SWGoH: Bedste mods til admiral Piett

Admiral Piett - SWGoH

Velkommen til de bedste mods til Admiral Piett, den seneste artikel i vores serie om det populære spil Star Wars Galaxy of Heroes, hvor vi kigger på topmods til SWGoH-tegn. Selvom jeg ikke hævder at have alle svarene i dette spil, gør jeg min undersøgelse og har brugt hver figur, jeg skriver om i udstrakt grad. Dette er mod-anbefalinger baseret på karakterens kit og faktiske gameplay for at hjælpe dig i din søgen efter at dominere Galaxy of Heroes holotables.

Admiral Piett - SWGoHDagens karakter at gennemgå mods for vil være Imperiets nyeste tilføjelse i SWGoH, Admiral Piett. Allerede annonceret i den første runde af krævede tegn for at låse den nye op Sith Eternal Emperor Galactic Legend karakter, Admiral Piett vil være en af ​​de Pay To Play-figurer, der er nødvendige for at få et skud på at åbne Dark Side's nyeste Galactic Legend. Et medlem af Empire og Imperial Trooper-fraktionerne, Piett er en supportperson, der har stabling, der kan være dødbringende, hvis den ikke behandles. Lad os se på, hvilke mods der passer bedst til hans kit for at forbedre hans evner i Galaxy of Heroes.

Primære fokus: Hastighed. Mens udviklerne til tider har forsøgt at vige tilbage fra behovet for enorm hastighed på karakterer i SWGoH, er det fortsat det nødvendige onde i Galaxy of Heroes på tidspunktet for denne skrivning, især for næsten enhver større support og angriber i spillet. For admiral Piett har hans sæt så meget potentiale til at være en forskel-maker, at du har brug for meget hastighed på ham for at maksimere hans effektivitet, men han vinder Turn Meter fra Kejserens fælde unik, som vil hjælpe din hastighed pænt. Bemærk, at admiral Piett har en basehastighed på 179 - bundet til 13. højeste blandt alle ikke-galaktiske legendekarakterer i SWGoH - så et hastighedssæt skal være i spil som en mulighed. Imidlertid foreslår jeg ikke et sæt med 4 hastighedsmods, og i stedet skal dette være fokusstatus fra dine mods sekundære forbedringer.

Yderligere områder at fokusere på: Forseelse, kritisk chance, kritisk skade, styrke og overlevelsesevne i form af sundhed og beskyttelse. Af de tre offensive statistikker, der er påvirket af mods, er lovovertrædelse langt den vigtigste. Admiral Piett har evnen til at stable Offense fra sin unikke og giver Empire allierede + 30% Offense som leder, så bygg videre på dette gennem mods. CC og CD er angivet her, fordi de supplerer lovovertrædelse pænt, så overvej i det mindste en CD-fokuseret trekant (med høj hastighed). Bemærk, at hans Fysiske CC er 45.67% ved Gear 13 og stiger til 62.25% fra Admiral Piett's Relic-opgradering, så bestem ud fra dette, hvor meget CC der er brug for, hvis du vælger den rute. Styrke er et must som den indflydelse, som Piett's AoE Suborbital Strike speciel kan have er enorm. En AoE, der anvender Daze, og potentielt frygt, kan ændre en kamp og vil gøre Piett nøglen til nogle stærke tællere i Territory Wars. En maxed, Relic 7 Piett har kun 43% basistyrke, så plusmod er et must. Noter det Kejserens fælde øger lovovertrædelse og styrke med 6% pr. stak, og hvis Darth Vader er en allieret, de har begge 20% ekstra nøjagtighed, styrke og fasthed.

Når vi ser på overlevelsesstatistikker - Sundhed, beskyttelse, forsvar og til en vis grad fasthed, er admiral Piett's fokusområder sundhed, beskyttelse og fasthed. Admiral Piett Imperial Ambition speciel bringer brugen af Uundgåelig fejl som stabler Max Health and Protection gennem de første 10 stacks og kan omfatte yderligere lovovertrædelse og hastighed, hvis den når henholdsvis 15 og 20 stakke. Endelig er tilføjet Tenacity aldrig en dårlig ide, når du har en karakter med et sæt så godt - du vil have dem til at bruge de specielle evner så meget som muligt.

Modifikationer i spillet Mod: Hastighed og sundhed. Jeg finder typisk ud af, at de nyere figurer i spillet har bedre modanbefalinger end pre-Mods 2.0-tegnene, simpelthen fordi de nye karakterer frigives en ad gangen og får mere opmærksomhed. Når det er sagt, hvor Piett vinder TM, når en anden Empire-allieret tager skade, og hans 60% modchance, føler jeg, at et lovovertrædelsessæt er en fantastisk mulighed i stedet for et Speed-sæt. 

Ideel mod opsætning til SWGoH admiral Piett:

Den "ideelle modopsætning" kan fortolkes på et par forskellige måder, da vores analyse af hver karakter er baseret på deres kit og også kan være lidt subjektiv. Hvis du målretter mod hastighed, fornærmelse, styrke, sundhed og beskyttelse gennem mods, skal du være i stand til at maksimere Piett's sæt pænt, men tilføjet CC / CD og fasthed kan også hjælpe. Bemærk, at cirkel- og trekantmodusen giver mulighed for en vis fleksibilitet baseret på din modbeholdning. Her er mine anbefalinger til de bedste mods til Admiral Piett:

  • Transmitter (Square) - Offense mod med lovovertrædelse primær og sekundært fokus på hastighed, styrke, lovovertrædelse og sundhed / beskyttelse
  • Modtager (pil) - Styrke / sundhedsmod med primær hastighed og sekundært fokus på styrke, lovovertrædelse, fasthed og sundhed / beskyttelse
  • Processor (Diamond) - Offensiv mod med primær forsvar og sekundært fokus på hastighed, lovovertrædelse, sundhed / beskyttelse og styrke
  • Holo-Array (Triangle) - Offensiv mod med lovovertrædelse eller kritisk skade primær og et sekundært fokus på hastighed, sundhed / beskyttelse, fasthed og styrke
  • Data-Bus (Circle) - Styrke / sundhedsmod med primær sundhed eller beskyttelse og sekundært fokus på hastighed, styrke, udholdenhed og lovovertrædelse
  • Multiplexer (Plus) - Offense mod med styrken primær og et sekundært fokus på hastighed, lovovertrædelse, sundhed og beskyttelse

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "SWGoH: Bedste mods til admiral Piett"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*