TFEW: Bedste strømkerner til Sixgun & Triggerhappy

TFEW Header

Velkommen til det seneste i vores serie artikler om Transformers Earth Wars mobile spil, hvor vi kigger på bedste Power Cores for hver TFEW bot. Mens vores medarbejdere aldrig vil hævde at have alle svarene på TFEW, gør vi vores hjemmearbejde og tester hver bot for at sikre, at vi kun laver de bedste anbefalinger.

Sixgun & Triggerhappy er Bunner i Gunner-klassen, der har den lave sundhedsstandard og højere DPS, som de fleste Gunners har i TFEW. Disse bots er først tilgængelige fra krystaller, der er optjent i en totaliseringsbegivenhed på 1 million point over Memorial Day-weekenden i 2020, og har en særlig evne, der lyder: ”Sæt et område på brand, der beskadiger skader over 6 sekunder, start derefter og skyder 4 varmestyrede missiler. Hvert missil prioriterer brændende forsvar og forårsager skade. ” Så hvilke Power Cores er bedst for Sixgun & Triggerhappy for bedst at forbedre deres evner?

Bedste Power Core til Sixgun & Triggerhappy:

Artillerikommando / styrke - angreb - Da disse to bots er Gunners, er Power Cores, der er tilgængelige for dem, velegnet til deres evner. Det Artillerikommando / styrke - angreb Squad-kerner forbedrer Sixgun & Triggerhappy's særlige evner for at hjælpe dem med at gøre mere skade, samtidig med at du øger angrebskadene fra alle andre skyttere på dit hold i slaget. Bemærk, at det hele drejer sig om brugen af ​​andre kanoner - hvis du ikke planlægger at bruge en anden skytter på dit team, er en forbedret ordinance på højt niveau mere passende. Den forbedrede ordinance giver boten et større løft for deres specielle evne end Artillerikommando / styrke - angreb men forbedrer kun den udstyrede bot. For mere om disse bots skal du huske at tjekke populær ud TFEW YouTuber Alpha Prime's video om Sixgun & Triggerhappy.

Andre kerner: Forbedret ordinance

Vær den første til at kommentere på "TFEW: Bedste strømkerner til Sixgun & Triggerhappy"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.