MSF: Dread The Darkness Live Blog - Mission # 3

Dread The Darkness - Mission 3

Dark Dimension III: Dread The Darkness er det ultimative slutspillindhold i Marvel Strike Force, og jeg begynder at kæmpe mod den tredje mission efter 11 dage efter at have angrebet den anden mission. Mens jeg indrømmede før, at dette hold (nedenfor) muligvis ikke er en ideel holdsammensætning til dette spiltilstand, skal jeg leve blog mine daglige forsøg, da jeg ser ud til at besejre Mørk Dimension og tjen en 5-rød stjerne Ultimus.

Frygt for mørketSørg også for at tjekke den YouTube-kanal, der er knyttet på grafikken herunder (eller til højre) fra Marvel Strike Force Envoy YouTuber Khasino når han gennemgår Dread The Darkness Battles på sin kanal. Bemærk, at Khasinos indhold er klassificeret PG-13 (sprog).

My Dread The Darkness kvalificerede tegn:

  • Phoenix - 109,809-strøm, Niveau 75, Gear 14, Evner Niveauer 7-7-7-5 - 7 Stjerner, 6 Røde Stjerner
  • Black Panther - 104,770, niveau 75, gear 14, evneniveauer 7-6-7-5 - 7 stjerner, 6 røde stjerner
  • Punisher - 103,438-strøm, Niveau 75, Gear 14, Evne Niveauer 7-6-7-5 - 7 Stjerner, 6 Røde Stjerner
  • Kaptajn Marvel - 100,813-strøm, Niveau 75, Gear 14, Evne Niveauer 7-6-7-5 - 7 Stjerner, 5 Røde Stjerner
  • Ultron - 68,148-strøm, Niveau 75, Gear 14, Evne Niveauer 7-7-7-5 - 7 Stjerner, 0 Røde Stjerner
  • SHIELD Trooper - 77,694 magt, niveau 75, gear 14, evneniveauer 7-6-5 - 7 stjerner, 4 røde stjerner

Dread The Darkness - Mission 3

America Chavez, 48,407,167 fjendens helbred

05.14.20 - Wow, mere end det dobbelte af sundheden i Mission nr. 2, der tog mig 11 dage ... Dette ser ud på papir (eller på digital skærm, lol), MEGET vanskeligt. Mit team har 486,978 strøm og er klar til at gå på arbejde.

Kampen begynder med 42 fjender at besejre og 8 på skærmen, med en forudspioneret Drax, en stealthed Spider-Man (Miles) samt America Chavez, Deadpool, Spider-Man, Psylocke, Ms Marvel og SHIELD Security . To hits og mit Gear 14, 6-Red Star Black Panther er død. Wow. Dette begynder processen med at afsløre. Jeg havde ikke Phoenix stealth holdet i hendes første tur, og dette viser sig at være tåbeligt, da alle 4 er døde omkring hende, før hun er tilbage til at afslutte kampen alene. Selvfølgelig får hun sin genoplivning / tilkaldelse ind, men alle fjender forbliver i et stærkt, grønt helbred, når slaget slutter.

05.16.20 - I henhold til fjendens helbred startede jeg min første kamp næsten 3m helbred den 05.14, hvilket skal være en skrivefejl eller noget, da jeg fik en Phoenix-indkaldelse og en CM ultimativ og intet andet. Denne kampdag begynder med alle 42 fjender, der stadig er i live og 8 klar til at komme efter mig, men den kommer en dag senere end den skulle, efter at jeg glemte at angribe i går. Jeg placerede et andet gearstykke på Minn-erva for at få hende til Gear 13 +4 stykker, så måske en anden uge, og jeg vil have hende klar.

42 fjender at slå, 8 på skærmen og alle er omkring 60-75% helbred. Med Drax, SHIELD Security og Ms. Marvel er jeg grundlæggende fast og rammer bagatellere til enhver tid, hvilket er ret irriterende. Dette hold rammer utroligt hårdt, og det er svært at komme til angribere, og igen er jeg død uden meget fremskridt. I henhold til fjendens helbred startede jeg 2 m, men jeg er ikke sikker på, at nogen andre end Phoenix og hendes tilkaldt gjorde noget.

