SWGoH Relic Review: Shoretrooper

Shoretrooper - SWGoH

Gaming-fans.com har været en hovedbestand i Star Wars Galaxy of Heroes-samfundet siden begyndelsen. Fra vores karakter Mod Guides og nyheder som EA GameChanger til vores Sith Raid Guide og mere, søger vores site at hjælpe med at uddanne spillere om dette meget komplekse mobilspil. Med Relikforstærkere nu i spillet har Gaming-fans.com dig dækket, da vi forsøger at fortsætte med at gøre samfundet smartere, når det kommer til, hvordan man får mest muligt ud af Star Wars Galaxy of Heroes.

I den seneste udgave af serien Relic Review ser denne artikel på Shoretrooper og hans relikvie, E-22 Blaster Rifle. Som altid sammenligner disse anmeldelser en karakter fra relikvieniveau 0 til relikoniveau 7, og der er ikke taget højde for tilstande.

For at starte med vinder Shore lidt over gennemsnittet Sundhed stigning på 19,728, og den forstærkes yderligere med 10% -forøgelsen af ​​sundheden fra hans unikke. I betragtning af at vi anbefaler sundhed mods på Shoretrooper For bedst at forbedre hans evner vil gevinsterne ved hans Relic-opgradering være meget nyttige. Hans 12.4% Rustning stigningen er meget imponerende, men 3.97% Modstand stigning er ganske skuffende. Derudover modtager han ekstra 9,900 Beskyttelse.

Shoretrooper vinder a Fysisk skade stigning på 1,534 sammen med 15.58% Fysisk kritisk chance øge. Endelig får han 6.75% Sundhed stjæle bump. Mens hans offensive statstigninger er undervejrende, betyder de meget lidt på grund af hans rolle som en defensiv tank, der spottes.

Shoretrooper er en stærk tank, der kan bruges på et Empire-hold, men passer godt sammen med de fleste hold, der har brug for en ekstra spændvidde. Hans defensive statusforøgelser supplerer hans rolle godt, og sundhedsforøgelsen forbedrer hans team-wide heal på hans special. Generelt hører denne relikvie til i det midterste område af Medium prioritet tier.

Af Zalandas Gosular
DotE & The Empire Alliance
Personaleforfatter, Gaming-fans.com

Vær den første til at kommentere på "SWGoH Relic Review: Shoretrooper"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.