SWGoH Relic Review: Baze Malbus

Baze Malbus - SWGoH

Gaming-fans.com har været en hovedbestand i Star Wars Galaxy of Heroes-samfundet siden begyndelsen. Fra vores karakter Mod Guides og nyheder som EA GameChanger til vores Sith Raid Guide og mere, søger vores site at hjælpe med at uddanne spillere om dette meget komplekse mobilspil. Med Relic Forstærkere i spillet i nogen tid nu har Gaming-fans.com du dækket, da vi forsøger at fortsætte med at gøre samfundet smartere, når det gælder hvordan man får mest muligt ud af Star Wars Galaxy of Heroes.

For Baze Malbus er hans Staccato Lightning-pistol hans relikvie i SWGoH. Hans berørte statistikker inkluderer sundhed, rustning, modstand, fysisk kritisk chance og både fysisk og speciel skade. Hans Mastery stat øger indflydelse på hans beskyttelse og sundheds stjæle.

Som altid sammenligner disse anmeldelser en karakter fra relikvieniveau 0 til relikoniveau 7, og der er ikke taget højde for tilstande.

For at starte, får Baze Malbus en Sundhed stigning på 19,746 bundet med mange andre til den 14. højeste stigning i sundheden fra Relikvier i SWGoH. Dette bringer ham til knap 56 k Health, når han maksimeres på Relic 7, hvilket betyder, at hans Dauntless Courage unik giver ham og Chirrut Imwe 11,200 Sundhed inden tilføjelse mods til Baze Malbus. Derudover vinder Baze 13.02% over gennemsnittet Rustning stigning og en 6.96% Modstand stigning, hvilket er en mere skuffende statsvinst. Endelig ser hans mesterskab Baze vinde 6.75% Sundhed stjæle og 9,900 ekstra Beskyttelse at tilføje hans overlevelsesevne.

Offensivt set vinder Baze Malbus et ikke-overraskende lavt Fysisk skade stigning på 1,535. Derudover ser han 15.58% Fysisk kritisk chance stigning for at afslutte hans magre offensive gevinster. Mens Særlig skade gevinster er også inkluderet i stigningen i hans relikvier, da Baze kun beskæftiger sig med fysisk skade, denne stat kan ignoreres.

Mens Chaze-comboen - Chirrut Imwe og Baze Malbus - var en del af META, efter at Rogue One debuterede i teatre, er dette Rebel-par fortsat med at falde takket være spillets magtkryp og dermed været irrelevant i årevis. Med tilføjelse af Mon Mothma til SWGoH og det nye Rebel Fighter-tag, Chirrut og Baze har imidlertid fået nyt liv. Nøglen er at holde dem sammen - ingen af ​​dem er næsten lige så effektive uden den anden. Med alt dette indarbejdet i, hvis det bruges sammen med Chirrut Imwe og under en Mon Mothma-ledning, kan jeg se Baze Malbus 'relikvie toppede i midten til det øvre område af Medium prioritet tier.

Vær den første til at kommentere på "SWGoH Relic Review: Baze Malbus"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.