Avatar PR: 0.7.0 Opdateringsfunktioner Flere større ændringer

Avatar Pandora Rising

Mens Avatar: Pandora Rising er nede i øjeblikket for vedligeholdelse, er spillere, der stadig tester spillet, ved at mærke nogle store ændringer. Nye kommandører, ændringer i talentkits samt hvordan Sacred Sites og deres ressourcer fungerer i spillet kommer alle i denne nye opdatering, som vi skal se om et par timer.

Det er naturligvis gået over et år siden vores Director of Content, LJ, besøgte FoxNext (nu Scopely) studios i Los Angeles-området for at få vist dette spil, og Avatar PR har nu været live i New Zealand og Filippinerne i over en periode år også. Mens vi stadig afventer den globale lancering af spillet, blev spillere i Østrig, Danmark, Finland, Holland, Norge, Sverige og Schweiz tilføjet tidligere på denne måned.

For mere fra udviklerne om opdateringerne i opdateringen 0.7.0, se den seneste blogindlæg på webstedet Avatar: Pandora Rising.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "Avatar PR: 0.7.0 Opdatering indeholder flere store ændringer"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*