TFEW: Bedste bots til at udstyre Trenchfoot & Caliburst

TFEW - Trenchfoot

Mens den anden weekend i juli bragte os Parallelle processorer begivenhed i Transformers: Earth Wars, weekendens mest spændende nyhed for Pay-to-Play (PTP) og slutspillere er tilføjelsen af ​​to nye KOMBAT Bots til spillet. Trenchfoot (Autobot) og Caliburst (Decepticon) har vi føjet til spillet, og vi vil give en anbefaling om de bedste bots til at udstyre Trenchfoot og Caliburst nedenfor. Bemærk, at dette er anbefalinger baseret på de evner, der er anført i spillet såvel som faktisk gameplay, så selvom de muligvis ikke er de eneste muligheder, opfordrer vi til diskussion om emnet på Twitter @GamingFansDFN.

Trenchfoot og Caliburst øger begge skaderne på den udstyrede bot og håndterer yderligere skader "på mål under brand, syre, forstærker eller hastighedsreduktion." Når de er udstyret på en bot, der enten anvender disse debuffs til mål eller kæmper sammen med bots, der gør dette, ser disse bots klar til at forstyrre baser på alle niveauer i TFEW. Lad os tage et kig på nogle af de bedste bots i TFEW til at udstyre disse COMBAT-bots på.

Bedste bots til at udruste Trenchfoot & Caliburst

Når vi ser på opgørelsen over bots, der er mest fornuftig med at udstyre Trenchfoot og Caliburst, er vi nødt til at huske, at ved hjælp af en bot udstyret med enten ved siden af ​​en bot, der anvender de anførte debuffs - brand, syre, emp eller hastighedsreduktion - kan være lige så effektiv. Bemærk, at dette ikke inkluderer glasgas, hvilket betyder, at Cliffjumper / Kickback og Sideswipe / Offroad IKKE er på denne bedste bots-liste. Det er også værd at nævne, at Trenchfoot og Caliburst er begrænsede i, hvem der også kan udstyre dem, da bots som Star Saber / Deathsaurus fremstår som et indlysende valg, men ikke er muligheder.

TFEW-robotterDisse bots, der kan udstyre Trenchfoot & Caliburst, inkluderer, men er ikke begrænset til følgende:

  • Bumblebee / Skrapnel
  • Chromoxid / Fellbat
  • Luftspejling / Opdeling
  • Punch / Counterpunch
  • Ruststøv / Scavenger
  • Silverbolt / Thundercracker
  • Sixgun / Triggerhappy
  • Stormclash
  • Sunstreaker / Swindle

Når jeg gennemgår denne liste, mens luftangreb er inkluderet, kan jeg simpelthen ikke lide ideen om at bruge Trenchfoot & Caliburst med disse bots, da de ofte angriber inden for rækkevidde i et forsøg på at ødelægge målet og dermed ignorere behovet og brugen af ​​COMBAT bots og deres evner. En skytter som Mirage passer fint, fordi han sjældent ødelægger et mål med en enkelt brug af sit specielle angreb. Alt i alt føles humlebee / skrapnel, krom / fellbat, spejling / nedbrydning, stans / modpunch, ruststøv / opfanger, Sixgun / Triggerhappy og solstreaker / svindle som de bedste passer, hvis du føler behov for at udstyre disse COMBAT bots med en bot, der har en komplementær evne, eller overvej at bruge Trenchfoot & Caliburst på en bot, der bruges sammen med den populære Star Saber / Deathsaurus med en Megatronus Prime Core og se, hvor det tager dig.

Vær den første til at kommentere på "TFEW: Bedste bots til at udstyre Trenchfoot & Caliburst"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.