Opdateret: SWGoH Galaktiske udfordringer - Tidlige tanker

Galaktiske udfordringer blev introduceret i Star Wars Galaxy of Heroes, og mens andre indholdsskabere begyndte at give deres mening, før de selv forsøgte en kamp, ​​ville jeg være lidt mere tålmodig og give Capital Games et retfærdigt skud. Selvom udviklerne af SWGoH bestemt fortjener mange af de kritikker, som vi, SWGoH-samfundet, lægger på dem, kan jeg ikke blot dømme denne bog efter dens omslag. Her er nogle af mine tanker.

gameplay - For det første er enhver ny spiltilstand, der fungerer, god. Lad os være ærlige om dette - CG har kæmpet i denne afdeling tidligere, men det har også deres konkurrenter. Til at begynde med fungerer Galactic Challenges, så det er en god start. Et element, der tidligt skuffer, er manglende evne til at fortsætte med at spille. Ja, vi har mere at gøre nu, men jeg håbede på noget som en forbedring af Marvel Strike Force's Blitz-tilstand, en spiltilstand, hvor vi kan fortsætte med at konkurrere, mens vi får mindre belønninger. Fra det, jeg kan fortælle indtil videre, når du først har udført alle Feats på niveau, er du færdig.

Usability - Jeg får ud af, at der er mange ting at kommunikere i Galaktiske udfordringer, men jeg har lyst til, at der kan være en bedre måde at kommunikere på. Lige nu føles det som en masse klik for at komme til de oplysninger, vi har brug for, men jeg har ikke en bedre løsning på dette tidspunkt.

Vanskelighed - Der er bestemt udfordring på de højere niveauer og med at udføre alle de feats, men det emne, der irriterer mig mest, er, at du skal have karakterer på visse relikvieniveauer for at kød kravene.

Belønninger - Det var her, jeg så en hel del diskussioner tidligt i aften om Ahnalds livestream, og selvom vi altid ønsker bedre belønninger, vil jeg holde på med min dom her.

  • Opdatering 08.13.20 - Efter at have afsluttet alle andre niveauer end sejren med fem Relic 5 Sith ville jeg opdatere mine tanker om belønning. For den indsats, der er fremsat, er belønningen for Fejlfri sejr og sort Beregnet Risk på niveau 7 er fuldstændig crap. Fordi dette er en prøvekørsel, håber jeg, at dette bliver adresseret, ellers ser jeg ikke, at denne spiltilstand trækker mig væk fra andre spil for at kæmpe for disse Feats. Specielt modtog jeg følgende for Tier 7 Fejlfri sejr og sort Beregnet Risk (min nuværende optælling af disse gearstykker i parentes) - 4 Mk 11 BlasTech Weapon Mod Salvage (1037), 2 Mk 6 Chiewab Hypo Sprøjte Salvage (4140), 4 Mk 2 Chiewab Hypo sprøjte (552), 2 Mk 1 A / KT Stun Guns og 30k skibsbygningsmaterialer (skibskreditter). Jeg kan fortælle dig dette - ingen slutspilspiller med en liste, der kan slå dette konkurrenceniveau, har et stort behov for disse emner, og CG mister spillerens interesse, hvis de ikke ændrer disse belønninger markant.

Afsluttende tanker - CG erklærede, at dette ville blive en prøvekørsel af Galactic Challenges, og at de ville indsamle information og foretage justeringer. Jeg håber bestemt, at dette er sandt. Jeg kan godt lide det, jeg ser, men det ser ud til, at det mangler lidt, så jeg er håbelig, at de kan gøre mere med det for at holde tingene interessante og "nye", samtidig med at jeg opmuntrer til et mere værdigt gameplay af SWGoH for dem, der vælger at spille mere.

Vær den første til at kommentere om "Opdateret: SWGoH Galaktiske udfordringer - tidlige tanker"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.