SWGoH Relic Review: First Order Special Forces TIE Pilot

FOSFTP - SWGoH

Gaming-fans.com har været en hovedbestand i Star Wars Galaxy of Heroes-samfundet siden begyndelsen. Fra vores karakter Mod Guides og nyheder som EA GameChanger til vores Sith Raid Guide og mere, søger vores site at hjælpe med at uddanne spillere om dette meget komplekse mobilspil. Med Relic Forstærkere nu i spillet har Gaming-fans.com du dækket, da vi forsøger at fortsætte med at gøre samfundet smartere, når det kommer til, hvordan man får mest muligt ud af Star Wars Galaxy of Heroes.

I en anden tilføjelse til Relic Review-serien, denne artikel vil se på First Order Special Forces TIE Pilot og hans relikvie, SE-44C Blaster Pistol. Som altid sammenligner disse anmeldelser en karakter på relikvieniveau 0 med relikvieniveau 7, og der er ikke indarbejdet mods i.

Fra og med, vinder FOSFTP en stærk Sundhed stigning på 19,440. Han modtager også respektable stigninger til begge Rustning og Modstand, Henholdsvis 12.86% og 8.73%, hvilket er vigtigt at tilføje hans overlevelsesevne.

På den offensive side First Order Special Forces TIE Pilot modtager en fremragende Fysisk skade stigning på 2,727 sammen med en meget høj Fysisk kritisk chance stigning på 31.5%. Endelig får han 13.5% ekstra Fysisk nøjagtighed.

FOSFTP udfører et gennemsnitligt job som skadehandler. Han kan runde et First Order-hold, men han er generelt ikke et øverste valg for fraktionen. Relativt set er stigningerne i stat fra hans relikvier omtrent gennemsnitlige. Fordi First Order Special Forces TIE Pilot har et skib, så at få ham til Gear 13 og opgradere hans Relic vil forbedre din First Order flåde under Finalizer Capital Ship. Med disse faktorer er FOSFTPs relikvie den nedre ende af Medium prioritet tier. Men hvis du står for, at FOSFTP kræves for at bekæmpe Galactic Legend-begivenhed at låse op Øverste leder Kylo Ren, ville han i stedet være lavt til midterste område af højprioritetsniveauer.

Af Zalandas Gosular
DotE & The Empire Alliance
Personaleforfatter, Gaming-fans.com

Vær den første til at kommentere på "SWGoH Relic Review: First Order Special Forces TIE Pilot"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.