TFEW-guider: Opbygning af et krigsteam - Prime Cores & COMBAT Bots

KOMBAT Bots i TFEW

Vi fortsætter vores nye TFEW-guider afsnit af webstedet og Opbygning af et krigshold række artikler. I dag vil vi fortsætte med at se på Team Composition, da James “Emrakul Tat” Hogan fra Alpha Cartel guider os gennem de vigtigste fokusområder, som du har brug for at tage et kig på, når du bygger dit krigsteam i Transformers: Earth Wars. Vi fortsætter med at diskutere hvad ethvert godt krigshold har brug for i TFEW, og i dag fortsætter vi med at se, hvad vi vil have på vores hold, og de ofre, vi bliver nødt til at bringe andre steder for at få det, vi ønsker på det hold.

Prime Cores & COMBAT Bots

Prime Cores og COMBAT Bots er sikker på at være udstyret med effektive krigsteambots, så lad os tage et kig på, hvordan du bedst kan udnytte disse botforbedringer for at styrke effektiviteten af ​​dit krigsteam i TFEW.

Prime Cores

Prime Cores, et emne, vi har behandlet ganske grundigt her på Gaming-fans, com, kan tilføje en enorm fordel for dit krigsteam. Der er 12 af disse, og du har kun 8 bots på et hold, så igen skal der træffes valg her!

Første - Det Prima Prime Core får dit bot til automatisk angreb på en effekt, der får bygningen til at tage et procentuelt beløb mere fra ALLE kilder. Nu hvor Flak er i spillet er der ingen grund til, at du ikke ville bruge denne kerne, hvis du har den låst op. Skadeforstærkningen er betydelig, selv på lavere niveauer, og med Flak anvender du den på flere bygninger på én gang. Denne kerne er enorm!

Liege Maximo - Det Liege Maximo Prime Core er en kerne, der er mildt sagt nyttig, men er forældet. Når du bruger denne kerne, vil botten inden for rækkevidde hacke outpost-botterne i et bestemt tidsrum, hvilket får dem til at kæmpe for dig. Hovedproblemet med denne kerne er udposterne, der først bruger deres evner, hvilket virkelig skader denne kernes nyttelighed. Oven på dette blev denne kerne lavet, før kombineringsposten blev føjet til TFEW. Før det ville mange spillere undgå at bruge deres combiner på grund af de høje omkostninger. Dengang tog Ore-13 længere tid at få, du kunne ikke holde så meget, og der var ikke så mange kombinationer. Liege Maximo var en god måde at undgå at bringe en kombinerer i kampen og at redde den på, når du virkelig havde brug for det. Nu er Ore-13 langt mere rigelig, der er flere kombinationer at vælge imellem, og de koster mindre at aktivere (det var tidligere 10 Ore-13 med en 24 timers genopladning, medmindre du betaler 25, nu er det kun 12 timer). Denne kerne er stadig god på en bot, der vil udløse forposter som Hot Spot / Tantrum, Optimus Primal / Beast Wars Megatron og andre lignende anvendte bots, men det er på ingen måde obligatorisk.

Amalgamous - Det Amalgamous Prime Core øger skaden på den specielle evne og tilføjer en sundhedsgenoprettelsesevne, mens specialen er aktiveret. Denne kerne er ikke obligatorisk set fra et krigsteamsperspektiv, men den kan omdanne et par valgbare bots, der er store, til bots, der dybest set er guder. Sentius, Impactor og Cheetor er tre eksempler på bots, der bliver næsten udødelige med denne kerne, når deres evne aktiveres. Ideelt set ønsker du en bot, der har en special, der varer lang tid, da den kun fungerer, mens den er aktiv. Hvis du kører en sådan bot og også bruger dem som solo-bot i weekender eller for at hjælpe andre bots-niveau, er denne kerne måske bare den mest kraftfulde kerne i spillet.