05.17.20 - Jeg glemte ikke at kæmpe i dag, så det er godt. Spillet siger, at fjenderne har 43m af 48.4m helbred tilbage, så selvom de ikke har dræbt en eneste, vil jeg tage dette som et positivt.

Af de 8 fjender på skærmen er kun Drax i det røde med 5 med gult helbred og 3 med grønt helbred. Jeg er i stand til at tage Drax ud på dette forsøg, men disse fjender er dumme hårde. I sidste ende ser jeg, at mine figurer alle dør efter at have taget 1-2 hits, og i henhold til spillet gjorde jeg 500 k fremskridt, der føles som intet.

05.18.20 - Normalt laver jeg denne live blogs og nyder det, jeg skriver om. Uanset om MSF, SWGoH eller andre spil er dette typisk sjovt. Jeg tror, ​​at denne specifikke kamp er den første, hvor jeg har lyst til at ”arbejde” - forudsat at jeg er klar over, hvor heldig jeg er at kalde dette arbejde. Når det er sagt, denne kamp suger - det er ikke engang lidt underholdende ...

Mit 486k hold går i kamp mod 41 fjender og 7 på skærmen med Deadpool tæt på døde og 4 under gult helbred. Det tager tre angreb for at dræbe Deadpool, og så begynder den skøre. 3 hits dræber Ultron to gange, og Phoenix har foretaget hendes store ændring, først i dag får hun brug for sin midterste evne, i modsætning til i går. Dette efterlader America Chavez og SHIELD Security i lavt rødt helbred og en forsvarsdæmpning på alle undtagen en af ​​de 6, der er tilbage på skærmen, så jeg vil gå imod min typiske strategi og bruge Captain Marvel ultimative lige før slaget slutter. Dette dræber AC og SS og resulterer i, at mit team udslettes kort efter uden endnu en tur. Alt i alt føles dette som et vellykket løb.

05.20.20 - Denne dag begyndte på 40.8m af 48.4m helbred for fjenden og kom efter en anden glemt slagdag. Selvfølgelig, hvis jeg følte, at dette var mere værd at bruge min tid, ville jeg sandsynligvis ikke glemme… Men jeg aftager ...

Fra 38 resterende fjender har jeg en af ​​de to Spider-Man-figurer i det røde og vil afslutte ham. Efter en dårlig start genstartede jeg og prøvede en ny start og var i stand til at arbejde omkring Drax-auto-taunt og slå ham ihjel, før de knuste mine figurer.

05.21.20 - Nu forbliver 37 fjender af de 42 samlede og 7 på skærmen. Drax og auto-tauntet dræber mig, så jeg tager et par dage og kun rammer ham, og da det starter i dag er det let åbenbart, hvor irriterende denne mission er. Mine karakterer får alle en-shot eller to-shot i bedste fald, og dagens løb er forbi før det begyndte. Jeg har 39.4 m sundhed tilbage at fjerne og momentumet for en skadet skildpadde.

05.25.20 - Når du kombinerer et bræt, der er så svært, at det ikke engang er sjovt at kæmpe og en travl tidsplan omkring en ferieweekend, er opskriften en mangel på slag. Det er tilsyneladende tilfældet her, da jeg ikke lykkedes at angribe DD3 i 3 lige dage.

Dagens angreb var ikke anderledes og lige så stum. Jeg startede med 37 fjender tilbage og 39.4 m sundhed tilbage på disse fjender og endte med 38.1 m helbred på de samme 37 fjender. Jeg var i stand til at få Psylocke og Spider-Man (Miles) ned til rødt helbred til morgendagens kamp.

05.26.20 - Med ovennævnte på plads starter jeg med Drax og forhåndsspærringen igen, og efter et par angreb er min Phoenix og Dark Phoenix død i 3 hits. Lad os være ægte, det er dumt. Spider-Man (Miles) kan ikke overleve Phoenix tilkaldelse, men mine bestræbelser på at prøve at få en buks efter det mislykkes, og jeg er død med 36 fjender tilbage. Helt ærligt er det ikke engang værd at forsøge mere med denne lineup…

05.27.20 - Tilbage til min daglige juling, jeg har 37.8 millioner af 48.4 m helbred tilbage på mine fjender efter 8 angreb til et ynkeligt gennemsnit på 1.325m skade om dagen… Dette er brutalt ...

