TFEW-guider: Opbygning af et krigsteam - helbredelse

TFEW Header

Vi fortsætter vores nye TFEW-guider afsnit af webstedet og Opbygning af et krigshold række artikler. I dag vil vi fortsætte med at se på Team Composition, da James “Emrakul Tat” Hogan fra Alpha Cartel guider os gennem de vigtigste fokusområder, som du har brug for at tage et kig på, når du bygger dit krigsteam i Transformers: Earth Wars. Vi fortsætter med at diskutere hvad ethvert godt krigshold har brug for i TFEW, og i dag fortsætter vi med at se, hvad vi vil have på vores hold, og de ofre, vi bliver nødt til at bringe andre steder for at få det, vi ønsker på det hold.

 

Healing

At være i stand til at helbrede fra skader, der er taget, er bydende nødvendigt for et velafbalanceret hold. Den mest direkte form for dette er lægemidler - men det er ikke den eneste måde. At have evner, der heler, kan også være nyttigt til at sætte nøglebots tilbage i kampen, når de normalt ikke ville leve for at se slutningen. Sandstorm & Octone har en helbredelse i deres evner, der er et overraskende effektivt eksempel på grund af dens utroligt store AoE og den store mængde helbredelse, den gælder. Lad os nedbryde det.

Lad os sige, at du har en moderat nivelleret Sandstorm / Octone, som du har på niveau 50, men ikke rigtig har været for meget opmærksom på. På dette niveau vil hans helbredelse gøre omkring 1,500 helbred pr. Bot, og kan derefter fordobles med hans anden evne - det er 3,000 sundhed. Nu hvis du får alle 8 bots i hans AoE, hvilket er meget opnåeligt, er det en moderat udjævnet Sandstorm / Octone-heling for 24 k sundhed. Du har lige tabt et niveau 56, 5-stjernet slams værdi af HP på banen for 8 Ability Points. Derudover beskæftiger du dig også med omkring 1 ks skade på alt i det store område oven på det.

Sammenlignende har vi Ratchet, som helbreder granat med en beskeden AoE, der kan helbrede omkring 1,500 helbred med et lavt evneniveau på 50. Det ville være svært at få 8 bots i AoE, men i en knivspids kan det hjælpe en tank med at gøre deres job i et afgørende par sekunder. Springer & Astrotrain kan helbrede er et enkelt mål med relativt lidt helbred, men at være i stand til at nå nogen på kortet er den sande værdi af evnen. Det handler mere om at bringe Springer / Astrotrain til at støtte en anden bot snarere end selve helbredelsen, og det kan være en stor hjælp, når effektniveauering i TFEW. Så er der Drift / Barricade og Cheetor / Blackarachnia, hvis helbredelse er mere for at holde sig i live længere, mens de stormer ind i områder, hvor de sandsynligvis ikke kommer tilbage fra, hvis du ikke er opmærksom.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere om "TFEW Guides: Building A War Team - Healing"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*