Megatronus - Det Megatronus Prime Core tilføjer en fyrig AoE omkring den udstyrede bot, der behandler skader baseret på en procentdel af botens DPS. Denne kerne fungerer kun effektivt på bots, der bruger nærangreb, da AoE er meget lille. Megatronus er ikke en kerne, der bliver obligatorisk for et krigsteam, men hvis du bruger enten Elita-1 / Lugnut eller Star Saber / Deathsaurus, er denne kerne et must for disse bots.

Nexus - Denne kerne øger din combiner's skade, mens den sænker skaden forårsaget af din fjendes combiner. Du vil bruge en kombinerer, og du vil bekæmpe kombineringsmaskiner. Det Nexus Prime Core absolut bør sættes på et krigsteammedlem. Jeg vil foreslå at lægge den på en tank som Sludge / Straxus, en outpost popper som Arcee / Nightbird eller Blaster / Soundwave, eller en bot, der ikke har et indlysende kernevalg som Tracks, Sky Lynx eller en medic. Du skal muligvis være kreativ for at få denne til at fungere, men det er bestemt værd!

Quintus - Det Quintus Prime Core skaber et sharkticon baseret på en brøkdel af din bots sundhed og DPS i flere sekunder for hver ødelagte bygning, inklusive vægge. Disse små hajer er mere nyttige, end du først ville tro. Sharkticons vil trække fjendens ild væk fra dit hold, og uanset årsag ser det ud til, at de er en målprioritet for de fleste defensive bygninger, der fungerer til vores fordel som angriberen. De tilføjer også et ton sundhed til marken. Hver 7-10ish bygning dræbt (afhængigt af hvilket niveau kernen er) skaber du en bot sundhedsværdi, der også beskæftiger skader. Hvis du har fokus på AoE-skade, ville jeg virkelig overveje denne kerne på grund af dens offensive og defensive evner. Denne kerne er fantastisk på bots, der har en moderat eller højere sundhedspool, hvor deres kernevalg muligvis ikke er indlysende som Jumpstream, Hot Spot, Arcee, Gnaw (selvfølgelig!) Osv.

Micronus - Dette skaber en stor AoE hvert 5. sekund, der helbreder sig for en lille brøkdel af hver bots maksimale helbred, der er i AoE's radius. Micronus Core er en, som jeg kun kan anbefale på Optimus Prime & Megatron, men jeg kender andre som Micronus Prime Core på Blaster / Soundwave og vores bedste bots til Micronus Prime Core artiklen antyder også Springer / Astrotrain. Nøglen er at have denne kerne på en bot med en stor sundhedspool, så du får et større smell for dit penge hvert 5. sekund, og du vil have andre bots, endda minions, inden for rækkevidden af ​​AoE for at maksimere effektiviteten .

Årsagen til at jeg kan godt lide Optimus Prime og Megatron her er fordi de grupperer bots sammen, så du har en bedre chance for at slå flere bots med AoE-healingen. Enhver anden, og jeg vil sige, at det er mindre end optimalt, og her er grunden. En typisk kamp vil vare ca. 2 minutter og 30 sekunder til 3 minutter og 30 sekunder, hvilket kan udløse AoE-helingen 30-42 gange. På niveau 10, som er et opnåeligt tal for enhver spiller at niveauer en kerne til, heler det 1.4% af sundheden for botterne inden for rækkevidde. En 4-stjernet Optimus Prime på niveau 54 har 18,700, hvilket svarer til 261.8 helbred hvert 5. sekund, eller ca. 52 helbred pr. Sekund. At det over længden af ​​en gennemsnitlig kamp er omkring 8k helbred på bare Optimus Prime alene, og at antallet kun stiger pr. Bot inden for dets virkningsområde.

