TFEW: Bedste strømkerner til Doubledealer

TFEW Header

Velkommen til det seneste i vores serie artikler om Transformers Earth Wars mobile spil, hvor vi kigger på bedste Power Cores for hver TFEW bot. Mens vores medarbejdere aldrig vil hævde at have alle svarene på TFEW, gør vi vores hjemmearbejde og tester hver bot for at sikre, at vi kun laver de bedste anbefalinger.

Doubledealer er en sjælden bot uden troskab og kan spilles på både Autobot- og Decepticon-siden. Først tilføjet til spillet som præmien i september 2020 TFEW Alliance Leaderboard-begivenhed Med titlen Opsigelsesklausul, denne unikke Triplechanger har to specielle evner, Giftig mission og sort Brændende missil. Giftig mission lyder ”Giftige dampe reducerer dine fjenders normale angrebsområde med 50%. Du skyder syrekugler, hver skader pr. Mål i 15 sekunder (op til 3x). Du beskadiger mere fjender i brand. ” I mellemtiden Brændende missil lyder ”Dit missil uddeler skader på fjender i et lille område. Helbred for 40% af den skade, der blev behandlet på mål under syre. Derudover sætter et stort område i brand, der håndterer skader pr. Mål i mere end 25 sekunder. ” Så hvilke Power Cores er bedst for Doubledealer for bedst at forbedre hans evner?

 

Bedste kraftkerner til dobbeltdæmper:

Alchemist Prime - Doubledealer er en Triplechanger-bot, der har evner, der ligner dem Sandstorm - brug et angreb og følg det med en anden evne, der inkluderer en helbredelse. Som et resultat vil øge hans maksimale sundhed gøre denne bot mere overlevende og give mulighed for flere angreb. Enhver Power Core, der forbedrer Doubledealers sundhed, er et godt valg, og givet Triplechangers er der begrænsninger for, hvilke kerner de kan udstyre, hvis du har en 4-stjernet Doubledealer eller bruger din lavere stjerneversion meget, en Prime Core er sandsynligvis dit bedste valg. Overvej Alchemist Prime som førstevalg eller endda Micronus Prime Core som en god mulighed. Hvis en Prime Core ikke er en mulighed, vil Vitality og Rejuvenate Cores også være effektive.

Andre kerner: Micronus Prime Core, vitalitet, forynge

 

 

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "TFEW: Bedste strømkerner til dobbeltdækket"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*