SWGoH Relic Review: Barriss Offee

SWGoH - Barriss Offee relik

Gaming-fans.com har været en hovedbestand i Star Wars Galaxy of Heroes-samfundet siden begyndelsen. Fra vores karakter Mod Guides og nyheder som EA GameChanger til vores Sith Raid Guide og mere, søger vores site at hjælpe med at uddanne spillere om dette meget komplekse mobilspil. Med Relic Forstærkere en stor del af slutspillet har Gaming-fans.com du dækket, da vi forsøger at fortsætte med at gøre samfundet smartere, når det gælder hvordan man får mest muligt ud af Star Wars Galaxy of Heroes.

I en anden post til Relic Review-serien, denne artikel vil se på Barriss Offee og hendes relikvie, en lyssabel. Som altid sammenligner disse anmeldelser en karakter på Relik-niveau 0 med Relic-niveau 7, og der er ikke taget højde for tilstande.

At starte Barriss Offee vinder en massiv Sundhed stigning på 38,340, bundet til den største stigning i spillet. Dette bringer hendes samlede helbred inden mods til 75,461, og hvis du ændrer hende til helbred, som vi anbefaler i bedste mods til Barriss Offee i SWGOH, kan du virkelig maksimere hendes evner. Hun modtager også stærke boost til begge Rustning og Modstand, Henholdsvis 13.17% og 7.74%.

Mens Barriss Offee's Fysisk skade stigning på 1,512 er ganske lille, hendes rolle er ikke at håndtere skader. Hun modtager også yderligere 18% Fysisk kritisk chance og en bemærkelsesværdig 6.75% Sundhed stjæle bump.

Barriss Offee er en solid healer, der kan passe godt på en Padme or Jedi Knight Revan førte hold takket være hendes Jedi og Galactic Republic tag, og hun har fundet vej til hold med Galactic Legend Rey. Hun er en fremragende healer og rensemiddel, hvis Relic forbedrer hendes vigtigste stat - Health. Desværre når hun ikke sit fulde potentiale, før eller medmindre CG genarbejder den Galaktiske Republik Jedi-fraktion. Som et resultat af alt dette er Barriss Offee's Relic midt i området Medium prioritet tier.

Af Zalandas Gosular
Personaleforfatter, Gaming-fans.com

Billedkredit: EA Capital Games

Vær den første til at kommentere på "SWGoH Relic Review: Barriss Offee"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.