At sætte Micronus Core på en anden høj sundhedsbot betyder, at der ikke er nogen måde at holde den på med teamet. Faktisk har de fleste bots med høj sundhed en evne, der tager dem væk fra teamet. At lægge det på en medicin giver heller ikke meget mening, fordi deres sundhedsbassiner er for små. Ved cirka 5k helbred tilføjer de kun 14 helbreder pr. Sekund - en Ray Booster eller G1-kerne ville give dig meget mere sundhed.

vektor - Det Vector Prime Core vil genoplive den bot, den er udstyret til, hvis den falder i kamp. Den vil derefter sende dem tilbage i tiden x mængde sekunder i fortiden til deres tidligere position og sundhedsniveau. Denne kerne er en kerne, som jeg ikke ville overveje for mit krigsteam. Jeg har testet det på Drift, Star Saber, Cheetor, Windblade, Elita-1, Sunstreaker, Strafe og mere, og uanset hvad der altid er et bedre kernevalg. Problemet er, hvis din bot døde, chancerne for, at de døde fra at være ude af position. Det tager et par sekunder at dræbe en bot, der er ude af position, og denne kerne fungerer kun i et par sekunder. Næsten altid denne kerne vil bare sætte din bot tilbage lige hvor den døde med lidt helbred bare for at den dør igen. Dette tilføjer et meget lille udbytte til et krigsteam, så jeg ville give dette op. Bemærk, at Rae of Primes Gone Wild, forfatter af regnearkgrafikken, der ofte ses på Discord and Line, giver Vector Prime Core en “C” -kvalitet, den næst laveste karakter for alle 12 Prime Cores.

Solus - Denne kerne gyder et lille tårn i nærheden af ​​din bot på et noget tilfældigt sted, der har en procentdel af denne bots helbred og skade hvert 15. sekund. Det Solus Prime Core er en kerne, som jeg bestemt ikke ville overse for et krigshold. Ligesom Quintus ville jeg placere dette på en bot med en moderat eller højere sundhedspool, hvor en kerne måske ikke er indlysende. På niveau 10 (igen, fordi dette niveau er opnåeligt for de fleste spillere), har det 24% af basissundheden og skaden på det udstyrede bot og varer i 12 sekunder. Det tager 15 sekunder for det at spawn ind, og efter det hvert 15. sekund dukker det op, om det døde eller levede hele 12 sekunders levetid. Så ved at bruge to og et halvt minuts benchmark til den gennemsnitlige kamp og regnskab for den 15 sekunders føringstid, vil du få denne tårntop til at vises omkring 9 gange. Hvis du udstyrer dette på en bot med 15k helbred, tilføjer du hver gang det spawn 3,600 helbred til feltet for forsvar at målrette mod. Multiplicer det med 9, det er en kæmpestor 32,400. En bot på dette sundhedsniveau vil sandsynligvis have 250 dps. Det betyder i alle 12 sekunder, at der er 720 skader, eller 6,480 i løbet af et to og et halvt minuts slag. Sundhedspuljen alene er denne kerne værd, skaden er bare et behageligt kirsebær på 6,000 skader.

Alpha Trion - Alpha Trion Prime Core genererer et kapacitetspunkt hvert x antal sekunder. På niveau 10 er vores foretrukne antal til sammenligning, det er hvert 13.5 sekund. Over to og et halvt minut er det 11 kapacitetspoint, som du ellers ikke ville have haft. Dette er en kerne, at hvis du har det, skal du bruge det. Jeg synes, det fungerer bedst på lægemidler, da de typisk forbliver ude af skade. Det passer også på bots, der ikke har et indlysende Valg af strømkerne i TFEWsom anført i vores bedste bots til Alpha Trion Prime Core artiklen.

Alchemist - Alchemist Prime Core er en kerne, der giver uanset hvilken bot den er udstyret til at helbrede procent baseret på al skade, der er foretaget af denne bot. Dette er noget, jeg ville overveje for et krigshold. Ideelt set ønsker du dette på en bot, der gør store AOE-skader i stedet for et enkelt mål for at få mest muligt ud af kernen. Lige nu har jeg denne kerne på et sandstorm på højt niveau (lvl 58 AB 8 4 Star). Når han skyndte sig væk fra mit hold for at anvende sin AOE-skade / helbrede kombinationsboks, mellem denne kerne og hans healingsevne, er han effektivt uberørt i 5 sekunder. Dette tillader mig at skynde sig hurtigt i kamp ind i en kamp i en stor forsvarsgruppe, sprænge hans kombination en eller to gange afhængigt af hvor meget sundhed strukturer har, og ikke behøver at bekymre mig om, at min medic jagter ham, fordi han er ved fuld sundhed hele tiden. Af den grund vil jeg sige sandstorm er det bedste tilfælde for denne kerne fra personlig observation. Jeg har også brugt det sammen med Cheetor og impactor med gunstige resultater og kan se denne kerne være nyttig på klinger, ruststøv, Sky Lynx og Gold fire.

