SWGoH Relic Review: Kaptajn Han Solo

SWGoH - CHOLO Relik

Gaming-fans.com har været en hovedbestand i Star Wars Galaxy of Heroes-samfundet siden begyndelsen. Fra vores Mod guider til hver SWGoH-karakter og nyheder som en EA GameChanger til vores Sith Raid Guide og mere, søger vores site at hjælpe med at uddanne spillere om dette meget komplekse mobilspil. Med Relic Forstærkere en vigtig del af slutspillet har Gaming-fans.com du dækket, da vi forsøger at fortsætte med at gøre samfundet smartere, når det gælder hvordan man får mest muligt ud af Star Wars Galaxy of Heroes.

Fortsætter Relic Review-serien, denne artikel vil se på kaptajn Han Solo (CHOLO) og hans relikvie, Droid Caller. Som altid sammenligner disse anmeldelser en karakter på Relik-niveau 0 med Relic-niveau 7, og der er ikke taget højde for tilstande.

For at starte med vinder kaptajn Han Solo et over gennemsnittet Sundhed stigning på 19,440. Hans 10.94% Rustning og 7.41% Modstand stigninger er begge stærke. Han modtager også en stigning på 15.75% til begge Dodge Chance og Afbøjning Chance, et ekstremt værdifuldt statushjælp for en support og healer.

På den offensive side vinder kaptajn Han Solo et godt under gennemsnittet Fysisk skade stigning på 1,629. Han modtager også en meget stor Fysisk kritisk chance stigning på 32.88% samt 13.5% Kritisk skade bump.

Kaptajn Han Solo har moderat brugervenlighed med oprørere som healer og genopretter. Derudover stiger stat fra hans relikvier komplementerer ham godt. Han ville selv være i det midterste område af Medium prioritet tier. Hvis du også overvejer at CHOLO er forpligtet til lås Jedi Knight Luke Skywalker op, der flytter ham op til den nedre ende af Høj prioritet tier.

Af Zalandas Gosular
Personaleforfatter, Gaming-fans.com

Vær den første til at kommentere på "SWGoH Relic Review: Captain Han Solo"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.