Mit 486k magteam går ind i kampen med 6 fjender på skærmen og 36 tilbage. CM fjerner slaget fra Drax og BP rammer den næsten døde Psylocke, men kan ikke afslutte hende med at sætte mig op for problemer. Phoenix tilføjer stealth til sit besætning kun for at tage et tre hits og være et angreb fra døden, men en smule god RNG i dag giver hende en chance for at skjule sundheden for de nu 10 fjender på skærmen, da Psylocke døde, da Phoenix tilkaldte hendes mørkere selv. Efter at Phoenix er dræbt er Punisher færdig med Drax og CM's basic er nok til at dræbe BP, hvilket allerede har givet mig 3 drab, en af ​​mine bedste dage til dato på Mission # 3 of Dread The Darkness. Igen kan BP ikke slutte, da han rammer Gamora, og hun dræber på sin side Ultron to gange, og mit team løber ud derfra. Tre fjender og 3m skader for dagen, herunder fjernelse af Drax og forudskuddet, efterlader mig at være lidt mere optimistisk.

05.28.20 - Efter en god dag i går (relativt set) håber jeg på at bygge videre på den succes. Jeg tror, ​​at jeg fik et stort brud på, at Phoenix ikke døde for hurtigt, men vi vil se, hvordan denne dag går ...

CM starter det godt ved at eliminere Gamora, og BP lander langsomt på Spider-Man, mens Ultimus også får et hit, men fjenderne dræber hurtigt BP og Captain Marvel får derefter Phoenix til at indkalde Dark Phoenix. Dog er hendes zap af helbred mod fjenden den sidste af mine angreb, og jeg er færdig med i dag. 32.8m helbred er stadig, hvilket betyder, at jeg slog omkring 2 m af efter gårsdagens 3m tal.

05.29.20 - 10 angreb i, og jeg er 33% af den måde, der er gjort ...

En ændring er, at jeg opgraderede to evner, en på CM og en på Punisher, for at øge mit holds styrke til 494k.

Jeg starter med 6 fjender, en frøken vidunder i gult helbred og resten i grønt. Min første hit på dagen er på America Chavez, da CM rammer hende, og BP er op med ladet og hans ultimative spil. Dette sætter AC og Deadpool i gult helbred og udløser spild fra både Ms. Marvels på skærmen og SHIELD Security. Phoenix bliver ramt og tilkalder Dark Phoenix, min eneste virkelige overtrædelse, og derefter zaps fjenderne og pludselig er MM, der startede i gul sundhed, rød. Punisher afslutter hende, og jeg tager nogle hits, der forlader mig med kun CM og BP tilbage, og begge rammer AC og forlader hende knap hængende på. Men det levende er for meget, da hun hjælper sine holdkammerater med at desimere, hvad der var tilbage af mit team, og jeg er færdig med en anden dag.

05.31.20 - Jeg starter denne dag med 31.2 m sundhed tilbage på fjenderne, da mit 494k hold går i kamp mod 30 fjender, 5 på skærmen, to i rødt helbred og et i gult. Treffer til det røde helbred Deadpool og America Chavez svækker dem, men Phoenix er nødt til at indkalde Dark Phoenix for at dræbe dem. Fire forstærkninger ankommer, og hendes sundhedszap dræber SHIELD Security og efterlader mig med 27 fjender og 6 på skærmen, inklusive en anden Drax. Da jeg ikke kan lide ham i denne spiltilstand, vil han fortsat være et stort fokus på mine angreb, men Spider-Man (Miles) havde forsvar og rødt helbred, så jeg afsluttede ham. Desværre var det alt for i dag, da fjenderne overvældede mit hold, og jeg er færdig med dagen. Mens begge stadig er flere dage væk, har jeg et Gear 13 + 5 Namor og Minn-erva, der tænder op og håber på snart at komme med på listen over Gear 14-tegn ...

06.01.20 - 28.6m sundhed er spredt over 26 fjender, hvoraf 9 vises på skærmen, da jeg starter i dag. Drax starter med hans spæk, som vil plage mig i et par dage, jeg forventer, og nu, hvor jeg ser et andet Drax, har sluttet sig til ham, er min bekymring for, at dette fortsætter med at bevæge sig i en snegles tempo, bekræftet. Jeg fordriver den stærkere Drax for at arbejde på den svagere, og tilføjer et svagt hit fra BP, før Phoenix tilføjer stealth til holdet og derefter tager et slag, men hun lever for at helbrede modstanderne. Punisher, BP og CM er alle landegrundlag på Drax for at få sit helbred i det gule, inden jeg dør ud, når jeg forlader fjenderne med 25.2m sundhed tilbage.

