MSF: Dread The Darkness Live Blog - Mission # 7

Frygt mørket - Mission 7

Dark Dimension III: Dread The Darkness er det ultimative slutspillindhold i Marvel Strike Force, og jeg begynder at kæmpe mod den 7. mission efter to uger med at kæmpe mod den 6. mission, langt fra den måned plus det tog mig til tidligere missioner. Mens jeg indrømmede før, at dette hold (nedenfor) muligvis ikke er en ideel holdsammensætning til dette spiltilstand, skal jeg leve blog mine daglige forsøg, da jeg ser ud til at besejre Mørk Dimension og tjen en 5-rød stjerne Ultimus.

My Dread The Darkness berettigede Globale karakterer:

  • Phoenix - 109,809-strøm, Niveau 75, Gear 14, Evner Niveauer 7-7-7-5 - 7 Stjerner, 6 Røde Stjerner
  • Black Panther - 104,770, niveau 75, gear 14, evneniveauer 7-6-7-5 - 7 stjerner, 6 røde stjerner
  • Namor - 122,242-strøm, Niveau 75, Gear 14, Evne Niveauer 7-7-7-5 - 7 Stjerner, 7 Røde Stjerner
  • Scientist Supreme - 83,869-strøm, Niveau 75, Gear 14, Evne Niveauer 7-7-6-5 - 7 Stjerner, 4 Røde Stjerner
  • Ultron - 68,148-strøm, Niveau 75, Gear 14, Evne Niveauer 7-7-7-5 - 7 Stjerner, 0 Røde Stjerner
  • M'Baku - 99,935, niveau 75, gear 14, evneniveauer 7-6-6-5 - 7 stjerner, 6 røde stjerner
  • SHIELD Trooper - 77,694 magt, niveau 75, gear 14, evneniveauer 7-6-5 - 7 stjerner, 4 røde stjerner

Dread The Darkness - Mission 7

Phoenix (3.37 m), 38.7 m total fjendens helbred

07.31.20 - Efter to uger på Mission 6 starter jeg denne med en svækket opstilling. Mit team på 455k, kun til i dag, inkluderer SHIELD Trooper, M'Baku og Scientist Supreme med fuld helbred, Namor ved 70% helbred og Ultron på omkring 15% helbred efter at have afsluttet Mission # 6 minutter siden.

Denne kamp har 38 fjender og et ton hastighed, da to Daredevils og Okoye dybest set river mine fem helte fra hinanden, og jeg får ikke et eneste angreb i. Ouch.

08.01.20 - Overfor 38 fjender starter jeg med at miste Ultron og se Dark Phoenix opstå før jeg får et angreb. På det tidspunkt afskubber SS fjenderne og Namor og Phoenix får angreb i, men jeg er ikke i stand til at dræbe nogen, kun svække dem. I morgen har jeg 38 fjender tilbage, men Okoye i rødt helbred såvel som Daredevil og Colossus i gult, når jeg står over for disse fjender, som i alt 34.44m helbred er tilbage.

08.02.20 - BP og Namor får hits på Okoye for at starte kampen og tage hende ud, derefter kaldes Dark Phoenix for at sætte 6 af de andre 7 tilbage i gul helbred (Phoenix har rød sundhed, men jeg ignorerer med vilje hende) . Men Phoenix zap skruer den strategi op, og min Phoenix bliver dræbt kort efter. Nu er BP med sin ultimative tilgængelige, men 3 fjender har tæller, og på trods af 4 ladede bruger jeg basisen på Daredevil. I en lignende situation bruger Namor sin basale til at dræbe Daredevill ud, men fjenderne overvælder mit hold efter det, ledet af Dark Phoenix, hvilket efterlader 36 resterende og 32.71m helbred til at gå.

08.03.20 - Efter en solid dag i går håber jeg at fortsætte med at gøre gode fremskridt. Mens denne kamp ikke gik min vej de første par gange, genstartede jeg og endelig fik en god bit RNG. Jeg har faktisk 35 fjender tilbage - Dark Phoenix dræbte mig i går, men dræbte også sig selv i processen. Colossus er rødt helbred, og når Phoenix zaps ham og indkalder Dark Phoenix, er Colossus et hit væk fra at blive fjernet, og jeg er i stand til at tage ham ud. En veludviklet SS-debuff på de slemme fyre og buffs for mit hold fører til, at Black Panther og Dark Phoenix bruger deres ultimater og udtynder flokken. BP følger op ved at dræbe Killmonger og bremse Iron Fist og fjenden BP, hvorefter forstærkninger ankommer. Nu med 30 fjender tilbage og 6 på skærmen, er jeg i stand til at indkalde Ultrons minions, fremskynde mit hold og udjævne de allierede, når jeg indlæser angreb på Iron Fist for at fjerne ham. Der forekommer flere forstærkninger, men bufferne på mit hold holder mig ved at bevæge sig hurtigt, og Ultron indkalder mere hjælp.

