at gøre spor til en freak af naturen), nogle specielle bots som Cheetor, Perceptor osv., Og dine medikamenter udgør bots med lav sundhed.

Så vi har nogle tal: 3 højt helbred, 2 moderat helbred, 2-3 lavt helbred. Her er den mest basale bagben i teambuilding. Men vi er ikke færdige endnu! Lad os se nærmere på ting, vi har brug for, ting, vi ønsker, og ting, som vi SACRIFICE i team sammensætning for vores krig team i Transformere: Jordkrig.

Ting, vi har brug for, når vi bygger et krigsteam

Ting, vi har brug for, er et simpelt afsnit, så jeg vil dække dette først. Du har brug for 2 bots, der kan skyde over vægge og en medicin. Hvis de to robotter, der skyder over vægge, er skud, skal den ene afhænge af en flygtig blandingskerne, og den anden bør ikke. Flygtige blandingskanoner er kanoner, der kan 1 skudt nøgle, strukturer med stor trussel (bjælkelasere, missiludskyttere og mørtler) eller i det mindste gøre tonsvis af skader på dem. Jazz, Sunstreaker, Prowl og Alpha Bravo er gode eksempler på Autobot-siden, Mixmaster, Swindle, Brawl og Longhaul, hvis du spiller Decepticon-siden. Skyburst / Onslaught, Seaspray / Octopunch, Cliffjumper / Kickback, Mirage / Breakdown og Hound / Dragstrip er eksempler på skud, der ikke har brug for og ikke bør have den flygtige blandingskerne. Lige nu har vi kun 3 medics i spillet, så dette er let at gå over. First Aid / Reflector er det bedste valg, Wheeljack / Shockwave er det næstbedste valg, og Ratchet / Hook er det 3. bedste valg. First Aid / Reflector's heal beam er som en heal granat, der heles i et lille område. Hvis dit team er samlet, kan disse bots helbrede mest af alle de andre, på trods af at hans statistik læser hans stråle er den værste. Hans evne er også bedst af medicin. Disse medibots reducerer et ton af skader og er utroligt værdifulde. Wheeljack / Shockwaves evne tillader dit team at gøre mere skade, og hans helbjælke kan helbrede en bot ad gangen for en sund mængde. Ratchet / Hooks evne er den værste medicinske evne, der skyder en healende granat, der heles for en "okay" mængde af sundhed. Hans helbjælke er mere eller mindre lige så god som Wheeljack's.

Lad os nu kigge på de ting, vi ØNSKER, når vi bygger et krigsteam i TFEW. Klik på et af linkene for at lære mere om dette specifikke emne, hvad vi ØNSKER, når vi bygger et stærkt krigsteam.

Ting, vi beskriver, når vi bygger et krigsteam

Nu er det tid til at gå over ting, vi ofrer, når vi bygger vores krigsteam. Dette afsnit skal fremhæve bots, der kan forårsage hovedpine, der måske ikke er indlysende og har betydelige mangler, som du har brug for at veje og tænke over, før du tilføjer dem til dit team.

Jeg vil starte med mine to personlige migræner, der møder øjet - Grimlock / Razorclaw og Optimus Primal / Beast Wars Megatron. Disse to er meget gode, må jeg sige. Deres forhold mellem sundhed og DPS er imponerende. Deres evner læser endda meget godt. I praksis vil disse bots dog gøre alt, hvad de kan for at finde en tidlig grav. Den specielle evne til Optimus Primal & BW Meagatron kan tage bots ud af position og opdele dem, selv tage bots fra HQ. De får et skjold til at hjælpe med dette, men nogle gange er det ikke nok. Det største problem med Optimus Primal / Beast Wars Megatron er imidlertid, at de starter kampen med at springe en massiv afstand væk fra dit hold og i problemer.

Grimlock / Razorclaws evne synes at være nyttig, men i sidste ende vil den ikke dræbe noget. Han vil skynde sig at nå et mål og tackle nogle gode skader, men så vil han sidde der i lang tid for at afslutte det. Når han først har gjort det, sidder han fast der, ude af position, klar til at dø, og hans G1-kerneskjold kommer heller ikke til at redde ham. Dette gælder Grimlock og Razorclaw, men dækker enhver bot, der løber væk fra holdet, der ikke har nogen måde at tiltrække forsvar og inkluderer Windblade / Divebomb, Drift / Barricade, Ironhide / Bludgeon, Star Saber / Deathsaurus, Elita-1 / Tænd osv. Disse bots får specifikt dine mediciner til at dø. Din bot løber ud af position og får deres sundhedspool til at falde. Medicin er programmeret til at gå til den bot, der har mest brug for dem. Dette får din medic til at vandre ind på et dårligt sted og blive udslettet, og nu er du 2 bots ned. Hvis du er smart, kan du sende dem ud, lade dem gøre deres ting og derefter sende dem tilbage i sikkerhed. Misforstå mig ikke, med en passende teamsammensætning kan nogle af disse bots være nyttige, men dette valg skal være det værd.

Bots med høj kapacitet er også et problem - holder du de høje evneomkostninger i din sortiment og ofrer den specielle evne til brug af andre bots. Star Saber / Deathsaurus, Elita-1 / Lugnut og Swoop / Scourge kommer til at tænke på. Star Saber / Deathsaurus starter ved 12 Ability Points, som er vanvittigt, og stiger med 3 ved hver brug. At sende dem ud til et mål og sende dem tilbage til dit team er 27 Ability Points - en MASSIV investering. Elita-1 / Lugnut starter ved 8 og stiger med 3 hver gang. Swoop / Scourge starter ved 5, men øges med 5 hver gang og tager også lang tid at anvende den skade, han kan tackle. De kan være magtfulde, og det kan være fristende at sætte dem alle på et hold, men du skal overveje, hvor dyrt et team er at køre. Dine evne til at forsvinde virkelig hurtigt ved hjælp af kun en af ​​disse bots. Mere end én, og du skal dø halvvejs i en kamp, ​​fordi din bank er tom, og din ryg vil være op mod en mur. Ved, at når du vælger bots som disse, ofrer du, når du sætter dem på dit team.

Du bør også tænke på dette med hver bot som en mental øvelse. Hvad koster det, når du tilføjer en bot? Lavt helbred? Ingen skade? At tage et sted et andet bot kunne udfylde bedre? At opbygge og bruge et krigsteam med almindeligt formål betyder at være opmærksom på dine styrker og svagheder.

Vær den første til at kommentere om "TFEW Guides: Building A War Team - Team Composition"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.