Onyks - Denne kerne vil øge skaden på en bots regelmæssige angreb og reducere skaden, der er taget af forsvar, når boten falder til under 40% helbred. Dette er en fantastisk kerne, som jeg bestemt vil anbefale, hvis du kan skabe plads til det. Ideelt set, hvis du har en bot i din forpost, der også er på dit krigsteam, ville denne kerne være meget fordelagtig, fordi dette er den bedste udpost-primære kerne af 12. Dog på grund af den enorme stigning i skader og skadesbegrænsning (27 % på niveau 10) denne kerne er stor på alle bots, der tiltrækker forsvar såsom Springer, Impactor og Jumpstream.

KOMBAT Bots

Den nye KOMBAT-bots er en enorm fordel for dit krigsteam og er bogstaveligt talt en spiludskifter (ser på dig Flak). Hvis du har dem, så brug dem! Her er nogle korte tip til at tilføje disse bots til teamet. Bemærk, at dette blev skrevet før tilføjelsen af ​​Lionizer, som vi vil tilføje i tide.

Flak / Cratermaker - Denne COMBAT-bot er den største rystning til spillet. Flak gør skytter til et suboptimalt valg overalt. Når Flak er udstyret, forvandler en ikke-skytter til en skytter med et spredningsskud næsten identisk med Skyburst. Gunners som en klasse har den dårligste HP i spillet og har ikke den bedste DPS i spillet. Deres evner er også klassificeret af andre bots såvel for det meste. Antenner har mere helbred, mere DPS, kan alle udstyre Flak / Cratermaker og har mere alsidige evner med længere rækkevidde. Hvis du har Flak som en 2-stjernet og en 3-stjernet (eller højere), vil jeg anbefale, at du ikke har en gunner class bot i dit krigsteam, hvis du kan undgå det. På grund af denne rystelse er de eneste kanoner, der stadig giver mening, efter min mening Warpath og Skullsmasher på grund af deres evne til at straffe baser i et bestemt layout, Røgskærm og Brake-Neck for deres udpost sniping og 5-stjernede skud, fordi de er stadig meget magtfulde. Bortset fra det ser jeg ikke nogen grund til at bruge en skytter takket være tilføjelsen af ​​Flak.

Firedrive / blowpipe - Hvis du bærer en antennebot, der ikke bruger Flak og i en skudrolle, er Firedrive det perfekte valg. Det tilføjer et markant løft til DPS, giver et AoE-autoangreb og kan tygge gennem væggene chokerende godt. Vær opmærksom på, at boten vil målrette mod vægge med denne COMBAT-bot, så det muligvis ikke er det bedste valg på hvert hold.

Pteraxadon / Terror-Daxtyl - Botterne tilføjer et jordskælveangreb med en lille mængde livsvinst. Der er ingen ulemper ved at udstyre denne COMBAT-bot, så hvis du har en bot i din troppe, der kan holde den, er der ingen grund til ikke at tilføje dette til vagttagent.

Nightstalker / Ravage - Denne COMBAT-bot kan udstyres til enhver bot i spillet og tilføjer et lille minion, der tilføjer en pool af sundhed, nogle skader og kan sprænge udposter. Hvert stjerneniveau, du har af Nightstalker / Ravage, skal være udstyret på dit krigsteam, da der ikke er nogen ulempe med at have det.

Lionizer / Catgut - TBD

Vær den første til at kommentere om "TFEW Guides: Building A War Team - Prime Cores & COMBAT Bots"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.