Nu har jeg 28 fjender tilbage og 7 på skærmen med M'Baku spottende, så jeg arbejder omkring ham. Det er her hjulene endelig falder af - efter den sidste forstærkningsrunde. Shuri helbreder M'Baku, og det er den, der efterlader 28.64 m sundhed.

08.04.20 - I går var en fantastisk dag IMO, så jeg håber at bevare momentumet i dag, men de 7 på skærmen er en hård flok med to healere og to tanke. Jeg vil prøve at få en healer i dag - vi får se. Mens kampen ikke går som jeg vil have offensivt tidligt, placerer Phoenix stealth på holdet og overlever for at nå hendes ultimative, så jeg vil logge denne ene vej. Det første hit efter hendes ultimative er, når Namor scorer det første dræb og fjerner Shuri fra festen. Derefter tilføjer jeg Ultron's minions og buffer holdet for derefter at lægge 4 hits på Storm, der har 4 Charged, og jeg kan også dræbe hende ud. Et par hits senere har jeg stadig mit team på plads og dræber Iron Fist og mister Phoenix umiddelbart bagefter. Nu ved 25 ud af 38 fjender tilbage, ankommer forstærkninger, der placerer 8 på skærmen for at kæmpe, inklusive en dårlig gal Phoenix. Jeg prøver at placere nogle skader på tanke, men Phoenix stealth dem alle, og jeg kan se ting falde fra hinanden trods 3 af mine figurer og 3 Ultron minions stadig lever og kæmper. Jeg forsøger at svække Phoenix uden held og bliver nødt til at møde hende igen i morgen, da mit team udslettes.

08.05.20 - 25 fjender og 24.26m helbred forbliver efter back-to-back dage, der fjerner 4m sundhed fra fjenderne. Mit team kommer ind på 488k til denne kamp, ​​og jeg går lige efter fjenden Phoenix, da jeg har brug for at få hende ud af denne kamp for fremskridt, der skal gøres i morgen. Jeg bruger ikke min Phoenix til at gå stealth med mit team hendes første gang og miste BP, og læg derefter hits på fjenden Phoenix, da hun er ondt at dræbe. Ultron indkaldelse hjælper og bliver dræbt, så redder min Phoenix holdet med stealth og helbredelse og indkalder hendes mørkere side. SS lægger debut på fjenderne, og min Dark Phoenix får bruge hendes ultimative, der indkalder fjenden Dark Phoenix. Jeg er i stand til at tage en svækket Psylocke ud efter min Dark Phoenix ultimative med nogle opfølgningsskud, når jeg ser ud til at placere så mange hits som jeg kan for at sætte morgendagens kamp op. Fjender dræber mig derefter af, før deres Dark Phoenix endda får sin ultimative mening, at hun ikke længere vil være en torn i min side.

08.06.20 - Jeg starter dagen mod 22 fjender med 21.0m helbred tilbage. Shuri og Killmonger er rød sundhed, mens Psylocke, M'Baku og JJ er omkring 60% helbred. Jeg begynder at lægge hits på Shuri og svække hende, da alle angreb er på min Phoenix. Hendes zap dræber Shuri, så fjender fjenderne hende ud som gengældelse og efterlader 21 fjender og 4 på skærmen. BP er oppe og ladet, og selvom hans ultimative er en mulighed, har både Psylocke og M'Baku counter buffs, så jeg ramte bare den spottende M'Baku i stedet. Jeg er i stand til at tage JJ ud kort derefter og til sidst dræbes jeg med 19 fjender tilbage.

08.07.20 - 19 fjender i alt 18.59 m sundhed forbliver med 7 på skærmen, hvoraf to er svage - M'Baku i rødt og Psylocke i gult. Efter et par tidlige hits for at tilføje Slow til fjender, Phoenix indkalder Dark Phoenix og hendes zap dræber de svagere to, og vi er nede til 17, Colossus og M'Baku spotter, så mine hits går intet, men SS placerer ude på alle , Kalder Ultron sine venner, og Dark Phoenix er med sin ultimative up og Defense Down på 7 af de 8 på skærmen. Dette angreb klarer sig godt, men ikke godt nok, da fjenderne gengælder kraftigt, og det slutter på fjenden BP's ultimative.