06.02.20 - Efter at 1.4 m sundhed blev fjernet i går, forbliver 25.2 m helbred over 26 fjender. Jeg vil holde mit fokus på de to Drax-figurer, den til venstre primært, for forhåbentlig at åbne døren for mere succes i næste uge. Jeg lander to hits (CM og BP), og så giver Phoenix helbred til alle og tilkaldelse, men overlever at zappe gruppen og slå den svagere Drax af. Punisher og CM får et angreb ind, sidstnævnte dræber frøken Marvel, og derefter udslettes mit team. Der er stadig 21.8 m sundhed, hvilket på en eller anden måde betyder, at jeg har slået 3.4 m af i dag, hvilket er vanvittigt, men jeg vil ikke argumentere.

06.03.20 - Som en bokseboks, der har taget et par for mange slag mod hovedet, kommer jeg tilbage til mere ...

Fra 21.8 m sundhed og 24 af 42 fjender tilbage, begynder jeg at arbejde på den resterende Drax og har en ultimativ CM til at starte kampen, som derefter følges op af en BP-ultimativ og Phoenix's stealth-bevægelse. Hun indkaldelse, der dræber Gamora, derefter tager to hits og overlever, hvilket vil betyde i dag vil være en af ​​mine bedre dage skadevoldende. Hendes sundhedszap dræber Drax og efterlader 3 af de 5 på skærmen i rødt helbred. Punisher udtager SHIELD Security, men forstærkninger ankommer, da jeg nu har 8 fjender på skærmen. BP og Ultimus tager Spidey-Miles ud, og en ny Drax ankommer i den seneste forstærkningsrunde. Nu er 10 fjender på skærmen og 19 tilbage, og efter et Punisher-angreb på Drax slutter slaget med, at mine figurer bliver knust.

06.04.20 - Efter 2.6 m skade i går og fjernelse af 5 fjender, i dag vil være en hård en, da jeg planlægger at fokusere på Drax endnu en gang. Men slaget starter med kun 6 på skærmen, og America Chavez har rødt helbred, så hun får de første angreb. Jeg er i stand til at tage hende ud, men efter at have skrevet dette ud ser jeg ned for at se Phoenix / Dark Phoenix begge er døde. Punisher sprøjter fjenderne med en AoE, men dræbes af tælleren fra Psylocke, og nu deltager forstærkningerne i at placere 9 på skærmen til slutningen af ​​min kamp. CM og BP får det grundlæggende ind på Drax, og derefter udslettes jeg og lader 18.2 m helbred gå.

06.05.20 - Jeg føjede Namor (6 stjerner, 6 røde stjerner) til min Gear 14-programliste i går aftes og kæmpede med ham og SHIELD Trooper og bankede ud omkring 400k, men da jeg startede med dem i dag så jeg ikke den samme succes som SHIELD Trooper er for langsom til at få en drejning, og Namor sidder fast med alt det arbejde. Efter disse to hits starter jeg denne kamp med mine 494 k fem-nogle med 17.5 m sundhed. 18 af 42 fjender er tilbage, og jeg begynder mit arbejde med Drax. Phoenix gør hendes ting og takket være Ultron-minionerne er i stand til at tage sin tur som Dark Phoenix. Jeg tilføjer flere hits til Drax og dræber faktisk en fjende, jeg er ikke sikker på hvem, takket være Dark Phoenix's angreb. Jeg lander flere hits og har Drax ved gult helbred, hvilket slutter kampen med 14.8m helbred tilbage på 17 fjender.

06.06.20 - Jeg begynder hovedkampen med 14.8m helbred på de 17 fjender, efter at Namor landede en basal på Drax og blev dræbt i min ekstra kamp. Jeg diskuterer at tilføje ham til min hovedgruppe for at få et yderligere angreb hver dag, da Punishers hastighed er et problem de fleste dage. Mit 494k team vil fortsætte med at fokusere på Drax, og en CM ultimativ og BP grundlæggende start ting før Phoenix stealths holdet derefter tager nok hits til at være død helt. Ultron, CM og Punisher tilføjer grundlæggende angreb, og det er alt for i dag, selvom Phoenix virkelig har kortlagt noget helbred på trods af den ellers dårlige præstation. Der er stadig 14.0m sundhed til at begynde med i morgen.

