HPWU: At finde formidable fjender i troldmandsudfordringer (fæstninger)

Harry Potter Wizards Unite

Harry Potter: Wizards Unite har en række udfordringer og opgaver, der hjælper spillere med at slibe og motiverede til at se, hvad der er næste. Da spillet først blev lanceret i 2019, SOS-opgave kaldes Dynamisk dilemma læs "Besejr 10 formidable pixie fjender i troldmandsudfordringer." Dette viste sig at være meget vanskeligere for mange i samfundet end oprindeligt forventet, men vores artikel om at finde Formidable Pixies i vores HPWU spørgsmål besvarede serier blev populær som et resultat. I dag ser vi på at finde formidable fjender (2-stjernede fjender) i Wizarding Challenges (Fortresses).

HPWU - Formidable Pixies

Wizarding Challenges (Fortresses) er ikke en eksakt videnskab, og de fleste spillere vil ikke være i stand til at replikere den samme oplevelse som en anden ved at gå ind i samme kammer ved hjælp af den samme Runestone. Erfaringerne med at spille dette spil i de sidste 15 måneder har dog tegnet et ret klart billede af, hvad en spiller skal gøre for at øge deres chancer for at finde en formidabel fjende i en troldmandsudfordring.

 

Så hvilke kamre skal jeg kæmpe for at finde formidable fjender?

Selvom dette ikke er så specifikt som de fleste ønsker, har vi fundet ud af, at Ruins V gennem Tower V er dit bedste valg for at finde formidable fjender. Typisk vil jeg ikke anbefale at bruge niveau 1 eller niveau 5 runesten, men det betyder ikke, at en af ​​dem vil eliminere chancen for at finde en formidabel fjende. For mig personligt i Battle of the Department of Mysteries - Del 2 afholdt i september 2020 målrettede jeg Towers 1-3 ved hjælp af niveau 2, 3 og 4 Runestones og havde meget god succes med at fuldføre opgaven på begivenhedens bonusside hurtigt.

 

At finde formidable fjender - dataene:

Da jeg oprindeligt offentliggjorde dette tidligere i dag, gjorde jeg det baseret på erfaring og havde ikke specifikke data til at sikkerhedskopiere det. Mens prøvestørrelsen er lille, testede jeg dette og sporede resultaterne med følgende:

  • 5 fæstningskampe
  • 19 fjender stod overfor
  • 11 formidable fjender (2-stjernede fjender)

I hvert slag kæmpede jeg i et Tower II ved hjælp af en Level 3 Magizoology Runestone.

 

Jeg håber dette hjælper dig i din søgen efter at finde formidable (2-stjernede) fjender i fæstninger. Du er velkommen til at Tweet os @GamingFansDFN når som helst med spilfeedback, spørgsmål osv.

 

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "HPWU: At finde formidable fjender i troldmandsudfordringer (fæstninger)"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*