08.08.20 - 17 fjender med 15.64m helbred forbliver, når jeg starter denne kamp. 8 fjender er på skærmen med Storm og Colossus i gul helbred, og resten er grøn. Jeg starter denne kamp et par gange for at se, hvordan det vil gå, og beslutter, at jeg ikke kan lide nogen af ​​scenarierne. Min bedste situation ender, hvor BP bruger sin ultimative og jeg langsomt Storm derefter placere hits i Shuri. Phoenix bliver dræbt og tilkalder Dark Phoenix, der zapper Storm død og svækker resten, så bliver jeg revet i stykker for at afslutte det.

08.09.20 - 16 fjender og 13.57m helbred venter denne kamp, ​​der begynder med 7 fjender på skærmen, hvoraf 5 er i gul helbred. Jeg går straks efter Shuri, da hendes helbredelse og værdi for ethvert hold er høj IMO. Phoenix tilkaldelse zap får Shuri og BP til rød, derefter den næste Phoenix zap dræber Shuri og tilføjer M'Baku og Colossus til de røde sundhedsfjender, der tillader min Dark Phoenix at bruge hendes ultimative på de 6 på skærmen fjender. Dette dræber deres BP og tilføjer forstærkninger i to Daredevils og en Phoenix, hvilket gør 8 fjender på skærmen. Namors ultimative dræber M'Baku og Ultron dræber en af ​​de to Killmongers, der beder om flere forstærkninger. Nu er 8 fjender på skærmen, og der er kun 11 tilbage. Fjenden Phoenix stealths hendes holdkammerater, og jeg ser ud til at placere hits på hende i morgen, men jeg bliver dræbt snarere hurtigt på dette tidspunkt og lader 11 fjender med 9.87 m sundhed gå.

08.10.20 - Mit team går i kamp med 488k magt og står over for 11 fjender, hvoraf 7 er på skærmen. Killmonger er i rødt helbred og JJ i gult, så at dræbe dem og få Phoenix til at gå mørkt er nøglerne.

Killmonger går tidligt ned, når Dark Phoenix bliver indkaldt til mit hold, og hendes zap tager ham og JJ ud. Jeg får nogle hits på deres Phoenix, men Colossus spiser. Heldigvis får BP en ultimat indgang, og nu får Dark Phoenix hende også den ultimative for mig. Dette ender med at blive mit sidste angreb i slaget, da deres Phoenix bliver mørk, og jeg svækker deres hold, men kun for at sætte morgendagens kamp op. I morgen har jeg 8 fjender tilbage og 6.17 m sundhed til at bekæmpe.

08.11.20 - 8 fjender og 6.17m helbred til at gå, og jeg starter kampen mod 6 fjender, og de kommer stærkt ud. Inden jeg kan tage en tur, er BP død, Ultron genoplivet og Dark Phoenix zapper. Han zap tager en af ​​de to daredevils ud, så jeg vil gå med dette angreb - tror jeg. Mit team bliver adskilt en efter en, og de to sidste fjender vises - JJ og Storm - men jeg beslutter at holde mig med det i betragtning af mit (sandsynlige) sidste angreb med mit sidste holdmedlem i live er Dark Phoenix med hendes ultimative. Angrebet dræber ingen, men det gør betydelig skade, før de dræber hende.

08.12.20 - Denne kamp finder sted, når jeg står overfor de sidste 7 fjender, der har 3.56m helbred tilbage. Mit mål i dag er at stille op i morgen til sejr, da 6 af de sidste 7 er på skærmen med 3 i rødt helbred. Jeg tager fjenden Daredevil med min BP, og derefter dræber deres BP Ultron og indkalder Dark Phoenix. Phoenix-zappen viser effektivt drab på begge Colossus-fjender, og jeg er nede på fire men mister Dark Phoenix. Min BP og Namor går sammen om at dræbe fjenden Black Panther, men så afslutter de ladede Storm-fjender mig. I morgen har jeg to storme og en Jessica Jones med i alt 1.53 m helbred tilbage.

08.13.20 - I dag er den dag, jeg afslutter denne kamp. Én Storm er allerede i rødt helbred, så jeg går efter hende og eliminerer truslen med det samme for at give mig en 5 vs 2. Jeg fokuserer min indsats på det resterende Storm og mister SS lige før jeg dræber hende væk, og lader bare JJ mod mig. a 4 vs 1 er ikke en fair kamp, ​​og jeg afslutter hende for at komme videre. Ligesom jeg kommer til belønningsskærmen, går spillet ned, så jeg håber, at jeg faktisk fik belønningen.

Dread The Darkness Live-blogkampe:

Vær den første til at kommentere om "MSF: Dread The Darkness Live Blog - Mission # 7"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.