06.07.20 - Jeg vil prøve at blande det lidt sammen og tilføje Namor til startopstillingen i stedet for Punisher, baseret på deres hastighed. Start med 14.0m sundhed tilbage, nu har jeg BP, Phoenix, CM, Ultron og Namor i start 5 og tjekker ind på 490k strøm.

17 af 42 fjender er tilbage med 8 på skærmen. Drax og en Spider-Man er rød sundhed, en anden Spidey og 2 Deadpools er gule med de andre tre i grønt. En dejlig start, da CM og BP ramte Drax med, at BP dræber ham og derefter rammer Spidey, før Phoenix placerer stealth på hendes allierede, og nu får Namor en tur, langt hurtigere end Punisher ... Namore dræber Spidey og derefter tager Phoenix flere hits for at forårsage indkaldelse og derefter hendes død. Desværre er kun Ultron grundlæggende angreb alt, hvad jeg kan få inden de bare klipper over mit hold og afslutter min dag med 13.4m helbred tilbage, før Punisher og SHILED Trooper kæmper og en tæller fra ST er alle skaderne landet.

06.08.20 - Efter at have prøvet hele dagen at få to gule gear Nanites til Minn-erva har jeg givet op og vil kæmpe med de samme fem som i går. Mens jeg håber at tilføje Minn-erva til mine start fem i morgen, holder jeg mig med gårsdagens hold inklusive Namor for i dag.

Der er 15 fjender tilbage af de 42 der begyndte, og 10 er på skærmen. To Deadpools er i rødt helbred, og en Spider-Man og America Chavez er gule med resten grøn. Jeg ramte Deadpool og derefter angriber og dræber fjenderne Phoenix og hendes tilkaldte Dark Phoenix, men hun formår at svække DP nok til at Namor dræber ham. Nu er 14 fjender tilbage, en Ultron basic er ikke nok til at dræbe den anden DP, og jeg kan ikke engang få et andet angreb for at afslutte ham. Jeg slutter med det 12.1 m lange helbred, der er tilbage på de onde fyre, da jeg håber, at Minn-erva deltager i det sjove i morgen.

06.09.20 - Med Minn-erva nu tilføjet til mit hold i hendes 6-stjernede, 5 røde stjerne, 94,566 strømform, er jeg ivrig efter at se, om jeg kan forbedre mine daglige numre lidt. Den ekstra fordel ved dette er dybde, da jeg nu vil have et andet hold på 3, der rammer de samme kampe dagligt, og selvom jeg ikke dem til at gøre meget skade overhovedet, er fremskridt fremskridt ...

Jeg vil prøve dette efter min start fem: Phoenix, kaptajn Marvel, Minn-erva, Ultron og Namor. Jeg synes, Black Panther er virkelig ineffektivt på noget ikke-Wakandan-hold, så jeg stødte ham ned til B-holdet i øjeblikket. Dette team tjekker ind på en effekt på 480 k givet de to 6-stjernede karakterer (Namor & Minn-erva).

14 fjender er tilbage med 9 på skærmen. Deadpool er rødt helbred og et hit eller to væk fra døden, og CM beviser dette korrekt ved at afslutte ham med sin basale. Phoenix bliver basal, tager hits og gør sit tilkald og får derefter at fjende fjenderne til et stort hit, hvilket gør det muligt for et svækket America Chavez at blive kortlagt af Ultron, før jeg demonteres. Phoenix viste sig at være en helt i dag, da jeg er nede på 12 resterende fjender og 9.6 m helbred til at gå.

06.11.20 - En travl dag og nogle rejser holdt mig væk i går, men jeg er tilbage i dag for at fortsætte med at skære dette isbjerge ned. 12 af 42 fjender er tilbage med 8 på skærmen og både Gamora og Spider-Man i gul helbred. Gamora er mit mål, da han er offensiv på dette konkurrenceniveau er syg. Mellem en CM-basis, Minn-erva-helbredelse og Phoenix indkalder, får jeg hende til lavt rødt helbred, men jeg kan ikke tage en ny vending, før jeg udslettes, og lader derfor 7.5 m sundhed gå for at afslutte denne kamp.

