SWGoH: Capital Games fortsætter med at byde velkommen til snyd i Galaxy of Heroes

SWGoH

Snyderi er et emne, der har været et problem i Star Wars: Galaxy of Heroes i årevis, og det ser ud til, at EA Capital Games 'løse og selektive håndhævelse af deres servicevilkår kun gør andet end at byde det velkommen. Selvfølgelig kan de, der har spillet i årevis, huske at have turneringer i SWGoH omkring tidspunktet for Rogue One-figurerne, der blev introduceret i spillet. Efter måneder med rapporteret snyd CG måtte offentliggøre denne erklæring fra CG_TopHat i februar 2016, som indeholdt udtrykket “Vi beder dig om at være tålmodig med os, da vi ser om vi kan bringe turneringer op til snus. Når der er noget at rapportere om turneringer, vil du høre fra mig, så snart jeg med sikkerhed kan fortælle dig om det. ” Forhåbentlig var ingen stumme nok til at holde vejret, mens de ventede i mere end fire år er gået.

Men turneringer var ikke slutningen på snyd og overtrædelser af SWGoH servicevilkårene. Crystal manipulation har været et problem i årevis, og Grand Arena Championships ser ud til at have inviteret mere snyderi til spillet. I midten af ​​2019 behandlede Capital Games emnet, men har undladt at følge op på deres løfter om permanente forbud, som diskuteret i video fra CubsFanHan her linket. I mellemtiden bragte juni 2020 dette emne op igen, da AhnaldT101 og andre medindholdskabere og tidligere SWGoH GameChangers forsøgte at tvinge ændringer fra udviklerne, der til dags dato endnu ikke har behandlet emnet igen eller korrekt håndhævet de regler, de har placeret.

Så hvordan påvirker dette mig? Hvis du er en af ​​disse spillere, som ligesom mig følger reglerne og bare vil spille spillet, bliver du draget fordel af. Det er ikke kun muligt, at dine GAC-modstandere kunne snyde sig for at fjerne dine fordele, det selskab, du giver din tid og dine penge til, er dybest set velkommen til disse overtrædelser med deres manglende handling om emnet. Selvom jeg aldrig vil reklamere for at afslutte spillet - vil jeg selv sandsynligvis aldrig gøre det - jeg reklamerer for at gøre din stemme hørt ved at give CG-feedback, placere på foraene relateret til dette emne, støtte de videoer, hvor snyd udsættes osv.

Vær den første til at kommentere om "SWGoH: Capital Games fortsætter med at byde velkommen snyderi i Galaxy of Heroes"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.