SWGoH: Bedste modi til Mandalorian

Mandalorianeren - SWGoH

Velkommen til den seneste artikel i vores serie om den populære spil Star Wars Galaxy of Heroes, hvor vi kigger på bedste mods for hver SWGoH karakter. Selvom jeg ikke hævder at have alle svarene i dette spil, laver jeg min research og har brugt alle karakterer, jeg skriver om omfattende. Dette er mod-anbefalinger, og de er bestemt ikke den eneste mulighed. Vi ser dog ud til at hjælpe spillere med at maksimere deres karakterer i SWGoH, og vi er altid åbne for feedback, hvis du har en modopsætning, der fungerer godt til dit spil.

Mandalorianeren - SWGoHDagens karakter til at gennemgå mods for vil være stjernen i Mandalorianen TV-serier på Disney + - Mandalorian selv. Mens vi får at vide, at (spoiler alert) hans navn er Dyn Jarren i sæson 1-finalen, er den version, vi har i Star Wars Galaxy of Heroes, der begynder 30. april 2020, den version af karakteren, vi ser i begyndelsen af ​​serien - før (spoiler alert) får han sin Beskar rustning. Lad os se på de tilstande, der bedst passer til hans kit for at maksimere The Mandalorian's effektivitet i SWGoH.

Primære fokus: Hastighed. Med en maksimal hastighed på 164 har The Mandalorian hastigheden over gennemsnittet, men ikke så høj som de to nyeste tilføjelser til spillet i Cara Dune og Greef Karga. Når det er sagt, er han en angriber, og næsten alle angribere i SWGoH skal først fokusere på hastighed for at maksimere deres effektivitet, men jeg anbefaler at gøre det i den sekundære modstatistik.

Yderligere områder at fokusere på: Kritisk chance, kritisk skade, fornærmelse og overlevelsesevne i form af sundhed, beskyttelse og vedholdenhed. Da Mandalorian's kit er bygget op omkring kritiske hits og buffs og ikke debuffs, der er påført fjender som de fleste andre Bounty Hunters i SWGoH, er det ikke nødvendigt med styrke. Men på grund af den måde hans kit er så fokuseret på kritiske hits, bør tilføjelse af kritisk chance være på toppen af ​​din liste med kritisk skade tæt bagpå for at sikre, at alle disse kritikere gør så meget skade som muligt. På Gear 13 har Mandalorian 52.08% CC, og maksimeret på Relic 7 når han 85.96% CC, begge tal før mods. Tilføjelse af mere fornærmelse vil kun hjælpe på dette område. Endelig vil boosting af Mandalorian's overlevelsesevne hjælpe med at holde ham i live og critting regelmæssigt, så fokus på Health på grund af hans 30% Health Steal på Gear 13 og Protection for at holde ham på linje med Bounty Hunter-ledere, der øger beskyttelsen som Greef Karga og Bossk. Endelig vil tilføjet fastholdelse hjælpe med at undgå debuffs som Ability Block, Critical Chance down og Buff Immunity, som kan afspore styrkerne i hans kit. Bemærk, at Mandalorian's Relic-opgraderinger påvirker hans helbred, kritiske chance og kritiske skader mest, samtidig med at han øger hans rustning og modstand.

Modifikationer i spillet Mod: Kritisk skade og sundhed. Mens kritisk skade er åbenlyst, skal sundhedsanbefaling fra devs være baseret på det faktum, at han genoplive ved 100% sundhed, hvilket effektivt giver ham dobbelt sundhed i denne statistik. Ellers har Mandalorian ikke et stort fokus på høj sundhed i sit sæt. Yderligere test og gameplay er vigtigt, og selvom Health er en god stat at styrke for Mando, ser jeg tilføjet Critical Chance som meget mere værdifuld, især inden du får ham til Gear 13.Ideal Mod Setup til SWGoH The Mandalorian:

Den "ideelle modopsætning" kan fortolkes på et par forskellige måder, men som jeg forklarede ovenfor foreslår jeg et sæt af fire kritiske skadesmods og et sæt af to kritiske chance-mods. Her er mine anbefalinger til mods om The Mandalorian i SWGoH:

  • Transmitter (Square) - Kritisk chance mod med primær offensiv og et sekundært fokus på hastighed, sundhed, kritisk chance og krenkelse
  • Modtager (pil) - Kritisk skadesmod med hastighed primært og et sekundært fokus på kritisk chance sundhed, forseelse og vedholdenhed
  • Processor (Diamond) - Kritisk skadesmod med primært forsvar og et sekundært fokus på hastighed, vedholdenhed, kritisk chance og forseelse eller helbred
  • Holo-Array (Triangle) - Kritisk chance mod med primær kritisk skade og et sekundært fokus på hastighed, sundhed, kritisk chance og krenkelse
  • Data-Bus (Circle) - Kritisk skadesmod med primær beskyttelse og et sekundært fokus på hastighed, kritisk chance, forseelse og sundhed eller vedholdenhed
  • Multiplexer (Plus) - Kritisk skadesmod med sundhed, vedholdenhed eller overtrædelse primært og et sekundært fokus på hastighed, kritisk chance og sundhed, forseelse eller vedholdenhed

Billedkredit: EA Capital Games

Vær den første til at kommentere på "SWGoH: Bedste mods til mandalorian"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.