06.12.20 - Jeg starter med Punisher, BP og ST, og jeg kan tage Gamora ud, men det er alt. Dette betyder, at jeg starter ved 11 ud af 42 fjender, der er tilbage til mit hovedangreb. Mit 480k-hold går i kamp med et begyndende fokus på Spider-Man med CM's ultimative, og efter det er Phoenix og hendes evner alt, hvad der gør noget. Slutresultatet er endnu 1.1 m fjernet med 6.4 m tilbage på 10 fjender.

06.14.20 - Efter en travl lørdag med familieaktiviteter står jeg tilbage mod de sidste 10 fjender, og både Black Panther og Deadpool er i læsesundhed, hvilket gør dem til mine første mål. Jeg svækker begge og derefter dør begge, når Phoenix gør sit tilkald. Forstærkninger ankommer, og jeg er i stand til at lande to angreb på en af ​​Ms. Marvels for at bringe fjendens tælling til 7, som alle er på skærmen. Fjender rives gennem mit hold, og Minn-erva er i stand til at genoplive CM, men det betyder ikke noget, da de dræber mig uden et enkelt angreb.

Mit andet angreb på dagen er trekløveret af Punisher, SHIELD Trooper og BP. Jeg lander et BP-angreb og en ST-tæller, da jeg begynder i morgen med 7 fjender og 3.7 m sundhed til at gå.

06.15.20 - Jeg prøver et par forskellige kombinationer for at starte denne kamp, ​​som jeg foreslår, at du gør det også, og en ting, jeg har fundet, er at trods mit ønske om ikke at spilde angreb på de to frøken Marvels i rødt helbred i håb at Phoenix kan fjerne dem væk, er det bedst at eliminere dem, før de har en chance for at heles eller angribe. Således starter jeg med Phoenix, Captain Marvel, Minn-erva, Ultron og Black Panther, og efter en CM-basal dræber den ene MM fokuserer jeg på den anden, der dør, når Phoenix indkalder hendes mørkere side. Hendes zap svækker SHIELD Security og efterlader kun 4 fjender at slå, men jeg er selv ned til tre og ser ikke, hvordan dette kan afsluttes i dag. Jeg lander tre hits på Gamora b / c hun har forsvar ned, men fjenderne udsletter mit hold. 2.772m sundhed forbliver på tværs af 4 fjender, når jeg går ind i en 3v4-kamp for at indstille morgendagens kampe.

Selvom jeg er fristet til at bruge krystaller til at gøre dette til en 5v4, modstår jeg trangen og tager Namor, Punisher og SHIELD Trooper i håb om at svække fjenderne, selvom bare lidt. Gamora one-shots Punisher, og dette vil helt klart ikke være en god oplevelse, og alt hvad jeg får er et grundlæggende fra Namor og et ST-modangreb, før jeg er færdig. I morgen starter med, at jeg står over for 4 fjender, der i alt har 2.705m helbred.

06.16.20 - Jeg håber, at i dag bliver den dag, jeg endelig afslutter denne uudholdelige udfordring. Helt ærligt, hvis ikke for webstedet, tvivler jeg på, at jeg endda gider at angribe, eller i det mindste ville jeg sætte det på auto, når kampen er denne ensidige. Jeg kan ikke forestille mig, hvor lang tid dette ville tage uden Phoenix ...

Jeg starter med mine stærkeste fem, som inkluderer BP over Namor. Jeg lander grundlæggende på Gamora, før Phoenix tager hendes hits og ændrer det op, og hendes specielle dræber Gamora og efterlader BP og Spidey i rødt helbred hos Ms. Marvel omkring 50%. En sjælden kamp, ​​hvor jeg får et ultimativt angreb fra både en ladet Black Panther og fra Dark Phoenix og jeg er nede til bare MM tilbage. Flere hits senere, og BP får det sidste slag for sejren.

Belønningen for Mission # 3 af Dread The Darkness er 250 k guld og 8 k guld orbfragmenter.

Dread The Darkness Live-blogkampe:

Vær den første til at kommentere om "MSF: Dread The Darkness Live Blog - Mission # 3"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.